Inače za inseminaciju kaže da je samo 5% uspješna i da ni nema smisla nakon 35 god. Možda probamo a možda odmah umjetna. Jel zna neko koja je procedura za umjetnu kad se skupe svi nalazi?
Pencil i inseminacija je jedan od oblika potpomognute. Za klasicnu ivf proceduru prvo se obicno ide na 2 prirodna ciklusa, a onda tek stimulaciju. Od nalaza trebaš - papa test ne stariji od 1 godine, briseve - ne starije od 3 mj, markere na hiv, hepatitis za tebe i partnera - 6mj, krvene grupe i rh faktor tebe i partnera, spolne hormone na 3-5dc ne starije od 6 mj i znaju traziti amh.S time da pri odabiru metode treba i muzev spermio iako cesto na sam dan punkcije u ivf postupku biraju metodu ovisno o spermio. Plus toga treba jos donjeti kopiju osobnih, vjencanog lista i oibe, ako niste vjencani onda ovjeriti kod javnog biljeznika po 2 primjerka da pristajete na to i da ce partner priznat dijete nakon postupka i to onda moras nositi za svaki postupak. Nadam se da sam ti pomogla. Inseminacija ima mali postotak al ja bi volila da smo mi imali priliku s njom probat jer vjeruj mi ivf postupak nije jednostav niti lak, a da ne govorim o tome koliko to utjece na nas i nas odnos. A i znam 2 cure koje imaju djecu iz inesminacija, tako da nemoj nista odbacivati kao opcije.
Benny ne znam za biokemijske, ja sam nakon spontanih cekala i 3 mjeseca. Najcesce se dogodi da sad ovaj ciklus ce ti bit malo zbrckan i pitanje dal ce se slijedeci vratiti u normalu. Al ako se ti osjecas spremnom na tebi je konacna odluka cekat ili ne.
Ej curke, jeste vidjele ovo!
Mumy,me neki super aparatic za pracenje ovulacije preko moba. Upravo su pobjedili na zaba start up natjecaju.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro moje trudilice. Dolazim s uzv pa rekoh da vam prospem malo trudnicke prasine. bebici kuca srce, nisam cula ali sam vidjela. Preslatko je, srce mi je puno. Kaze doktorica da dodem na kontrolu za dva tjedna da provjerimo da beba dobro raste, a nakon toga svakih mjesec dana. Pao mi je kamen sa srca
Jutro svima od mene i menge koja je naravno kao i inace dosla tocna u dan. Mislim da mi je menga iz Japana jer nikad ne kasni. 😂😂😂
A nista...oplakat, umit se i opet u ‘radove’. Nema predaje... ne znam iskreno koliko cu to jos moci govoriti. 🤦🏻♀️😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav svima, poseban pozdrav mojim starim forumašicama :)
Jutros sam nekako sjela, i reko idem vidjeti gdje ste i što ste. Grizli draga, ti si još ovdje kao trudilica ili?
Kod mene nema ništa, počela sam raditi, radim, o trudnoći trenutno ne razmišljam, a i ciklus mi se ponovo vratio na 45 dana :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Jutro svima od mene i menge koja je naravno kao i inace dosla tocna u dan. Mislim da mi je menga iz Japana jer nikad ne kasni. 😂😂😂
A nista…oplakat, umit se i opet u ‘radove’. Nema predaje… ne znam iskreno koliko cu to jos moci govoriti. 🤦🏻♀️😂
Moram se nasmijat, jer ako tvoja dolazi točno u dan iz Japana, od kuda moja stiže kad uvijek kasni :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
A nista…oplakat, umit se i opet u ‘radove’. Nema predaje… ne znam iskreno koliko cu to jos moci govoriti. 🤦🏻♀️😂
Moram se nasmijat, jer ako tvoja dolazi točno u dan iz Japana, od kuda moja stiže kad uvijek kasni :)
Vjerojatno od nekuda sa Balkana. Hahahahaha. Mislim da tvoja svaki mjesec putuje sa HŽ-om. Krene ona na vrijeme ali naši vlakovi... A moram se malo zezati.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Dobro jutro moje trudilice. Dolazim s uzv pa rekoh da vam prospem malo trudnicke prasine.bebici kuca srce, nisam cula ali sam vidjela. Preslatko je, srce mi je puno. Kaze doktorica da dodem na kontrolu za dva tjedna da provjerimo da beba dobro raste, a nakon toga svakih mjesec dana. Pao mi je kamen sa srca
Fala Bogu. Bas mi je drago sa je sve ok i da srceko kuca! Cuvaj se!
Ahahah a jesi me nasmijala! Svaka čast! A zapravo se i svodi na to...idemo dalje u nove pobjede uz radove ahahahahhah.
Sortiraj odgovore
Najstariji