Raštika sretno na festivalu i ispleši se 😂
Čiči drzi se, i miruj sada 😘
Aloha, ajme super! Sretno da ne dodje uopće i da bude veliki plus.
Raštika uživaj!
Meni je danas 20 DC, treba čekati još najmanje 7 dana. Inače mi je ciklus 24-26, ali neću više nikad raditi testove prije nego što mi bar jedan dan ne kasni. Bar se nadam 😂
Cure sretno... ak nista drugo, muz i ja smo se u ova 2 mjeseca vise zblizili nego zadnjih skoro 8 godina koliko se znamo..nekakav poseban odnos imamo bas zbog cekanja nase bebe.
Aloha, ajme super! Sretno da ne dodje uopće i da bude veliki plus.
Raštika uživaj!
Meni je danas 20 DC, treba čekati još najmanje 7 dana. Inače mi je ciklus 24-26, ali neću više nikad raditi testove prije nego što mi bar jedan dan ne kasni. Bar se nadam 😂
Ako ne dodje danas..radim sutra test..sretno svim curama..😉
Pozz zenice,nije me bilo neko vrijeme pa nisam u toku. Čestitam novim trudnicama,a vama ostalima koje se trudite i dalje puno sreće. evo meni opet kasni menga dva dana,prošli mj mi je kasnila 6 dana i došla.sutra zovem ginekologiju da se narucim za pregled. Inace mi nije kasnili dok nismo počeli raditi na bebi.
Cure moje drage, nikako ne stizem da se javim. Studenti me spopali sa svih strana. Ne znam vise kome sta odgovaram u mailovima. Stres na najjace!
Vidim da je turbulentno ovih dana. Trudilice koje su docekale pluseke, skacem od srece sa vama. A moje sapatnice koje rafe sa uloscima zaobilaze u sirokom luku, zelim nam poklapanje zvijezda, pa da se konacno ujaze druga crtica u punom smislu.
Ja drugi mjesec pratim bt. Danas mi je 25dc. Sutra bih kao trebala dobit, jel! Ali, baba sanja, pa ce baba i napisat da se nesto desava. Temperatura mi nije pala. Danas mi je 12dpo. Imam grceve, kao da mi je prvi dan menge, ja imam osjecaj da cu procurit za pola sata. Njonjo! Samo gasovi i kakanje, tri puta danas. Muz me romanticno zove grlica🤣 kod mene inace, prije menstruacije krene svijetlo zut, krenastiji uscjedak. Negdje 12-24 sata prije mengace a sad nista! Malo iscjetka, ali prozirno, vodenasto. Da napomenem, dva puta mi je u zivotu zakasnila i tada sam bila trudna. Prosli tjedan sam inala zuckas krenast iscjedak. Povezala sam ga sa propadanjem zutog tijela i dolaskom tetke. Ali ne! To je stalo....
Ako ujutro ne bude potopa, mogu se lagano pocet nadat u srijedu bih radila test....
Sve znate. Svako iskustvo i iscekivanje je copy/paste, barem po osjecajina. Ne smijem se nadat, a ako uskoro ne pocnem biti pozitivna i primjecivat ppzitivbe znakove, nece biti dobro...ma sve znate.
Cure, cuvajte se! Citan sve studiozno i pratim sta vam se desava. Nadam se zajedno sa vama.
Pusa!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Aloha jesi radila test?
Patricia, nadam se da nećeš dobiti!
Ovaj tjedan je uzbudljiv.
Grizli hvala ti ❤️
Mini, čestitam ti od <3, ovo je baš divna vijest. Ušla sam na ovu temu da vidim što ima kod Vas, i vidim da si trudna. Sretno i uživaj u trudnoći
Patricia zelim ti da ne dobijes iz onog THE razloga!
Aloha situacija kod tebe?
Cure, hvala na vibrama. Potopa nema jutros, piskim svako malo, jutros sam povratila kavu pila sam je brzopotezno, ali i inace pijem tako, pa ne znam...
I dalje, bazalna ne pada, cak se jutros povecala za 0.1.
Ostalih simptoma nemam, kao ni inace kad ostanem trudna. Ja kaskam za svime, pa simptome inam tek oko 8-9tt.
Da poludis!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji