P.s i ne znam jesam ovo gore dobro napisala sta pijem i po koliko dana, cijela sam zbunjena i ne mogu uopce razmisljati
Čiči ja sam prije 2 mjeseca imala kompletni spontani, sve se samo očistilo, ali nije bilo neko veliko krvarenje iako ne trajalo nekih 7 dana i nisam imala jake bolove. Probaj što više mirovati i piti sve sto ti je doktor preporucio. Nadam se da ce sve biti ok.
Curke ja sam danas kupila vrkutu i pocela pit i dobar je okus.
Nadam se da ce mi pomoc jos mi je 8 dana do menge.
Sad sw nadam da je ono smedckasto bilo implantacijsko.
Drzite mi fige da mi vrkutka pomogne i da je implantacija.
Pozdrav curke 😘😘😘
Nadam se da ce mi pomoc jos mi je 8 dana do menge.
Sad sw nadam da je ono smedckasto bilo implantacijsko.
Drzite mi fige da mi vrkutka pomogne i da je implantacija.
Pozdrav curke 😘😘😘
Zasto sto pijes vrkutu bas sada...
Curke, pratim vas i dalje i drzim fige i saljem malo trudnicke prasine da sve uspijete ❤
Jao Čiči zao mi je, al jesam ti odmah rekla da me podsjeca na moj slucaj. Odmara, pij jako puno tekucime jer puno krvaris, ako bis slucano pocela imati vrtoglavice trazi od doktora zeljezo da ti da. Nazalost to je tako ispalo no tu se nije moglo puno napraviti. Ocito je bilo sudjeno. Koje lijekove svi dobila znas ime.
Misica hvala sto nas dolazis pratiti.
Grizli kako si ti danas? te boli jos uvijek.?Meni danas puno bolje. Jednom me danas na doljnem djelu na lijevoj strani jako zapelo i ko da mi neko noz za bio za bolilo. To je samo kratko bilo i odma prestalo.
Pijem vrkutu 11 dana; počela sam sa prvim danom ciklusa, 3 puta dnevno po 2 dcl i ne mogu ju smisliti više. Super da ti je ok okus ja ju više ne mogu progutati...a glupo mi je sad prestat piti probat ću barem jedan cijeli ciklus piti svaki dan...i pijem iz dm Az mama vitamine, pretpostavljam da se oni mogu piti bez obzira na vrkutu..
Magica meni isto danas super, i isto tako imala samo probadanje al u oba jajnika se meni dogodilo kao strujni udar i nista vise. A vidit cemo sto ce od toga biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji