Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 12:13

Curke, zbog trudilica koje prate bazalnu temperaturu, stavljam svoj graf. Danas mi je 26dc. Po aplikaciji, ovilacija je bila 15-16 dan. Ja sam simptome osjetila oko 12-og dana
    . Ali, dobro. Kao sto vidite, tempica nije pala jos uvijek. Eh da, puno nas misli da je trudnoca samo ako je temperatura iznad 37. Ako sam trudna, a znat cu za dan-dva, ta teorija pada u vodu. 

Grizli, hvala za vibrice!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    05. Studeni 2018. 12:33

Ej cure da se i ja malo javim 😜 ok sam, cekam pregled u petak 🙏 pijem duphastone  prevencije radi 🤗 cicke jos bolne i pune žila, sad me nesto zeludac muci.. Nije da boli nego neki cudan osjecaj kao da žari 🤢 brzo se umorim .. Leđa bole i nekad imam osjecaj da me dole zateže..najlakse mi je nekako kad lezim u krevetu kad idem spavati onda me nista ne muči 🤪 i zaspem sad poprilicno rano i rano se budim..valjda se to tako mjenja i to tako triba bit ne znam 😥 svima curama da sto prije docekaju svoje pluseve 😍😘❤️

PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 12:53

Oooo Mini, pa tu s,i!
    A to su ti trudnicke muke. Uzivaj u njima malo. Nije to ni tak lose

Ana Donna
    05. Studeni 2018. 13:17

Patrizia hvala na objašnjenju, tvoj mi graf izgleda obećavajuće :) nadam se da je to to 🤞🤞🤞😘 
    Mini to su sad te slatke muke, uzivaj 😊 
    Meni je dan D za cca 4-5 dana, od tih mojih famoznih simptoma koje me zbunjuju imam samo nabrekle i bolne cice, ostalo ništa...ako to splasne 2 dana prije onda znam da dolazi vještica 

PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 13:26

Anice, nista ne mora znaciti. Ali, da znas cekam bude plus kod tebe. Prati cice! 😂
    Nas dvije se pratimo izgleda. Bit ce veselo ovog tjedna. 

• aloha
    05. Studeni 2018. 13:36

PatriciaZG

Anice, nista ne mora znaciti. Ali, da znas cekam bude plus kod tebe. Prati cice! 😂
    Nas dvije se pratimo izgleda. Bit ce veselo ovog tjedna.

I meni su vile bolne prije nekih 7 dana..pa prestalo..i sad ima 3 dana opet pucaju...a vjestice nemaaaa 😂😂...sretno nam bilo...

Ana Donna
    05. Studeni 2018. 13:56

Da me vidite koliko ih diram, bože nisam normalna haha ko da će mi nešto reći i progovoriti 🤣
    Sretno nam onda bilo 🤞🤞

PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 15:01

Oho! Ima nas ovih dana.
    Cure moje, do petka hocu da smo u plusu!
    Javljajte kad planirate radit test. Ja sam danas trebala dobit. Ma ni naznake! Jucer me stomak rasturao, danas nista. Samo idem piskiriskit svako malo. Rano mi je za test, sacekat cu 28dc. To je najduzi ciklus koji sam u zivotu imala, ali zadnjih pet godina sam na 26 dana. Daj Boze da izdrzim bez testa do srijede. I u prosloj trudnoci sam test radila na 28dc. A u prvoj trudnoci sam se svadjala sa rajom da nisam trudna i da necu radit test. Tako smo razvukli na pet dana kasnjenja. Sad nema sanse cekat pet dana😁 koliko obicno cekate sa testom ? 

Raštika
    05. Studeni 2018. 17:17

Sretno vam cure! Drzim fige i na rukama i nogama. ❤️😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

MiniCooper26
    05. Studeni 2018. 17:30

PatriciaZG

Oho! Ima nas ovih dana.
    Cure moje, do petka hocu da smo u plusu!
    Javljajte kad planirate radit test. Ja sam danas trebala dobit. Ma ni naznake! Jucer me stomak rasturao, danas nista. Samo idem piskiriskit svako malo. Rano mi je za test, sacekat cu 28dc. To je najduzi ciklus koji sam u zivotu imala, ali zadnjih pet godina sam na 26 dana. Daj Boze da izdrzim bez testa do srijede. I u prosloj trudnoci sam test radila na 28dc. A u prvoj trudnoci sam se svadjala sa rajom da nisam trudna i da necu radit test. Tako smo razvukli na pet dana kasnjenja. Sad nema sanse cekat pet dana😁 koliko obicno cekate sa testom ?

Meni su ciklusi uvijek bili neredoviti i sad sam test uradila na 29.dan ciklusa jer su me grudi rasturale i nesto me je kopkalo da ga napravim kad ono iznenađenje neviđeno 😁 a svaki put prije kad bi radila test onda bi cekala da mi kasne najmanje par dana do tjedan 😜 i tad mi ga napravila iako bi znala nekkao sa to nije to.. Ali ovaj put sam imala neki osjecaj ne mogu to opisati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.