Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs_čiči
    04. Studeni 2018. 08:33

Grizli ovo mi je dao doktor.. sinoc me opet bolilo, a jutros naravno ulozak opet full full, ja mislila da ce pocet stajat polako 😞
    Hvala svima na podrsci 😘

• aloha
    04. Studeni 2018. 09:45

Jutro, zene..ja sam trebala dobiti jucer..eventualno danas ..posto mi se ciklus pomjerio sa 28 dana na 25 do 27..pa vise nisam ni sigurna..kad bi bilo dobro uraditi test..sutra ili prekosutra ...koji preporucujete 😉😉hvalaaa

Grizli
    04. Studeni 2018. 10:36

Čiči Knavon je kao ketonal za bolove, ne znam kako ti je rekao dr da ga uzimas al mislim da max dnevna doza su 4 tablete odnosno 200mg. Ikoliko znam one znaju izazvat pospanost. Al definitivno ketonal tj njegova djelatna tvar je najucinkovitija kod bolova nakon spontanog. Ostala dva lijeka daju se kod nerazjasnjenog vanmenstualnog krvarenja.Estrofem ti je estradiol, a kombinaciju ti je ocito dao da se ocisti endometrij. Jel na uzv vidio jos sto u maternici? Cuvaj se draga, kazem ti pij sto vise tekucine, redovito idi na wc, jer bol je jaca cim imas malo mokrace u mjehuru zbog pritiska. I pazi samo da ne bi dobila temperaturu. 
    Aloha nisam shvatila koji ti je dan ciklusa al kad razlicito traje onda se uvijek racuna naduzi ciklus. Tebi bi onda bilo za test najbolje 27 dc ili 28 dc. Meni su najbolji se pokazali iz mullera oni njihovi dodju nekih 14 kn, ako nemas muller ok su i first sign iz DM, a u ljekarni geratherm... Uglavno sve je bolje od clearblue testova.

04. Studeni 2018. 10:46

wintergirl

Vrazicak123@

Curke ja sam danas kupila vrkutu i pocela pit i dobar je okus.

Pijem vrkutu 11 dana; počela sam sa prvim danom ciklusa, 3 puta dnevno po 2 dcl i ne mogu ju smisliti više. Super da ti je ok okus ja ju više ne mogu progutati…a glupo mi je sad prestat piti probat ću barem jedan cijeli ciklus piti svaki dan…i pijem iz dm Az mama vitamine, pretpostavljam da se oni mogu piti bez obzira na vrkutu..

Imaš u DMu kapsule vrkute u bočici za 60kn, 2x dnevno se uzima... Ako ti čaj ne odgovara...
    I ja sam pila A-Z mama, ali zadnji put nije bilo pa sam u ljekarni kupila Folacin od Solgara... 50kn, ali je u bočici 100 tableta, jednu dnevno... 

• aloha
    04. Studeni 2018. 10:46

Grizli

Čiči Knavon je kao ketonal za bolove, ne znam kako ti je rekao dr da ga uzimas al mislim da max dnevna doza su 4 tablete odnosno 200mg. Ikoliko znam one znaju izazvat pospanost. Al definitivno ketonal tj njegova djelatna tvar je najucinkovitija kod bolova nakon spontanog. Ostala dva lijeka daju se kod nerazjasnjenog vanmenstualnog krvarenja.Estrofem ti je estradiol, a kombinaciju ti je ocito dao da se ocisti endometrij. Jel na uzv vidio jos sto u maternici? Cuvaj se draga, kazem ti pij sto vise tekucine, redovito idi na wc, jer bol je jaca cim imas malo mokrace u mjehuru zbog pritiska. I pazi samo da ne bi dobila temperaturu.
    Aloha nisam shvatila koji ti je dan ciklusa al kad razlicito traje onda se uvijek racuna naduzi ciklus. Tebi bi onda bilo za test najbolje 27 dc ili 28 dc. Meni su najbolji se pokazali iz mullera oni njihovi dodju nekih 14 kn, ako nemas muller ok su i first sign iz DM, a u ljekarni geratherm… Uglavno sve je bolje od clearblue testova.

Hvala ..danas mi je 27 dan..evo jos je nema 😉 zadnjih par mjeseci od kad radimo na bebi sve mi se pomjerilo pa dobijem 25..a najcesce 26 dan..mozda pricekati jos sutra..ako ne bi danas dobila, a nadam se da necu 

mrs_čiči
    04. Studeni 2018. 10:53

Da Grizli sinoc me Knavon spasio, bolilo me strasno i popila sam ga prije spavanja i bas lagano utonila u san, bas me fino umirio. I navila alarm za pijenje ovog drugog lijeka. Knavon sam popila sinoc i evo sada jer me pocelo boliti vec dosta jako. A vec par dana vucem neku prehladu, grlo i kasalj, slinim ko ludi, reka je MM da curi na sve strane 🤣

Raštika
    04. Studeni 2018. 11:03

Jutro drage moje 🙋🏽 

Cici draga, drzi se i samo hrabro! ❤️❤️

Ja sam danas prerezala crvenu vrpcu i sluzbeno otvorila plodne dane. Poceo je petodnevni festival sexa a hoce li bit oscar na kraju mjeseca vidjet cemo. Mozda bude Oscarka. 😂😂😂

Netko je pisao da mu je dosadila piti vrkuta... imaju kapsule u dm-u, ja danas pijem zadnje dvije nakon tri mjeseca i ide pauza. Sto sam primjetila na vrkutu osim toga da jos nisam trudna? Menga bezbolna, nema onog smedjeg iscjetka prvi i zadnji dan menge.😉 

Skuzila sam da mi je imunitet u banani tako da vec 10ak dana pijem aloju i tinkturu ehinaceje i povremeno popijem caj od nevena... nokte ne stignem rezati koliko rastu od aloje, vidi se i promjena na kosi. Prvo mi se lice pogorsalo jako a onda se procistilo. Kakim skolski od aloe 😂😂 ali prestala sam uzimati az mama tablete jer aloja ima sve sto imaju i one pa da se ne sopam vitaminima. Umjerenost je vrlina ili kako bi Goran Bare rekao, vjeruj al ne pretjeruj. 😂😂

Eto, raspisah se ja. sto me nitko ne zaustavi??? 😂
    Sretno nam opet ovaj mjesec... 💪🏼❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    04. Studeni 2018. 11:18

Čiči 🤞 da sto prije se oporavis! 
    Rastika sretno na festivalu 😉 i dobru zabavu! 
    Magica kakva je situacija kod tebe danas? Meni iako lh je negativna jos "muci" obilata plodna sluz kaze mm lazu nas ti tvoji kartoncici. 

• Magica
    04. Studeni 2018. 11:45

Grizli

Čiči 🤞 da sto prije se oporavis!
    Rastika sretno na festivalu 😉 i dobru zabavu!
    Magica kakva je situacija kod tebe danas? Meni iako lh je negativna jos "muci" obilata plodna sluz kaze mm lazu nas ti tvoji kartoncici.

Ujutro me dosta doljni dio stomaka bolio a sad je ok. Lh mi tako rec skoro nista ne pokazuju vise. Ali imam neki prozirna vodekast iscjedak. Staje to nemam pojma. Nikad mi vako nije bilo. 

Raštika
    04. Studeni 2018. 11:46

Hva grizli.  😉
    A gle, priroda je jedno, a testovi drugo... ovi drugi cesto zakazu. 😉 Tko zna. Ja bi na tvom mjestu iskoristilia sluz pa sta bude. 😂 Sretno! 🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.