fiona12 - nažalost ne. Nikad nisam primjetila onu "sluz", ni neke simptome koji bi mi ukazali da je ovulacija.
Po ovome što piše u tvom statusu ti već imaš dvoje dječice. Ili?
Ja srećom imam redovne M i uvijek osjetim kad je ovulacija. Mjeris li bazalnu temperaturu?
fiona12 - nažalost ne. Nikad nisam primjetila onu "sluz", ni neke simptome koji bi mi ukazali da je ovulacija.
Po ovome što piše u tvom statusu ti već imaš dvoje dječice. Ili?
Ja srećom imam redovne M i uvijek osjetim kad je ovulacija. Mjeris li bazalnu temperaturu?
Tako je. Imam sina, on puni sad 9 godina, jednu bebu sam izgubila, i imam curicu 4 godine. Ali u vrijeme kada sam ostala trudna sa njima nisam imala problema sa ciklusima, bili su redoviti 30-32 dana. Ne mjerim bazalnu temperaturu. Krenem, ali onda kako nam je ujutro žurba, škola, vrtić većinom zaboravim pa preskočim onda.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Pa šta ti ginekolog kaže? Zbog čega su ti ciklusi neredoviti?
Ti si opet sretna što imaš to dvoje, ja toliko želim svoju bebicu a nikako da se dogodi 😯
Ginekolog kaže da je s njegove strane, pregledom i uzv sve u redu. Tj da ne vidi nikakav problem koji bi bio uzrok tome što se ciklus poremetio. Kada sam bila na pregledu, uzv, debljina endometrija je bila pretanka za dan ciklusa.
Dobila sam Folacin, preporuku da kupim lh trakice i da ustanovim dali imam ovulacije uopće više.
I to je to…
Dok doktorica opće prakse, smatra da je višak kilograma uzrok takvim ciklusima. Tj. da su se zbog naglog debljanja poremetili ciklusi.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Ja mislim da je problem kilograma individualan kod svake žene. Ni moja težina nije idealna, imam 80kg na 168cm visine. A jedna prijateljica je još deblja od mene pa je vec dva puta u zadnje tri godine ostala trudna. I ja sam dobila savjet da skinem kile ali krenem s dijetom, izgubim 3-4 kg i uvijek bude nešto zbog čega dijetu prekinem i kilogrami se ponovo vrate 😩
Evo mene friško s pregleda. Bebica je 7mm ❤️ Još je rano za otkucaje, jer je 5tt. Izgledom je sve uredu. No, plod se ugnijezdio kod samog ulaza pa mi je rekao da mirujem i da to ne mora ništa značiti. Ali mi to zvuči malo opasno. Jel zna neka koji su ishodi kod takve trudnoće? Malo sam prestrašena, a ne znam gdje da pitam za savjet. Pitao me i jesam li krvarila, pa me to zabrinulo.
Evo mene friško s pregleda. Bebica je 7mm ❤️ Još je rano za otkucaje, jer je 5tt. Izgledom je sve uredu. No, plod se ugnijezdio kod samog ulaza pa mi je rekao da mirujem i da to ne mora ništa značiti. Ali mi to zvuči malo opasno. Jel zna neka koji su ishodi kod takve trudnoće? Malo sam prestrašena, a ne znam gdje da pitam za savjet. Pitao me i jesam li krvarila, pa me to zabrinulo.
Super da je sve ok s bebicom😍, miruj kako ti je rekao, nemoj teško dizat, naprezati se. Plod se ugnjezdio nisko no kako će maternica rasti i dizati se trebalo bi biti sve ok, nemoj odmah loše misli, šteti zdravlju i bebici😘. Kad te opet naručio?
Joj Ena hvala ti. 🙏🏻 Ti si mi sad prva olakšala malo jer nisam uopće razmišljala da tako može biti. Za tjedan dana idem opet da čujemo srce. Mislim pozitivno, ali kad sam neupućena u to pa sam nervozna i ne znam što točno donosi u trudnoći.
Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?
Jesu li ti ovo one step lh trakice? Ako da savjetovala bi ti da isprobas neke druge jer su ove meni osobno komaa.. ovaj mjesec sam narucila one step i mogu rec da je bila velika pogreska jer se uopce ne mogu pouzdat u njih. Meni osobno najbolje ove..
I ja te imam. Ovo mi je današnje testiranje. Mislim da to još nije to. Pokrili smo jučer navečer akcijom valjda i današnji dan što vi mislite?
Danas sam dežurna do sutra ujutro. Nadam se da neću opet fulat tajming te je….jajne stanice☹Monikaharmonika, ja imam ko Anymany te one step, veceras sam se testirala, i dosta mi potamnila ali nije to još pozitivna, nešto je tamma ko tvoja…
Anymany kada očekuješ Ovulaciju? Kakav ti je ciklus?
Joj Ena hvala ti. 🙏🏻 Ti si mi sad prva olakšala malo jer nisam uopće razmišljala da tako može biti. Za tjedan dana idem opet da čujemo srce. Mislim pozitivno, ali kad sam neupućena u to pa sam nervozna i ne znam što točno donosi u trudnoći.
Eto vidiš, tih tjedan dana onda ljepo miruj, lezi, odmaraj, gledaj tv, ne razmišljaj puno, brzo će proći a onda će ti dok fino sve objasniti, sve ga pitaj kaj te zanima.U mom slučaju je bilo ok od početka, pa kao posteljica nisko al ju maternica može povuć još gore, na kraju posteljica ok smještena al se bebač odlučio spustiti glavom u ušće s 24tjedna..sad smo 31 tjedan😀, i ja mirujem strogo od tog 24tjedna(krevet-wc-kontrola i ukrug). Sretno 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji