Bila sam na humanoj i poslalo me na hsg, jel ima neko iskustva ? Hitno mpo je reklo i evo sad skupljam sve šta treba
Bila sam na humanoj i poslalo me na hsg, jel ima neko iskustva ? Hitno mpo je reklo i evo sad skupljam sve šta treba
Ja sam bila lani,nije ti to ništa strašno.
Pencil sto samo hsg moras? Znaci onda je moguce da ce te brzo u neki postupak ubaciti. Sretno.
VolimJesen za ovulacije, ja ju nekad osjetim nekad ne, nema pravila a O su mi prilicno redovite. Lh trakice su za to super, al s vremenom postane zamorno.
Hsg je jedan od posebnih stvari koje trebaju za umjetnu. Da, mislim kad to sve prikupimo da idem u postupak.
Ja sam jučer prvi put osjetila ovulacijske bolove nakon dugo vremena
Inače za inseminaciju kaže da je samo 5% uspješna i da ni nema smisla nakon 35 god. Možda probamo a možda odmah umjetna. Jel zna neko koja je procedura za umjetnu kad se skupe svi nalazi?
Hvala, zanimalo me samo dal se zbog takvih uvjeta rada moze odmah na bolovanje.
Čestitke svima trudnicama
Ja sam sada u čekanju.. Lagano me sada počelo probadati dole u stomaku, i bojim se da će doći do jutra
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Ipak je bila samo najava uranjene M,stigla danas.
Bas sam se ponadala,al nista,guramo dalje!😉
Benny, žao mi je. Sad malo odmori pa onda probajte ponovno. Jel se trebas javiti doktorici s nalazom?
Danas sam opet vadila betu i pala je na 16.16 IU/L. Bila sam kod doktorice danas i kaze da sve to upucuje na biokemijsku trudnocu. Da bi bilo dobro da pricekamo 2 ciklusa prije nego opet krenemo raditi na dijetetu. Ako se slučajno dogodi i u medjuvremenu da nista strasno ali da bi bilo dobro pricekati malo. Kakva su vasa iskustva kada je biokemijska trudnoca u pitanju? Muka mi je kad se sjetim da cekamo 2 ciklusa i onda opet pitanje kaj ce biti i kad...
Sortiraj odgovore
Najstariji