Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 09:18

Aloha!  Javi se! 

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Lalla
    05. Studeni 2018. 09:23

Patricia ja non stop guglam te simptome i skoro svugdje piše da ih ustvari u pravilu i nema dok menga ne izostane. Da ustvari ako nema simptoma da je dobro i da ako nesto osjecamo da je to u pravilu zbog menstracije i pada estrogena i progesterona.

PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 09:51

Lalla! Nemoj zezat!  To bi bilo super!

Grizli
    05. Studeni 2018. 10:18

🤞 wow Patricia ovo kod tebe zvuci obecavajuce i trudnicko! Neka tako i ostane i da javis plus ubrzo! Sretno

• aloha
    05. Studeni 2018. 10:20

Nisam radila test, nisam stigla jucer kupiti 😞😞😞..ugl jos nisam dobila..sto je dobra vijest..🤗🤗

Lalla
    05. Studeni 2018. 10:41

Super! Nadam se da cemo ti uskoro cestitati! 

Lalla
    05. Studeni 2018. 10:44

Meni je danas 21. dc i nista ne osjecam. No i inace ne osjecam nista pred mengu do dana prije ili cak tek taj dan kad mi dodje. Jos me mm tako jucer uzrujao i naljutio da ne mogu zamisliti da sam trudna, jednostavno mi ta atmosfera medju nama i trudnoca nejdu zajedno.

Ana Donna
    05. Studeni 2018. 10:52

Patrizia i Aloha drzim vam 🤞 jako jako da bam bam uskoro javite lijepe vijesti...
    Patrizia molim te ako mi možeš objasnit to za žuto tijelo, vidim da se više razumiš u to...znači ako propadne onda sve do M ima taj iscjedak bijeli/žučkasti, ili ne bude? Malo sam se zbunila...a to isto bude individualno? 

• aloha
    05. Studeni 2018. 10:53

Lalla

Meni je danas 21. dc i nista ne osjecam. No i inace ne osjecam nista pred mengu do dana prije ili cak tek taj dan kad mi dodje. Jos me mm tako jucer uzrujao i naljutio da ne mogu zamisliti da sam trudna, jednostavno mi ta atmosfera medju nama i trudnoca nejdu zajedno.

Mene grudi ubise..jedino to..i moj mm ima mucnine vec 7 dana..pa su mu zene s posla rekla da sam ja trudna..da su tako i njihovi muzevi imali i da su cak i povracali...nisam nikad cula za to..je li neko od vas cuo za takvu situaciju..

PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 12:07

Ana Donna,  zutp tijelo se nalazi na jajniku, a zaduzeno je za odrzavanje ploda dok placenta ne preuzme ulogu. U principu, ako nije doslo do oplodnje, zuto tijelo propada i obicno izadje van u obliku svijetlo zutog, krenastijeg iscjetka.  Znaci, nema funkciju i propada do narednog ciklusa. Meni od prve menstruacije bude taj iscjedak i po njemu znam da ce menga za nekih 24 sata. Taj iscjedak nema mirisa i nije znacajno obiman. Zene ga cesto zamjene sa gljivicnom infekcijom. Cuj, meni je obicno ciklus uredan, la sam sa godinama primjetila takve stvari.
    Ne brini, mila moja, svaki dan se uci o sebi. I danas dan sam puna rupa u znanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.