Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pencil
    23. Listopad 2018. 16:10

Bila sam na humanoj i poslalo me na hsg, jel ima neko iskustva ? Hitno mpo je reklo i evo sad skupljam sve šta treba 

• perla
    23. Listopad 2018. 16:15

Pencil

Bila sam na humanoj i poslalo me na hsg, jel ima neko iskustva ? Hitno mpo je reklo i evo sad skupljam sve šta treba

Ja sam bila lani,nije ti to ništa strašno.

Grizli
    23. Listopad 2018. 17:36

Pencil sto samo hsg moras? Znaci onda je moguce da ce te brzo u neki postupak ubaciti. Sretno. 
    VolimJesen za ovulacije, ja ju nekad osjetim nekad ne, nema pravila a O su mi prilicno redovite. Lh trakice su za to super, al s vremenom postane zamorno. 

• Pencil
    23. Listopad 2018. 17:49

Hsg je jedan od posebnih stvari koje trebaju za umjetnu. Da, mislim kad to sve prikupimo da idem u postupak.
    Ja sam jučer prvi put osjetila ovulacijske bolove nakon dugo vremena 

• Pencil
    23. Listopad 2018. 17:49

Jedan od *potrebnih 

• Pencil
    23. Listopad 2018. 17:51

Inače za inseminaciju kaže da je samo 5% uspješna i da ni nema smisla nakon 35 god. Možda probamo a možda odmah umjetna. Jel zna neko koja je procedura za umjetnu kad se skupe svi nalazi? 

• baby
    23. Listopad 2018. 17:53

Hvala, zanimalo me samo dal se zbog takvih uvjeta rada moze odmah na bolovanje.

Samo_Sanja
    23. Listopad 2018. 20:10

Čestitke svima trudnicama
    Ja sam sada u čekanju.. Lagano me sada počelo probadati dole u stomaku, i bojim se da će doći do jutra 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• Alisa
    23. Listopad 2018. 20:32

Ipak je bila samo najava uranjene M,stigla danas.
    Bas sam se ponadala,al nista,guramo dalje!😉

• bennny20
    23. Listopad 2018. 22:30

Mika111

Benny, žao mi je. Sad malo odmori pa onda probajte ponovno. Jel se trebas javiti doktorici s nalazom?

Danas sam opet vadila betu i pala je na 16.16 IU/L. Bila sam kod doktorice danas i kaze da sve to upucuje na biokemijsku trudnocu. Da bi bilo dobro da pricekamo 2 ciklusa prije nego opet krenemo raditi na dijetetu. Ako se slučajno dogodi i u medjuvremenu da nista strasno ali da bi bilo dobro pricekati malo. Kakva su vasa iskustva kada je biokemijska trudnoca u pitanju? Muka mi je kad se sjetim da cekamo 2 ciklusa i onda opet pitanje kaj ce biti i kad... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.