Pozdrav curke.. Meni je danas 27 dan ciklusa, M još nema hvala bogu, od jučer je "čekam".. Inače dolazi na 26 dan, al nekad zna doći na 27 ili 28.. Ako ne dođe danas, sutra mi je još kritični dan.. Sad neznam jel da kupim test pa da ga napravim sutra ujutro prije posla ili da čekam da vidim Jel će doći.. Jer mislim ako ga kupim dobit cu prije nego što ga napravim il nakon što ga napravim
Sanja, ja sam piskila na dan ocekivane M i dan poslije i bili negativni, stoga bolje ne pozuruj ( 4 dana kasnjenja i bio je plus) :)
Ja sam radila test dan prije očekivane M, bio negativan.. Kupila sam sad test i evo gledam u njega... Neka zasad stoji ako zatreba 😃
jesi imala kakve simptome prije testa ?
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Benny! Meni je dr. nakon biokemijske rekao upravo suprotno. Da odmah na slij ovulaciji se bacimo “na posao”, da ulravo nakon biokemijske najcesce uspije! Zasto, ne znam! I tako je i bilo!!! 😀 Odmajmh skij ciklus ponovno plusic.
Procitala sam dosta uk i usa foruma gdje su cure ostale trudne odmah nakon biokemijske.
Biokemijska se vodi kao menstruacija (neke zene ne bih ni znale da su trudne, da ne naprave prerano test), vec bi za krvarenje mislile da je menstruacija.
Tako da, sreeeetno!!! 😀
Ajmeee divno! Bas super! I mi cemo pokusavati pa kako bude bude...ionako ne mogu pratiti plodne dane niti nista kad ne znam kad je uopce bila zadnja menstruacija.
Hvala ti puno na poruci! Razveselila si me. 🤗 pogotovo ovo da je vama odmah bio plusić! Bravo!
Boljelo me povremeno kao da cu dobit M, ali to je normalno. Cak mi se ni nije piskilo
RASTIKA bas si me nasmijala. Moja m ne putije HZ vlakovima definitivno. A valjda se jednom nece ukrcat na bar godinu dana majku joj njenu.
ANYMANY evo tebe natrag. Kako si ti? Da ja sam ovdje jos stara usidjelica i cekalica. Neuspjeli mpo su iza mene sad cekam 1 mj za novi 4. postupak, al prvo cekam da prodje M, naravno ne odbacujemo prirodne opcije.
SAMO SANJA meni se uvijek pred M jako puno pisiki, al onda bas i piskim ne malo nego normalno, a tako mi je bilo i u ranim trudnocama. Nadam se ipak da je to tebi dobra znakic
TRATINCICA ❤ prekrasno. Nek sve bude u najboljem redu.
Cure hvala vam na lijepim zeljama.
Rastika bas si nas sve nasmijala. I moja M je izgledala dolazila iz japana jer je bila tocna ko urica, ali eto.. sad vec duze kasni i nadam se da je nece biti jos barem godinu dana.. tako da, strpljenja sve cete dobiti svoje mrve kad bude pravo vrijeme
i vjerojatno kad se budete najmanje nadale
Pozdrav cure, htjela bi vam se pridružiti...dečko i ja počeli smo raditi na bebi sredinom 8. mjeseca. Imam uskoro 29 godina i nekako smo naivno mislili da ćemo uspjeti od prve ali evo već treća mjesečnica je stigla...znam da nije nikako u redu već osjećati razočaranje kad tako kratko pokušavamo ali jako smo nestrpljivi i sada bi bilo idealno vrijeme za bebu...nažalost ne ide baš tako lako...inače imam cikluse 32-36 dana, najčešće 34. To je dugi ciklus i nikako dočekati ovulaciju...za sada samo mogu reći da nam je jako žao sto nismo počeli ranije...
Wintergirl nemoj se odmah razalostiti, nazalost nista nije garancija da ste prije krenuli da bi prije zatrudnila. Normalno je u tim godinama da treba i do godinu dana da dodje do trudnoce. Imas dugi ciklus, jel koristis nesto da utvrdis ovulacije tj.da potvrdis da ih imas? Dobro bi bilo ako ne pijes da krenes sa nekim prenatalima.
Pozdrav cure, htjela bi vam se pridružiti…dečko i ja počeli smo raditi na bebi sredinom 8. mjeseca. Imam uskoro 29 godina i nekako smo naivno mislili da ćemo uspjeti od prve ali evo već treća mjesečnica je stigla…znam da nije nikako u redu već osjećati razočaranje kad tako kratko pokušavamo ali jako smo nestrpljivi i sada bi bilo idealno vrijeme za bebu…nažalost ne ide baš tako lako…inače imam cikluse 32-36 dana, najčešće 34. To je dugi ciklus i nikako dočekati ovulaciju…za sada samo mogu reći da nam je jako žao sto nismo počeli ranije…
Situacija kao i kod nas... Mislili da to ide samo tako, ali ne ide...
Sad se pitam kako se to nekima uspije desiti tek tako, niti planirano, niti zeljeno, kad mi ciljano radimo na djetetu, a menga svaki mjesec dodje... A s druge str parovi koji jako zele trudnocu, nikako je ostvariti...
I ja sam se nedavno pridruzila ovdje, ali sad kad vidim kolko se cura muci s tim puno duze nego mi, ovih nasih par mj pokusavanja izgleda malo...
Uspjet cemo kad tad, samo moramo biti strpljive...
Pozdrav cure, htjela bi vam se pridružiti…dečko i ja počeli smo raditi na bebi sredinom 8. mjeseca. Imam uskoro 29 godina i nekako smo naivno mislili da ćemo uspjeti od prve ali evo već treća mjesečnica je stigla…znam da nije nikako u redu već osjećati razočaranje kad tako kratko pokušavamo ali jako smo nestrpljivi i sada bi bilo idealno vrijeme za bebu…nažalost ne ide baš tako lako…inače imam cikluse 32-36 dana, najčešće 34. To je dugi ciklus i nikako dočekati ovulaciju…za sada samo mogu reći da nam je jako žao sto nismo počeli ranije…
Situacija kao i kod nas… Mislili da to ide samo tako, ali ne ide…
Sad se pitam kako se to nekima uspije desiti tek tako, niti planirano, niti zeljeno, kad mi ciljano radimo na djetetu, a menga svaki mjesec dodje… A s druge str parovi koji jako zele trudnocu, nikako je ostvariti…
I ja sam se nedavno pridruzila ovdje, ali sad kad vidim kolko se cura muci s tim puno duze nego mi, ovih nasih par mj pokusavanja izgleda malo…
Uspjet cemo kad tad, samo moramo biti strpljive…
To sam si i ja baš mislila - kako se nekome dogodi neplanirana tudnoća, a toliko parova ima poteškoća sa začećem. Te neplanirane bebe su onda stvarno dar Božji, stvarno im je suđeno da dođu na ovaj svijet kad se sve tako poklopi :)
dobrodošla!! nadam se da se nećeš još dugo zadržati na ovom topicu, nego da se brzo seliš na topic o iščekivanju beba, kao i sve mi ostale ;)
I ja imam duge cikluse (31-33 dana) i nikako dočekati ovulaciju, a kad ovulacija prođe onda nikako dočekati dan kad mogu napraviti test.
Sortiraj odgovore
Najstariji