ALEA..ja mislim da se blizi..uradi opet za par sati da vidis sta ce pokazati..na posao u svakom slucaju 😉😉
😉hvalaa🤗
Kakva je jucer bila crtica...meni je u petak nije bilo nista..u subotu uradim u 12h..dvije iste crtice..poslijepodne opet uradim isto dvije crtica..i vec u nedjelju je pocelo blijediti...
Jucer dvije razlicite prvo tamnija pa nesto svjetlila, ali ni jedna do sad nije bila ovako tamna, a radila sam od srijede jer nemam pojma kad mi je ovulacija, imala sam spontani u 5.mj i nakon toga su mi ciklusi bili malo poremeceni, ovo je prvi koji mi se cini ok nakon svega
Jucer dvije razlicite prvo tamnija pa nesto svjetlila, ali ni jedna do sad nije bila ovako tamna, a radila sam od srijede jer nemam pojma kad mi je ovulacija, imala sam spontani u 5.mj i nakon toga su mi ciklusi bili malo poremeceni, ovo je prvi koji mi se cini ok nakon svega
Nadam se da cemo uskoro vidjeti plusic 🤗🤗
Mi pokrili plodne dane, dan prije ovulacije i na dan ovulacije ujutro..tko ce docekat da prođu 2 tjedna? Dajte mi recite u vezi bolovanja kad se moze ici kad dode do trudnoce? Radim u bolnici sa tesko pokretnim ljudima koji imaju razlicite dijagnoze koje ukljucuju i prenosive bolesti. Kak to onda ide? Samo me zanima
Kad se potvrdi trudnoća i ako je ginekolog razuman popričaj s njim/njom i reci gdje i u kojim uvijetima radiš. Meni je moja bez problema otvorila bolovanje pod dijagnozom komplikacije u trudnoći. Radim u bolnici također, u laboratoriju. Posao mi je obuhvačao svakodnevni kontakt s krvi i reagensima od kojih je min. 90% bilo teratogeno i nagrizajuće. Da ne govorim i dizajnu tereta od po minimum 10L, kanistera s odpadom i tekućinama za ispiranje analizatora. I tako svaki dan po 5 analizatora na 1 osobu u smjeni.
Nadam se da cemo uskoro vidjeti plusic 🤗🤗
I ja! ❤
Ey dobila sam danas nalaze hormona kod doktorice. Telefonski mi rekla da imam povisen testosteron. I da dodem koji dan.
Jel ko i o takvih problema? Kako se da to rjesit? Jel doktorica da neke tablete za to?
Mislim da ovisi koliko ti je povisen. Moja sestra je imala nesto malo povisen, nije nista pila. Barem koliko ja znam. I ima dijete. 🙂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Minicooper, iskrene čestitke 😊 tako mi je drago zbog tebe. Dokazala si da je ipak ova paklena sezona bila uzrok tolikim minusima, i ulila si mi malo nade 😍 sad samo uzivaj na odmoru, zasluzila si! Puno zdravlja zelim tebi i bebanu.
Dan zene!
Evo danas 13dc kod mene, nista ne osjecam jos uvijek, nista me ne probada, niti boli.. inace osjetim sredinom ciklusa uvijek nesto, proslo mjesec me jako zigalo na 13 dc 🤷🏼♀️
Vidit cu, mozda sutra krene sto. Jel vi uvijek osjetite ovulaciju?
Minicooper, iskrene čestitke 😊 tako mi je drago zbog tebe. Dokazala si da je ipak ova paklena sezona bila uzrok tolikim minusima, i ulila si mi malo nade 😍 sad samo uzivaj na odmoru, zasluzila si! Puno zdravlja zelim tebi i bebanu.
Hvala draga tebi i svima curama koje cestitaju ❤️😘Nadam se da ce bit sve ok. Na odmoru do petka.vrijeme i nije nesto, pada kisa ali isto uzivamo Skontala sam sa se brzo umorim..
Dan zene!
Evo danas 13dc kod mene, nista ne osjecam jos uvijek, nista me ne probada, niti boli.. inace osjetim sredinom ciklusa uvijek nesto, proslo mjesec me jako zigalo na 13 dc 🤷🏼♀️
Vidit cu, mozda sutra krene sto. Jel vi uvijek osjetite ovulaciju?
Ne osjetim zadnjih par mjeseci pa sam se odlucila za lh trakice, da vidim kad ovuliram tocno🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji