Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    29. Ožujak 2018. 21:32

Petrisa

wannababysomuch

Petrisa mislim da ce o kroz 2 dana jer jos nije tamnija .. ali pokrijte vi sve dane 😉

Ovako mi bude svaki mjesec. Sutra ce bit pozitivna 😁

Sretno i u akciju ženo, nepustaj muza ovih dana hehee

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• ANYMANY
    29. Ožujak 2018. 22:53

Petrisa - razlika je na oko vidljiva. Ja jos piskim sutra da vidim kakva je, pa eto barem da znam kad mi je ovulacija. Pokrit cemo veceras ali onda do pon. nista

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    29. Ožujak 2018. 23:06

Imam jedno pitanje pa ako ima tko volje da mi odgovori vezano za tu ovulacijsku sluz. Ja to kod sebe nikada primjetila nisam, kako to izgleda? To ide kao iscjedak ili kako do te sluzi*

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Petrisa
    30. Ožujak 2018. 06:51

ANYMANY

Imam jedno pitanje pa ako ima tko volje da mi odgovori vezano za tu ovulacijsku sluz. Ja to kod sebe nikada primjetila nisam, kako to izgleda? To ide kao iscjedak ili kako do te sluzi*

To ti je iscjedak koji igleda kao bjelanjak od jaja.. rastezljiv i proziran..

tata_me_zove_zlato
    30. Ožujak 2018. 06:59

Anymany ,ni ta sluz nije kod svake zene ista naravno.Razlikuje se uglavnom kolicinski,Ja je isto nemam puno,ali sam je nekako uspela prepoznati,ali ne uvek.Ponekad na ulosku dnevnom vidim bukvalno kuglicu malu kao silikonsku i to je ugl kada me i ziga jajnik,tad znam da je to ta ovulacijska.Nije svima isto.

Ja ni danas nemam simptome PMSa osim talasa nervoze...  

url=https://lilypie.com]

• Babylove
    30. Ožujak 2018. 07:35

Sretno djevojke svima koje love srecu ovih dana 😁😁
    Tina tocno znam kako ti je, i ja sam prije par mj imala cudnu M i mislila sam da je to to i isla radit test i naravno nista iako sam ja isto mislila da vidim crticu... Ali ako zbilja mislis da bi ipak mogla biti ponovi test ili idi vaditi betu, da budes sigurna 😊
    Evo ja jucer bila na uzv sve je ok, oba jajnija su ok nema zadebljanja i u utorak idem opet 💪💪💪💪 taman mi sutra krecu plodni dani pa se nadam da ce se folikul vidjeti vec u utorak i da me nece O ovaj mj zeznut 😁😁

• ANYMANY
    30. Ožujak 2018. 08:22

Ma pa da, ne pamtim ja taj bjelanjak nikada. Kuglicu sam znala vidjeti, pa bi se čudila koji je to jarac.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    30. Ožujak 2018. 08:25

Petrisa i Wanna puno srece onda ovoh dana. 🤞🤞 da nam za 15-tak dana javite se s ++++! Babylove sretno sa folikulometrijom i tebi drzim fige da bude lijep folikul i da ga uhvatite. 
    Kod mene nis novoga, M za 7 dana, nema nikakvih simptoma. Ovaj mjesec cak mi ni grudi nisu natekle sto inace uvijek mi bude pred M.Cak sumnjam da sam imala uopce O ovaj mjesec.
    Anymany za tu sluz ja neke mjesece uopce ju ni ne primjetim, a nekad bas bude intemzivna to ko bjelanjak-silikon konzistencije.Rekla mi gin da cak i kad ju ne primjetim da ona postoji,bitno da postoji vlaznost u tom periodu, a to mislim da mozes procjeniti lako. 

Diana30
    30. Ožujak 2018. 10:48

ANYMANY

Ma pa da, ne pamtim ja taj bjelanjak nikada. Kuglicu sam znala vidjeti, pa bi se čudila koji je to jarac.

Ja evo od O imam stslno neki iscjedak i sad ga imam onako bijelkasto i probadanja dole,ili sam vec luda mozda si umisljam i brojim dane do očekivane M.,nadam se da nece ni doci

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

tata_me_zove_zlato
    30. Ožujak 2018. 11:28

Evo Didi sad kad si spomenula,imam i ja iscedak posle ovulacije i grceve dole.Sve to mene ne bi ni bacalo u rebus da sada,dva,tri dana pred M ja uopste nemam bolne grudi.Uglavnom 6,7 dana pre vec pocnu,onda dan,dva pred samu M prestanu i tad dodje.Medjutim,sada nista .Da se ne bih previse nadala,pomisljam na kasnu ovulaciju,ali ne verujem,nekako sam skoro sigurna da je bila u nedelju,18.03.Kako god,videcemo za koji dan vec. Imam i nalete nervoze,pripisala pmsu,i nalete mucnine koje traju po sekund,dva i to ugl na kafu samo.
    Kazu:Mala nada donese veliku srecu,a velika nada jos vece razocarenje.
    Mnogo sam se razocaravala do sada,a ovaj mesec ako smo uspeli,zaista je cudo ljudi. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.