Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    24. Listopad 2018. 12:29

Nema odmora dok traje obnova! 😂😂💪🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• baMAMA
    24. Listopad 2018. 12:58

I kod mene stigla danas M :( nije da nisam očekivala, ali uvijek postoji ona neka sitna sitna nada.. koliko god znam da nema šanse da sam ovaj mjesec ostala trudna, svejedno me svrbi onaj testić u ormaru, a kad M dođe onda razočaranje :(

nego cure, mene zanima dešava li se kome slična situacija:
    menstruacija mi obično traje 7 dana, s time da se oko 3.-4. dana desi nekakva pauza u krvarenju koja traje 12-24 sata. i već kada pomislim "to je to, menga je ovaj mjesec nešto kraće trajala", eto ti opet nje nazad, nastavi se krvarenje još 2-3 dana... 
    To mi se desilo u zadnja 4-5 ciklusa, već sam i navikla, ne dam se prevariti više ;) ali me zanima ima li tu potrebe za nekom zabrinutošću? zašto se to dešava?

• Pencil
    24. Listopad 2018. 14:20

Evo mene prije hsga. Sedimentacija eroitrocita iz krvi malo snižena i malo povećani leukociti u mokraći. Nadam se da me neće vratiti radi toga..

• Pencil
    24. Listopad 2018. 14:26

Inače smotana ginekologica mi dala vaginalete a na njima piše da se ne koriste u slučaju bolesti štitnjače (sad ne znam šta mi može bit), a moram ih počet večeras koristiti 

• misica35
    24. Listopad 2018. 14:51

Benny! Meni je dr. nakon biokemijske rekao upravo suprotno. Da odmah na slij ovulaciji se bacimo “na posao”, da ulravo nakon biokemijske najcesce uspije! Zasto, ne znam! I tako je i bilo!!! 😀 Odmajmh skij ciklus ponovno plusic.
    Procitala sam dosta uk i usa foruma gdje su cure ostale trudne odmah nakon biokemijske.
    Biokemijska se vodi kao menstruacija (neke zene ne bih ni znale da su trudne, da ne naprave prerano test), vec bi za krvarenje mislile da je menstruacija.
    Tako da, sreeeetno!!! 😀

Samo_Sanja
    24. Listopad 2018. 15:27

tratinčica_maslačak

Dobro jutro moje trudilice. Dolazim s uzv pa rekoh da vam prospem malo trudnicke prasine.bebici kuca srce, nisam cula ali sam vidjela. Preslatko je, srce mi je puno. Kaze doktorica da dodem na kontrolu za dva tjedna da provjerimo da beba dobro raste, a nakon toga svakih mjesec dana. Pao mi je kamen sa srca

Čestitam 😊 neka je sa srećom ❤

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    24. Listopad 2018. 15:35

Pozdrav curke.. Meni je danas 27 dan ciklusa, M još nema hvala bogu, od jučer je "čekam".. Inače dolazi na 26 dan, al nekad zna doći na 27 ili 28.. Ako ne dođe danas, sutra mi je još kritični dan.. Sad neznam jel da kupim test pa da ga napravim sutra ujutro prije posla ili da čekam da vidim Jel će doći.. Jer mislim ako ga kupim dobit cu prije nego što ga napravim il nakon što ga napravim 

Samo_Sanja
    24. Listopad 2018. 15:38

Samo_Sanja

Pozdrav curke.. Meni je danas 27 dan ciklusa, M još nema hvala bogu, od jučer je "čekam".. Inače dolazi na 26 dan, al nekad zna doći na 27 ili 28.. Ako ne dođe danas, sutra mi je još kritični dan.. Sad neznam jel da kupim test pa da ga napravim sutra ujutro prije posla ili da čekam da vidim Jel će doći.. Jer mislim ako ga kupim dobit cu prije nego što ga napravim il nakon što ga napravim

iii daa, danas mi se stalno piški a kad odem bude nešto malo.. Dali da se nadam ili ne? 

24. Listopad 2018. 16:11

Samo_Sanja

Sanja, ja sam piskila na dan ocekivane M i dan poslije i bili negativni, stoga bolje ne pozuruj ( 4 dana kasnjenja i bio je plus) :)

• Pencil
    24. Listopad 2018. 16:22

16:04 24. LISTOPAD 2018.

Jedno glupo pitanje, ne mogu nigdje naći na forumu, šta ako se ide na hsg a u ranoj si trudnoći ? Dali oni to mogu vidjeti tada i jeli šteti ako slučajno jesi trudna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.