Sofi, isto je i kod mene... Proziran iscjedak i neki drugačiji osjećaj u trbuhu... 26dc danas... Nadam se da je to to
Zene! Skocilo!
Tetka zvanicno, kasni!
Rano za test, a na iglama sam….
Patrizia lijep skok bome, sretno ujutro i da bude plusić, baš ga dugo nije bilo 🤞🤞😘😘
Patrizia kako si jutros? Jel sutra radis test?
Sutra je D-day.
Danas mi muka, vruce mi, kakam i dalje nekoliko puta dnevno. Ma divota🤣 nema vise cekanja, ujutro cu piskit, pa sta bude..
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Sofi, isto je i kod mene… Proziran iscjedak i neki drugačiji osjećaj u trbuhu… 26dc danas… Nadam se da je to to
Drzim fige da nam za vikend doneses dobre vijesti
Cure, što bi značio iscjedak kao u vrijeme ovulacije koji traje i dalje? Jos je 5 dana do M. Nisam ga primjecivala do sada da traje duze nego je O. 😐
Ako ti je neka utjeha, identicno sam imala u ovom ciklusu. Stalno proziran iscjedak i poslije ovulacije. I pred samu mengu....i menga kasni.
Javim ujutro da li je iscjedak povezan sa rezultatom testa
Sofi, isto je i kod mene… Proziran iscjedak i neki drugačiji osjećaj u trbuhu… 26dc danas… Nadam se da je to to
Nadamo se 🤗🤗
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Cure, što bi značio iscjedak kao u vrijeme ovulacije koji traje i dalje? Jos je 5 dana do M. Nisam ga primjecivala do sada da traje duze nego je O. 😐
Ako ti je neka utjeha, identicno sam imala u ovom ciklusu. Stalno proziran iscjedak i poslije ovulacije. I pred samu mengu….i menga kasni.
Cekamo🤗
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Ajme ‘ko ce jutro docekati. 😆😁🤞🏼Naredjujem vam pluseve svima! 💁🏽♀️😂
Ja sam danas u ovulacija danu ali nema naznaka ikakvih bova al’ dug je dan, kud’ sam vec poletila... 😂😂😂 Radovi su u krevetu a da li su majstori dobri vidit cemo za dva tjedna. 🤷🏼♂️😆.
Sretno svima, nekakvu mi dobru atmosferu radite dok vas citam, dodje mi da i ja piskim na test. 😂😂 Salim se malo. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja nemam nikakav iscjedak. Mislim da kod mene nista ni ovaj mjesec, ne osjecam bas nista a vec je 22 dc od 24-26 koliko inace traje. Al eto bar s uzbudjenjem iscekujem kod vas ostalih cura koji plusic!
Ako ti je neka utjeha, identicno sam imala u ovom ciklusu. Stalno proziran iscjedak i poslije ovulacije. I pred samu mengu….i menga kasni.
Patricia i meni je nakon O (koja je bila prije 9 dana) ostao taj proziran iscjedak, jucer cak i pomiješan sa nekim smedim :/ Moslim da nije upala jer sam prije dva tjedna bila kod gin i sve bilo ok. A vidim da i ti ides par puta dnevno na wc, isto je i meni :/. Meni treba doc za 6-7 dana. Nadam se da će ti ujutro bit + držim 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji