Pticice, koji ti je dan ciklusa? Jesi i ti u cekaonici da uradis test? Oprosti, toliko je prica, nikako naci tvoje postove....mozak mi je kao zrno graska jutros.
I ti si se isplakala na pricu o onoj mami sto ide u Petrovu? Mogu ti reci da u onoj grupi bude cesto tragicnih prica. A bude i budalastina🤣 ili ces plakat ili se smijat, nema indiferentnosti.
Javi stanje....
Meni kasni jedan dan. A ne usudim se radit test....sad razumijem Beni i druge cure koke su odgadjale...
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Patricia, ajd bar kupi test ako nemaš. Meni mali jadan bolestan. Temperatura je noćas rasla i do 39,5... to je prvi put tako i bilo me uzasno strah, uhvatila me bila panika u jednom trenu
Ey curke evo meni danas 20dc.joooj jedva cekam sta ce bit. Jako sam nervozna oce bit nesta ovaj puta ili ne. Nervoza me jako hvata i samo bi najrade plakala. Doljni dio stomaka mi malo napuhan i sve me nesta lagano bocka.znam da je za simptome prerano zato ne vjeruje da je nesta.
Pticatrkacica sad si i mene rasplakala! Kako su djeca zapravo pametna i emotivna stvorenja. Divno! Neka se onda velikom braci ispuni zelja!
Patricia 🤞🤞🤞👍👍👍 to je to! Test vec mozes raditi! Hajde napravi ga da zacinis ovu monotomiju u zadnjih par dana!
Lalla zelim ti da maleni sto brze ozdravi.
Magica jos par dana strpljenja!
Lalla, cepice Lupocet , tusiraj bebaca i puno tecnosti. I mi smo bili u panici kad je prvi put dobila 39.5. Odmah smo isli na Rebro, pa mi se sestra izderala da smo samo trebali dat cepic. A skrate ti zivota takve temperature.
Magica, je li te mogu zamoliti nesto. Ali, molim te, nemoj me pogresno shvatit. Ne prati toliko simptome. Pokusaj se malo opustit. Idi u kino, napravi kolac, citaj nesto...
Sto vise budes fokusirana na to, teze ti je. Stvaras si stresove gdje ne treba. Znam sve to, prosla sam kroz to i nisam mogla ne pratit simptome. Ali, psihicki me isrcpilo sve to osluskivanje. Znam da mi je lako sad pricat, jer bila sam tisucu puta u tvojoj situaciji da citam kako su zenama testovi pozitivni, a ha tek 20dc i cekam nesto. Ali, kad bi mi vjestica stigla, vise sam plakala zato sto sam se kao manijak drzala za sve.
To kod tebe se polako slaze sa simptomima. Svaki dan ces primjetit nesto novo. Tu smo, pratimo zajedno sa tobom ali, budi karakter, opusti se.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Patrizia a evo cekam jos osam dana,uvijek u sat tocna,doslovno skolski ciklus. Pa se nadam da bude plusic i da placemo od srece <3
Da ona mama u Petrovoj,da sam u Zagrebu potrazila bi je samo da joj budem potpora ako nista drugo. Grupa je koma,al ja tamo obicno vise citam komentare nego postove. Koji frikova ima. Zeno,radi test ujutro da se malo radujemo <3
Grizli,sta sve zna izgovorit ta glavica da se covjek zapita odakle. Sad vec kad ga pitaju sta ce ti mama rodit,kaze bracu. Za seku treba kupovat stvari,a za bracu ne. Ja cu mu dat sve svoje sto ima. Puno nam srece svima i strpljenja.
Patricia, da nije bilo mog muža isto bi išli na hitnu. Hvala na savjetu. Kupim danas čepiće jer je noćas ispovraćao sirup u jednom trenu.
Cure, što bi značio iscjedak kao u vrijeme ovulacije koji traje i dalje? Jos je 5 dana do M. Nisam ga primjecivala do sada da traje duze nego je O. 😐
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
+ nešto u donjem dijelu trbuha. Ne znam točno šta 😂 bockanje, škakljanje, mini probadanje.. ne boli, nego stalno nešto osjetim. 😂
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
5. dan ciklusa mi je danas, onda idem kuhat vrkutu :) Mogu ju znači piti kroz cijeli ciklus..čitala sam negdje da se ne smije piti za vrijeme M pa se nisam usudila ali još mi ionako dan-dva traje pa ću početi..hvala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji