Grizli nisam još koristila trakice za ovulaciju nego sam pokušala pratiti sluz i po principu: ako je svima drugi dio ciklusa jednak i mjesečnica dodje 14 dana nakon ovulacije recunala sam da mi je ovulacija cca 20. dan ciklusa. Ali ništa od toga... Prenatale još ne pijem ali planiram početi kao i čaj od vrkute...ne može štetiti pa ćemo vidjeti...u stvari meni je obeshrabrujuće što u cijelom ciklusu imam cca 24 -48 sati kada mogu ostati trudna...
Ajme ja se nadam,pokusavamo vec godinu i 2 mj,sad cu se izludit jos tih 5-6 dana!
Draga drzim ti e ono najvece fige da ti se ostvari ono sto zelis i da dobijes maleno klupko svoje.
Ja i dragi pokusavamo godinu i sedam mjeseci sada smo na trakicama pa cemo vidjeti.
Sretno draga i malo pozitivnih vibrica ~~~~~~
Sretnooooo..i ja sam ovaj mjesec na trakicama pa cemo vidjeti sta ce biti…nadam se plusicu..jesi li uhvatila lh pik..
Hvala Draga moja nisam jos vjv cu uskoro draga i ja se nadam draga plusicu uskoro.
Drzim ti fige ~~~~
Pozdrav zenskice.
evo i mene oped malo. Dobila sam nalaze hormona Testosteron mi je malo povisen 2.09H.doktorica mi dala uputnicu za human.ko zna sta ce mi rec tamo. I da muz mora izvadit spermiografiju. I ja jos neki AMH. jel neko zna sta je AMH? Jel ko zna kako ce i sta ce bit dalje?
Cure stigao jedan dio nalaza od danasnjeg vadenja krvi. Moze li mi itko barem reci jeli sve ok jer ne kuzim nista 🤣🤣
Cure kad se pije čaj od vrkute, dal mora biti određeni dio ciklusa ili ne i dal smeta kod trudnoće?
Evo da vam javim, stigla M sinoć 😤
Bila sam jako tužna, nisam mogla zaspat, plakala sam u krevetu... Kad sam vidjela da je stigla vikala sam na nju mrzim te ,mrzim te..tako jedno 7,8 puta hahaha počinjem ludit.. Prvo sam mislila da to nije M ,jer je bila svijetla kad je stigla pa sam čekala jutro da se uvjerim
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Sama_Sanja draga nemoj da budes tuzna sve mi cemo ako Bog da docekati svoje mrvice
Ostale zene koje su u plusu zelim vam sto lakse trudnoce i najzdravije bebice
Nove cure dobro dosle, da sto prije napustite ovu grupu i predjete u onu gdje se cekaju bebe ako Bog da a i mi trudilice isto
Da li je neko od vas imao iskustvo sa uzimanjem uzoraka ranice na grlicu maternice? Od ponedeljka kako su mi uzeli uzorke imam jake grceve u stomaku, i neki kao smedji iscjedak (ne krvarenje kao sto je bilo na dan uzimanja uzorka i dan poslije nego po nekoliko kapi smedjeg iscjedka), i jako puno piskim u toku dana Ne znam da li treba da se javim doktoru jer proslo je skoro 5 dana a mene grcevi nisu uopste popustili
Mrs Čiči koliko ja uspjevam vidit nalazi ti je uredan,jedino mi nije jasno zasto ti je AMH (Anti muller hormon) malo povišen? To pitaj ginekologa, ne znam sta bi to moglo značit...Prolaktin, testosteron sve ti je uredno...nadam se da ce ce još netko javit tko se bolje kuži u ovo...
Anymany drago mi je što si se javila, kao što vidiš još smo tu ostale neke trudilice od zime još haha valda cemo preći uskoro na drugi forum bebica :)
Magica amh je anti muller hormon vadiš ga 2-5 dan ciklusa, on pokazuje zalihu jajnih stanica, to jest plodnost
Sama_Sanja draga nemoj da budes tuzna sve mi cemo ako Bog da docekati svoje mrvice
Ostale zene koje su u plusuzelim vam sto lakse trudnoce i najzdravije bebice
Nove cure dobro dosle, da sto prije napustite ovu grupu i predjete u onu gdje se cekaju bebe ako Bog daa i mi trudilice isto
Nadam se da hoćemo, samo treba strpljenja. 😊
Valjda ću se sada uspijet prebacit kod drugog gin i obavit taj pregled, 3 mj pokušavam doći na red pa nikako..
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji