Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    30. Ožujak 2018. 12:30

Tata me zove zlato he he mozda bas ovaj mjesec je dobitan. Kad trebas dobiti kao? Čini mi se da smo tu negdje gdje po datumima. Ja mislila da sam O inala 20.3. Sad kad spominjes ni mene ne bole grudi a uvijek bole u pms i to vec 3-4 dana nakon O, i isto tako imam kao nalete mucnine, al ja to pripisujem duphastonu nekako mi je to logicna nuspojava. Ajde drzim ti fige

tata_me_zove_zlato
    30. Ožujak 2018. 12:59

Joj ne znam smem li se nadati...Pa ako je ovulacija bla kad mislim da jeste(18.03) ,onda trebam prekosutra,u nedelju.To je 25i dan ciklusa i tako ugl dobijam,mada je u prvom mesecu bilo 27i dan da je dosla,pa necu da brzam.Samo smo jednom ovaj mesec,pre nego sam otisla u bolnicu kod sina,14.03 uvece i od tada se nismo ni videli jos! 

url=https://lilypie.com]

Diana30
    30. Ožujak 2018. 14:35

tata_me_zove_zlato

Joj ne znam smem li se nadati…Pa ako je ovulacija bla kad mislim da jeste(18.03) ,onda trebam prekosutra,u nedelju.To je 25i dan ciklusa i tako ugl dobijam,mada je u prvom mesecu bilo 27i dan da je dosla,pa necu da brzam.Samo smo jednom ovaj mesec,pre nego sam otisla u bolnicu kod sina,14.03 uvece i od tada se nismo ni videli jos!

Sretno dragada ugledaš+

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Petrisa
    30. Ožujak 2018. 15:43

Eto je.. 22 dc napokon ovulacija..

Monikaharmonika
    30. Ožujak 2018. 17:18

Petrisa

Eto je.. 22 dc napokon ovulacija..

U akciju 😁😁😁😁

tata_me_zove_zlato
    31. Ožujak 2018. 09:57

Mene pocele grudi ipak boleti,manje nego inace,izgleda je blazi PMS.Ne mogu da verujem da sam se ponadala uopste,ljuta sam na sebe sad 

Monikaharmonika
    31. Ožujak 2018. 17:13

tata_me_zove_zlato

Mene pocele grudi ipak boleti,manje nego inace,izgleda je blazi PMS.Ne mogu da verujem da sam se ponadala uopste,ljuta sam na sebe sad

Nemoj tako. Moraš vjerovati u sebe😗

Grizli
    31. Ožujak 2018. 21:47

Tata nemoj tako. Znam osjecaj razocaranja, al bolje da se ovaj mjesec razocaras, a slijedeci da dobis veliki + i sretnih 9 mjeseci s trbuhom. A i nije za odbaciti ovaj mjesec jos nije stigla

Grizli
    01. Travanj 2018. 08:34

Zenske Sretan Uskrs svima koje ga slave. Onima koje danas ocekuju M, zelim da dodje umjesto nje jedan plusic veliki! Uzivajte!

tata_me_zove_zlato
    01. Travanj 2018. 09:40

Grizli,Monika ,hvala na ohrabrenju,to je bio trenutni bes,danas sam vec pomirena sa situacijom i samo cekam da stigne...Isto,svima koji slave danas,Srecan Uskrs ,uzivajte sa svojim najblizima.Svima koje ne cekaju M,svu srecu zelim,a cure u plodnim danima drzim palceve da se uhvati! :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.