Zene kraljice sretan Uskrs vam zelim i da sve dobijete najbolji pokloncic ++ 😙😙😙
Sretan i blagoslovljen Uskrs drage žene ❤
Moja M stigla ima 2 sata, tako da od mog plusica nista, sretno ostalim curama, da nam uljepsaju travanj 😍
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Grizli,Monika ,hvala na ohrabrenju,to je bio trenutni bes,danas sam vec pomirena sa situacijom i samo cekam da stigne…Isto,svima koji slave danas,Srecan Uskrs ,uzivajte sa svojim najblizima.Svima koje ne cekaju M,svu srecu zelim,a cure u plodnim danima drzim palceve da se uhvati! :-)
Sretan Uskrs svima koji slave 🐰🐣 tata me zove zlato, razumijem te...samo hrabro naprijed, toliko se trudis, bit ce uskoro veliki plus, vidit ces :)
Zenice Sretan vam Uskrs, i mene jutros grudi bole i prištići iskocili aaa sigurno je PMS
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Koliko vidim puno vas koriati lh trakice i ima iskustva s time. Dakle moje su stigl nakon O i probala sam za foru bila 2 nakon O da vidim sto ce biti s njima i nista bila je samo kontrolna linija. Danas kaze muz meni cemu sluze ti paketici (skoro ih lik bacio) i objasnim mu i kao ajde idem jednu pisnut da mu pokazem da sad nema O. A na njoj i druga crta,to me malo zbunilo jer ja bi M trebala dobiti za 4 dana, tako da ne vjeujem da trebam opet imat O, a zbog cega onda lh raste?
Nisam navela druga nije isto tamna kao kontrolna reci boje a trakica je one step.
Ja evo zavrsilo na hitnoj s krvarenjem. Jos uvik nema otkucaja srca, po dr. plod ne odgovara tjednima. Izvadili mi krv da vide betu, ako nije dobro kao sigurno je ovo krvarenje prvi znak spontanog. Placem ko kisna godina, u 9 sati mi dolazi nalaz. Umrit cu do tada od tuge. Pomolite se za nas 🙏😢
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Drage sretan vam Uskrs!!ja vas stalno pratim ali nemam sta pametnog pisat....
jaoo gricko sta te snade...molim se da je sve u redu i da dobro prode,drzi se draga
Ja evo zavrsilo na hitnoj s krvarenjem. Jos uvik nema otkucaja srca, po dr. plod ne odgovara tjednima. Izvadili mi krv da vide betu, ako nije dobro kao sigurno je ovo krvarenje prvi znak spontanog. Placem ko kisna godina, u 9 sati mi dolazi nalaz. Umrit cu do tada od tuge. Pomolite se za nas 🙏😢
Gricko, nadam se i molim se za tebe i malu bebicu da ce sve biti uredu 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji