Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monikaharmonika
    05. Studeni 2018. 17:57

MiniCooper26

Ej cure da se i ja malo javim 😜 ok sam, cekam pregled u petak 🙏 pijem duphastone prevencije radi 🤗 cicke jos bolne i pune žila, sad me nesto zeludac muci.. Nije da boli nego neki cudan osjecaj kao da žari 🤢 brzo se umorim .. Leđa bole i nekad imam osjecaj da me dole zateže..najlakse mi je nekako kad lezim u krevetu kad idem spavati onda me nista ne muči 🤪 i zaspem sad poprilicno rano i rano se budim..valjda se to tako mjenja i to tako triba bit ne znam 😥 svima curama da sto prije docekaju svoje pluseve 😍😘❤️

I ja sam kao kokoš, dosta rano odem spavati i na nogama već oko 6 pola 7. A mene crijeva rasturaju, grčevi katastrofa.  Više ne znam što jesti, što kombinirati. Najbolje je kad jedem neku domaću juhu i kuhano meso. A  mljevena paprika me skoro dokrajčila ovih dana dok nisam skužila da mi ne štima. Izbaciti ću je iz kuhinje zauvijek. 

MiniCooper26
    05. Studeni 2018. 18:22

Monikaharmonika

MiniCooper26

Ej cure da se i ja malo javim 😜 ok sam, cekam pregled u petak 🙏 pijem duphastone prevencije radi 🤗 cicke jos bolne i pune žila, sad me nesto zeludac muci.. Nije da boli nego neki cudan osjecaj kao da žari 🤢 brzo se umorim .. Leđa bole i nekad imam osjecaj da me dole zateže..najlakse mi je nekako kad lezim u krevetu kad idem spavati onda me nista ne muči 🤪 i zaspem sad poprilicno rano i rano se budim..valjda se to tako mjenja i to tako triba bit ne znam 😥 svima curama da sto prije docekaju svoje pluseve 😍😘❤️

I ja sam kao kokoš, dosta rano odem spavati i na nogama već oko 6 pola 7. A mene crijeva rasturaju, grčevi katastrofa. Više ne znam što jesti, što kombinirati. Najbolje je kad jedem neku domaću juhu i kuhano meso. A mljevena paprika me skoro dokrajčila ovih dana dok nisam skužila da mi ne štima. Izbaciti ću je iz kuhinje zauvijek.

Btw koliko su istinite one price i sto sam po google citala da trudnice smiju ili ne smiji jesti.. Znam za sigurno da se sirovo ne smije jesti.. Ali pise bas za dosta stvari da se ne smije. I za kozmetiku kao da triba paziti isto. Grozna sam non stop nesto guglam 🤢

Vrazicak123@
    05. Studeni 2018. 18:38

Curke moje dobro vecer.
    Danas mi se dogodilo da mi je na gacicama malo tamno smede krvi, ali malo pa me zanima da li to moze biti implantacijsko.
    Pojavilo mi se sest dana prije menge.
    Pozdrav curke moje😘😘

pticatrkacica
    05. Studeni 2018. 19:14

Vrazicak123@

Curke moje dobro vecer.
    Danas mi se dogodilo da mi je na gacicama malo tamno smede krvi, ali malo pa me zanima da li to moze biti implantacijsko.
    Pojavilo mi se sest dana prije menge.
    Pozdrav curke moje😘😘

Mislim da je to,to. Drzim fige <3
    Ja odbrojavam dane,jos deset dana do vjestice. Sretno svima :-) 

PatriciaZG
    05. Studeni 2018. 19:53

Mini, jel da? A citala sam da intuicija igra veliku ulogu. Jebiga, ja sam svoju intuiciju sahranila🤣
    Rastika, zavrti malo!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• baby
    05. Studeni 2018. 20:00

Curke, kad mogu poceti piti vrkutu? Kad prode m ili prije?

Raštika
    05. Studeni 2018. 21:21

Patrizia vrtim, vrtim. Bez brige. 😂😂

Baby, ja sam ju pocela piti na prvi dan menge, neplanirano. Tako sam ju kupila. Netko tvrdi da treba kad prodje, al pije se ona i za menstrualne bolove pa mi nije jasno. A stvarno puno njih pije do ovulacije nju pa onda marulju do menge. Znaci 14 dana jedno pa 14 drugo po nekom normalnom ciklusu. Sto bi opet znacilo da se vrkuta pije od prvg dana ciklusa. 🤷🏼‍♂️ Ne znam, nisam strucnjak pa ne mogu nista tvrditi. 😆

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ana Donna
    06. Studeni 2018. 08:30

Patrizia kako si jutros? Jel sutra radis test? 

pticatrkacica
    06. Studeni 2018. 09:03

Baby vrkuta se moze piti bilo kada u toku ciklusa. Cak se preporucuje piti u prvom tromjesjecu jer pomaze da se plod odrzi. Al ti sacekaj kad dobijes,pa pocni jer je meni nekako lakse bilo racunat,tri ciklusa (tri mjeseca) pijes pa pauza. Marulja ili ti macina trava se pije od zadnjeg dana menge do ovulacije odnosno taj otprilike tjedan,jer ona je za neplodnost,al ako zatrudnis moze biti abortivna. Znaci ja sam probala piti i uspjela jedno tri dana. To je toliko gorko,boze sacuvaj. Popile dva gutljaja :-D dok mi je vrkuta fina.
    Patrizia gdje je plusic <3
    Mene rastura desni jajnik,malo mi je muka jutros povratih dok sam zube prala. I vec sam dva puta oplakala a ustala se prije dva sata. Na pricu tamo u jednoj grupi,gdje je mama sama i ide rodit pa pita smije li ponijet odmah jaje jer nece imat tko doc po nju. Rasplakale me zene koje su se ponudile da joj pomognu.  A drugi put kad mi je sin rekao da je sanjao sinoc da ce imat brata i onda je stao ljubit mi stomak i pita mama jel ima sta tu, nemoj plakat mama bit ce. Samo trebamo jos malo cekati. 
    Pozz svima 

PatriciaZG
    06. Studeni 2018. 09:29

Zene! Skocilo!

Rano za test, a na iglama sam....

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.