Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    03. Studeni 2018. 09:15

Evo ja prokrvarila kroz noc, nisam cijelu noc mogla spavati...jucer je bilo samo malo smede a danas ima dosta crvenog tako da nista od impl...samo me cudi to jer mi je o po trakicama bila izmedu nedjelje i pon, a sad po m je bila u petak(3 dana prije) a po trakicama u petak i subotu nista

Grizli
    03. Studeni 2018. 10:37

Cici da li ti je ta m 22.10 bila normalna? Jesi radila test mozda? Pitam jer me podsjetilo na moju situaciju kad sam imala m normalnu, a pocela krvariti 10dc, a 14dc dobila nesnosne bolove otisla na ginekologiju i utvrdili spontani. Ne zelim te plasiti samo mjere opreza ti to spominjem. Makar odi u ginekolosku ambulantu ako s epojave bolovi. Ne bi trebalo bas toliko krvariti u vrijeme O. 
    BABY zao mi je da si dobila M. Mozda ti je bila O onda kad si ulovila sa trakicom, al ti je kraca ova druga faza ciklusa. Ako si imala smedji iscjedak moguce jer da nisi imala dosta progesterona zato je M uranila. 
    SOFI srerno da dobis uskoro plus 

• baby
    03. Studeni 2018. 10:49

Muz je bio vise tuzan i razocaran od mene...kad prode m pocinjem piti vrkutu, probati se opustiti maksimalno...nazalost uvijek u zivotu moram do zeljenih stvari proci trnoviti put i nekako se bojim da mi ni ovo ne bude lak put.

Mika111
    03. Studeni 2018. 11:05

baby, zao mi je sto je dosla M, ali cim prođe ponovno u nove pobjede☺.
    Mini, kako si nam ti?
    Grizli držim palčeve da vam ovaj ciklus bude dobitan i da vise ne moras u postupke.
    Ja sam jucer dobila nalaze za trombofiliju, sve uredno, ne treba tromboprofilaksa. Jos cekamo rezultate kariograma. Planiram sredinom ovog mjeseca otici i do svoje doktorice i privatno pa da vidim sto kažu. Ako ne nađemo u čemu je problem onda cemo opet morati probati pa kako bude

mrs_čiči
    03. Studeni 2018. 12:53

Grizli nisam jer nisam ni sumnjala na trudnocu jer sam imala odnose u vrijeme O ali odma dan nakon popila antibiotik radi klamidije pa nisam ni sumnjala da bi ista moglo biti. Nemam pojma sta da radim bas mi curi strasno i ugrusci veliki

Grizli
    03. Studeni 2018. 13:03

Meni ti se to ČIČI nist ne svidja iskreno. A moze biti i zbog klamidije da je tako. Nista predlazem ti da pripazis ako bi bilo preobilno ili dobila kakve bolove da odes doktoru ako ne bi bilo toga onda zaista je mozda ciklus se poremetio zbog antibiotika. 
    BABY tako je i mm se zadnji put vise razalostio nego ja. Al ja sam bas imala predosjecaj da nece biti nista od toga. I nazalost da svaki put zeljeni mora boti trnoviti ocito. Al drzim fige da ipak bude ti uskoro uspjesna trudnoca. 
    MIKA hvala na lijepim zeljama, vidit cemo. Opusteni jesmo, uzivamo i pustit cemo cuda da se dogadjaju ako se moraju dogoditi. Ne preostaje nam drugo. 
    Dobro da ti je nalaz trombo. uredan! Nadam se da ce i kariogram biti dobar. Iako znam da bi voljela znati razloge svega sto prolazis. Ali vjeruj mi zelis da je i kariogram dobar jer onda i ako je neki problem rijeaiv je. Genetika je najzeznutija ako ne valja. Jesi vadila imunoloske nalaze - lupus, antilipidna antitijela isl.?

Mika111
    03. Studeni 2018. 13:06

Jesam, to je isto sve uredno. Nadam se da ce kariogram biti uredan jer znam da se to nikako ne može popraviti, da imam neki oblik trombofilije to je ipak rješivo tako da se nadam da ce i ovo biti ok i da samo nismo imali sreće.

Mika111
    03. Studeni 2018. 13:07

Poslala prije nego sam završila poruku
    Da nismo imali srece oca 2 puta i da ce iduci buti sve u redu. Strpljen spašen☺

Ana Donna
    03. Studeni 2018. 13:39

misica35

Grizli i Ana Donna samo radi vas ulazim na temu da vidim sta novo tipkate! Sreeeetno 🙌🏻❣️

Misice35 hvala ti 😘😘
    Čiči ako si u mogućnosti idi kod ginekologa danas, ako te počne bolit onda na hitnu, malo mi to sve čudno...

mrs_čiči
    03. Studeni 2018. 16:29

Ovako, jutros sam radila i svako 10 minuta mijenjala ulozak koji je bio full stalno, izad rucka odem u wc i doslovno krene ispadati iz mene komadi sluzavi jako veliki u komadu, otisli smo na hitnu i u dezurnog ginekologa koji je odma rekao da je to spontani i pregledao me, prepisao mi mirovanje i ne dizanje niceg teskog, i tablete neke svako 4 sata piti po 2, pa od sutra 3x1 3 dana, pa 2x1 2 dana, pa 1x1 jedan dan, i izad toga jos neke piti svako 12h po jednu dok ne potrosim dvi kutije.
    I jos neke naravno za bolove. 
    Uslikala sam bila taj komad jedan sto je izasao iz mene i on je bas cijeli u cudu bio. 
    Ugl, eto nisam ni znala da se nesto dogadjalo radi menge i strke oko klamidije nisam ni mislila o trudnoci u niti jednom trenutku, a sada su mi bolovi od danas 3 dan odkako je pocelo stvarno nepodnosjivi.
    Nadam se da ce sve biti okej

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.