Ajme ja se nadam,pokusavamo vec godinu i 2 mj,sad cu se izludit jos tih 5-6 dana!
Draga drzim ti e ono najvece fige da ti se ostvari ono sto zelis i da dobijes maleno klupko svoje.
Ja i dragi pokusavamo godinu i sedam mjeseci sada smo na trakicama pa cemo vidjeti.
Sretno draga i malo pozitivnih vibrica ~~~~~~
Sretnooooo..i ja sam ovaj mjesec na trakicama pa cemo vidjeti sta ce biti...nadam se plusicu..jesi li uhvatila lh pik..
Grizli hvala ti. ❤️ Zao mi je sto je menga dosla. Sta drugo reci osim nema predaje. 💪🏼😉❤️ Mislim da i mene cekaju sutra motivacijski govori... ja sam pokupila neku virozu izgleda. Probudila sam se oko 4 jutros ispovracala dusu...I sad sam na rubu za povratit, imam i trckalicu. Samo da prodje to sve danas da me ne sastavi sa mengom sutra.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Nisan uspila sve popratiti, ali vidim da ima plusic, Mini cestitam❤
Misica,;a ma di si ti? Koliko si sada,?kako si tako rano saznala spol? Dodji nam u grupu zimsko proljetnih...😘😘😘
MalaTajna Danas 12+3. 😀
S 11+2 se vec na uzv jasno kao dan vidilo da je djecak 😂
Tocno se tako namjestio, i ni dr.nije mogao vjerovati.
Par dana kasnije su nalazi Harmony testa potvrdili.
😀
Kako si ti draga?
MalaTajna Danas 12+3. 😀
S 11+2 se vec na uzv jasno kao dan vidilo da je djecak 😂
Tocno se tako namjestio, i ni dr.nije mogao vjerovati.
Par dana kasnije su nalazi Harmony testa potvrdili.
😀
Kako si ti draga?
Bome nemogu vjerovati i tebi prodje u cas 1.tromjesecje :) super samo da sve bude tako do kraja.❤
Ja sam dobro mucnine su mi sada prestale.stomak mi je narasao bas. Ja nisam radila harmony ni nifty , nekako smo se odlucili ne. Ali drago mi je cut da je test pokazao sve ok i da stize deckic ❤❤
Mi pokrili plodne dane, dan prije ovulacije i na dan ovulacije ujutro..tko ce docekat da prođu 2 tjedna? Dajte mi recite u vezi bolovanja kad se moze ici kad dode do trudnoce? Radim u bolnici sa tesko pokretnim ljudima koji imaju razlicite dijagnoze koje ukljucuju i prenosive bolesti. Kak to onda ide? Samo me zanima
ALEA..ja mislim da se blizi..uradi opet za par sati da vidis sta ce pokazati..na posao u svakom slucaju 😉😉
Ey dobila sam danas nalaze hormona kod doktorice. Telefonski mi rekla da imam povisen testosteron. I da dodem koji dan.
Jel ko i o takvih problema? Kako se da to rjesit? Jel doktorica da neke tablete za to?
ALEA..ja mislim da se blizi..uradi opet za par sati da vidis sta ce pokazati..na posao u svakom slucaju 😉😉
😉hvalaa🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji