Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2018. 21:30

Grizli

Koliko vidim puno vas koriati lh trakice i ima iskustva s time. Dakle moje su stigl nakon O i probala sam za foru bila 2 nakon O da vidim sto ce biti s njima i nista bila je samo kontrolna linija. Danas kaze muz meni cemu sluze ti paketici (skoro ih lik bacio) i objasnim mu i kao ajde idem jednu pisnut da mu pokazem da sad nema O. A na njoj i druga crta,to me malo zbunilo jer ja bi M trebala dobiti za 4 dana, tako da ne vjeujem da trebam opet imat O, a zbog cega onda lh raste?

Grizli, ja sam čitala da na lh trakice utječe i količina tekućine koju unesemo, savjetuje se kao ne piti ništa dva sata prije testiranja, isto tako ovisi o satu kad se radi test, ne savjetuje se poslje 18 sati popodne, meni je isto tako pred menstruaciju bila kontrolna i testna crta, al testna je bila svijetlija, i tako sve do O, onda je bila testna tamnija od kontrolne, sad zašto stvarno ti ne znam, meni su zbunjujuce, prošli mjesec ih nisam koristila

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

01. Travanj 2018. 21:32

Gricko3

Ja evo zavrsilo na hitnoj s krvarenjem. Jos uvik nema otkucaja srca, po dr. plod ne odgovara tjednima. Izvadili mi krv da vide betu, ako nije dobro kao sigurno je ovo krvarenje prvi znak spontanog. Placem ko kisna godina, u 9 sati mi dolazi nalaz. Umrit cu do tada od tuge. Pomolite se za nas 🙏😢

Gricko u mojim ste molitvama, daj Bože da je sve u redu, drži se ❤❤❤❤

Gricko3
    01. Travanj 2018. 21:53

Hvala vam svima. Dosli su nalazi kaze doktorica da je po njoj to pobacaj, ali da dodem ipak u 10 ujutro vadit betu ako raste ima nade, ako padne onda nista od T. Nwmogu vjerojovat da opet kroz ovo prolazin. Necu oka sklopit do ujutro 😢😢😢 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Grizli
    01. Travanj 2018. 22:05

Kike bas su mi zbunjujuce te trakice. Radila sam ju oko 12, al bas cijelo vrijeme puno pijem telucine, a boga mi i ima wc moram svako malo. Zato me i zbunilo da kad je mokraca mi prakticki prozirna uopce je ista i ocitalo. Bit ce neka "pokvarena" trakica. 
    Gricko strasno mi je zao sto ti se to dogodilo. Znam kako se osjecas sada i znam da je nemoguce opustiti se i smiriti, al pokusaj nekako barem se umirit da ti ne bi slucajno pozlilo jos. Jesu ti dali nesto za smirenje mozda? Ja sam bila dobila normabel od 5mg, jer su mi jako rasli otkucaji srca od stresa. Drzi se draga, i drzimo fige da ujutro beta bude u porastu. 

01. Travanj 2018. 22:31

Grizli, jos je njih par pitalo ovdje za trakice, da tako budu pozitivne pa negativne, probaj sutra opet, a da ne popijes tekucinu dva sata prije, ja cu u sridu ici opet pokusat onu doktoricu uhvatit, jer zelim cuti i njeno mišljenje uz svog ginekologa pa cu je bas pitat za lh trakice, jer svi kazu da je super doktorica i da se moze sa njom o svemu popricat.

Gricko, čvrsto se nadam da je sve u redu i svu sreću ti želim da nam ujutro javis dobre vijesti 🙏 u mojim si mislima i molitvam

Diana30
    01. Travanj 2018. 22:36

Gricko draga,samo da bude sve u redu ,jel jako krvaris imas bolove?

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Grizli
    01. Travanj 2018. 22:54

A budem probala imam ih punu ladicu pa onda lako isprobavam. Samo ko ce iudrzat 2 sata bez piskanja. 😏  al kazem mislim da je to neka nevaljala bila jer nema smisla nista drugo. Sretno onda u srijedu da uhvatis tu doktoricu napokon

• Venea
    01. Travanj 2018. 23:38

Draga Gricko, u mojim si mislima i molitvama. ❤️ 

• Babylove
    01. Travanj 2018. 23:42

Gricko drzi se, bas mi je zao jako, drzim 🤞🤞 da beta bude u porastu.... 💖

02. Travanj 2018. 00:39

Grizli

A budem probala imam ih punu ladicu pa onda lako isprobavam. Samo ko ce iudrzat 2 sata bez piskanja. 😏 al kazem mislim da je to neka nevaljala bila jer nema smisla nista drugo. Sretno onda u srijedu da uhvatis tu doktoricu napokon

Ma mozes piskiti 😂 ako si mislila na to 😂😂😂 nasmijala sam se, tekućine ne 2 sata
    Hvala ti, ma ako ne, onda idem u treceg ginekologa privatno, po preporuci 💪
    Tebi sretno da ne dođe M 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.