Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs_čiči
    22. Listopad 2018. 19:33

Moja dosla vjestica danas uz 4 dana kasnjenja (logicno), preksutra idem vaditi sve hormone taman na 3- i dan ciklusa, a sljedeci tjedan na briseve za klamidiju oboje da vidimo jesmo je antibiotikom uspjeli rijesiti... I onda cekamo nalaze i nadam se sexu uskoro, jer je ginekologica rekla ako je moguce ikako da apstiniramo, a ako bas hocemo da moramo sa kondomom, ali nismo htjeli riskirati pa smo apstinirali skroz da smo mirni, tako da jedva cekam nalaze i krenuti u akciju, oduljilo se vec skoro mjesec dana je proslo 😜😜

• aloha
    22. Listopad 2018. 20:21

Lijep pozdrav svima..prvi put se javljam i prikljucujem se vasoj stranici..trebam vasu pomoc i savjete😀..vec 6 mjeseci pokusavamo da ostanem trudna, ali bezuspjesno..mislim da fulam ovulaciju..09.10.sam dobila M,16.10.i 19.10.smo imali odnose..a 20.10.sam uhvatila LH pik..i taj dan smo imali odnos dva puta ..za svaki slucaj 😂😂i slijedeci dan a i veceras cemo..nadam se da samo uspjeli pokriti sve dane..sta vi mislite..svaki savjet dobro dosao 😉😉

Samo_Sanja
    22. Listopad 2018. 21:15

aloha

Lijep pozdrav svima..prvi put se javljam i prikljucujem se vasoj stranici..trebam vasu pomoc i savjete😀..vec 6 mjeseci pokusavamo da ostanem trudna, ali bezuspjesno..mislim da fulam ovulaciju..09.10.sam dobila M,16.10.i 19.10.smo imali odnose..a 20.10.sam uhvatila LH pik..i taj dan smo imali odnos dva puta ..za svaki slucaj 😂😂i slijedeci dan a i veceras cemo..nadam se da samo uspjeli pokriti sve dane..sta vi mislite..svaki savjet dobro dosao 😉😉

Aloha dobrodošla!! Mi radimo na bebi 8 mj, do sada bezuspješno... Nadam se da ces uspijet ovaj mjesec, al ako ne, dalje samo hrabro.. Ako nista ne bude pokusaj sljedeći mj imat odnose prije lh pika, znaci cim ti se pojavi druga crtica.. Ja sam uvijek cekala lh pik pa tek onda u akciju taj dan ,i dva tri poslje njega...nikad nista nije bilo, sad sam pokusala pokrit dan na ovulaciju i prije ovulacije.. Sutra trebam dobit, mada sumnjam da ce ista bit, jer sam jutros pravila test i bio je negativan, i to onaj jako osjetljiv sto se pravi 4 dana prije M 😞

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

mala_mrvica
    22. Listopad 2018. 21:56

Grizli

MALA MRVICA ne znam ja iskreno ne bi radila na bebi dok mi ne dodje nalaz biopsije. Meni je prije 2 godine bio na vratu prodadjen melanom u pocetnoj fazi i nisam htjela raditi na bebi tih mjesec dana dok nije dosao nalaz da je sve izvadjeno. Ne zelis se kockat da biras izmedju tijeka lijecenja ako je potrebno i bebe, barem ja nisam htjela. Od srca ti zelim da sve bude u redu sa nalazom i da uskoro bude plusic bez stresa.
    ALISA moguce da se radi o implantacijskom kod tebe. 🤞🤞🤞

Tako cu i uraditi koliko god zeljela nije bas za kockanje sve to, aaa igrom slucaja MM je veceras zavrsio u bolnici na hitnoj operaciji slijepog crijeva tako da i da hocemo ne mozemo... ovaj mjesec odmaramo iii navijamo da vi ostale zene imate sto vise plusica  

• aloha
    22. Listopad 2018. 22:29

Samo_Sanja

aloha

Aloha dobrodošla!! Mi radimo na bebi 8 mj, do sada bezuspješno… Nadam se da ces uspijet ovaj mjesec, al ako ne, dalje samo hrabro.. Ako nista ne bude pokusaj sljedeći mj imat odnose prije lh pika, znaci cim ti se pojavi druga crtica.. Ja sam uvijek cekala lh pik pa tek onda u akciju taj dan ,i dva tri poslje njega…nikad nista nije bilo, sad sam pokusala pokrit dan na ovulaciju i prije ovulacije.. Sutra trebam dobit, mada sumnjam da ce ista bit, jer sam jutros pravila test i bio je negativan, i to onaj jako osjetljiv sto se pravi 4 dana prije M 😞

Iskreno se nadam da nece doci, navijam za plusic i tebi i svim zenama 🤗🤗

• misica35
    22. Listopad 2018. 23:02

Drage zenice, da vam se malo javim! 😀
    Mini čestitam!! Baš sam jako sretna da je napokon beba tu!
    Svima držim fige da uspije što prije!
    Mi smo prošli tjedan saznali da nam stiže mali dječak!
    Od 4-12tj su me držale jake mučnine, bolovi u trbuhu i preoponama, i jako jaki iscjedak, doslovno stalno mokre gacice 🤭
    Inace od mojih simptoma je taj vodenasti iscjedak par dana prije ocekivane m bio bas najizrazeniji, i doslovno preko noci su mi potamnile areole, da sam se iznenadila pred ogledalom!
    Eto, ako ijednoj to išta znači!
    Sretno svima!!!!

• misica35
    22. Listopad 2018. 23:03

Grizli, nadam se da je sestra bolje! Novi ciklus, nove mogucnosti, sretno!!! 😍😍
    Jesu se javljale Svjesna, Tata i MalaTajna?

Samo_Sanja
    22. Listopad 2018. 23:09

Hvala i tebi puno srece! budi tu s nama, dani ce ti brze prolazit.. Ja sam bila napravila pauzu malo od foruma..jer sam se htjela udaljit od bilo kakve teme o trudnoci.. Međutim nije mi pomoglo...kad zelis bebu ne mozes da ne razmisljas o tome 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Grizli
    22. Listopad 2018. 23:23

ALOHA dobrodosla i sto prije plus ugledala. Nazalost ca i kad 100% potrefimo O, ne dodje do zacececa. Ako imas vise od 35 god javi se gin da te posalje na pretrage, ako si mladja znam da je frustrirajuce ali moras vjerovati u uspjeh. 
    SAMO SANJA 🤞🤞🤞 da sutra dobijes plus a ne M. 
    MALA TAJNA uh nadam se da je muz dobro? Sad se cuvajte i oporavite oboje, a onda drugi mjesec skupa lovimo plusice. 😉
    MISICA vec si 12t???? O boze kako vrijeme prolazi. Drago mi je da si se javila i da si dobro. Cure se jave svaki toliko da popratimo i mi cekalice sto se s vama bivšim cekalicama a sadasnjim trudnicama dogadja. Uzivaj i sretno...

Vrazicak123@
    23. Listopad 2018. 07:36

Alisa

Ajme ja se nadam,pokusavamo vec godinu i 2 mj,sad cu se izludit jos tih 5-6 dana!

Draga drzim ti e ono najvece fige da ti se ostvari ono sto zelis i da dobijes maleno klupko svoje.
    Ja i dragi pokusavamo godinu i sedam mjeseci sada smo na trakicama pa cemo vidjeti.
    Sretno draga i malo  pozitivnih vibrica ~~~~~~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.