Nove cure dobro dosle ☺
Vama sa pozitivnim lh trakicama sretno i da urodi plodom 💪
Mene je uhvatio teški pms, cilu sam kuću preokrenula naopako, i očistila, tako da vas nisam upratila par dana.
Gricko i Venea, samo hrabro i pozitivno, sve ce biti u redu ❤
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Jutro cure zelim vam sto prije velike trbuscice, ja sam nova u grupi…dali se kome desilo da je ovulacija uranila naime imala sam 13 i 14tog jake bolove u desnom jajniku i iscjedak onsko proziran to je ovulacija jrl da? Alo meni su ciklusi od 30-35 kako je moguce da je doslo tsko rano inace ovulaciju osjetim 17-18 dan,heh ali mi smo se seskali i pokrili te dane,osjetim bolne bradavice i jucer probadanja u trbuhu malo mi je rano za M,mi se trudimo 4god.,jena biokemijska i spontani,spremamo se iduci mj na mpo ali mozda ni ne.mozda nam se napokon posrecilo,oprostite na malo duzem postu,sretno svima
Didi, bitno da ste pokrili vi sve dane, bila ona tada ili ne, ja ti želim svu srecu da sto prije ugledas svoj plusic ❤
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Evo mene friško s pregleda. Bebica je 7mm ❤️ Još je rano za otkucaje, jer je 5tt. Izgledom je sve uredu. No, plod se ugnijezdio kod samog ulaza pa mi je rekao da mirujem i da to ne mora ništa značiti. Ali mi to zvuči malo opasno. Jel zna neka koji su ishodi kod takve trudnoće? Malo sam prestrašena, a ne znam gdje da pitam za savjet. Pitao me i jesam li krvarila, pa me to zabrinulo.
Sad sam ja zabrinuta, meni rekao ginekolog da je plod velicine 2mm, a kod tebe 7mm. Vjerojatno se bezveze brinem 😕😢
Super da je sve u redu, kako beba bude rasla povuc ce se gore samo miruj. Ja sam u prosloj T mirovala od 12tj do 22tj strogo samo krevet/wc, a kasnije samo mirovanje ne strogo. Al sve za bebicu!!
A za krvarenje evo meni je ovo 3 trudnoca.
U prvoj ni kapi krvi a imala missed ab nikakve naznake nista. U drugoj krvarila u 5+3 isla na hitnu mislila sve otislo. A na kraju sve u redu. I sad 3 trudnoca opet nisam krvarila za sada nadan se da ce tako i ostat. Mada opet nema pravila. Al definitivno nije ugodno vidit krv.
Jel imas kakve simptome, mucnine i tako? Kad je tebi zadnja M bila?
Bila mi je 10.2. Ali, budući da mi ciklusi traju 35 dana, tako je i trudnoća manja od moga očekivanja. Mučnine nemam još. Ali ponekad žgaravicu, vrtoglavicu i grubi užasno bole. Nekad me žigne u jajnicima i tjt. Ujutro sjedim i malo hodam jer imam obaveza, a popodne ležim. Piše na slici ultrazvuka: GS 0.75cm, GA - OOR
Evo mene friško s pregleda. Bebica je 7mm ❤️ Još je rano za otkucaje, jer je 5tt. Izgledom je sve uredu. No, plod se ugnijezdio kod samog ulaza pa mi je rekao da mirujem i da to ne mora ništa značiti. Ali mi to zvuči malo opasno. Jel zna neka koji su ishodi kod takve trudnoće? Malo sam prestrašena, a ne znam gdje da pitam za savjet. Pitao me i jesam li krvarila, pa me to zabrinulo.
Sad sam ja zabrinuta, meni rekao ginekolog da je plod velicine 2mm, a kod tebe 7mm. Vjerojatno se bezveze brinem 😕😢
Super da je sve u redu, kako beba bude rasla povuc ce se gore samo miruj. Ja sam u prosloj T mirovala od 12tj do 22tj strogo samo krevet/wc, a kasnije samo mirovanje ne strogo. Al sve za bebicu!!
U prvoj ni kapi krvi a imala missed ab nikakve naznake nista. U drugoj krvarila u 5+3 isla na hitnu mislila sve otislo. A na kraju sve u redu. I sad 3 trudnoca opet nisam krvarila za sada nadan se da ce tako i ostat. Mada opet nema pravila. Al definitivno nije ugodno vidit krv.
Bila mi je 10.2. Ali, budući da mi ciklusi traju 35 dana, tako je i trudnoća manja od moga očekivanja. Mučnine nemam još. Ali ponekad žgaravicu, vrtoglavicu i grubi užasno bole. Nekad me žigne u jajnicima i tjt. Ujutro sjedim i malo hodam jer imam obaveza, a popodne ležim. Piše na slici ultrazvuka: GS 0.75cm, GA - OOR
Uuh valjda je kod mene sve u redu, mislim valjda bi mi nesto reka doktor... kod mene samo uzasno bolne grudi i to je to. Blago tebi ti vec za tjedan dana ides, ja tek 19.04 😨
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Piškila trakicu i danas, ista kao jučer..ništa tamnija :/
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany, zašto ne kupis neki drugi test? Od drugog proizvođača? Čisto onako za kontrolu.
Jutro cure zelim vam sto prije velike trbuscice, ja sam nova u grupi…dali se kome desilo da je ovulacija uranila naime imala sam 13 i 14tog jake bolove u desnom jajniku i iscjedak onsko proziran to je ovulacija jrl da? Alo meni su ciklusi od 30-35 kako je moguce da je doslo tsko rano inace ovulaciju osjetim 17-18 dan,heh ali mi smo se seskali i pokrili te dane,osjetim bolne bradavice i jucer probadanja u trbuhu malo mi je rano za M,mi se trudimo 4god.,jena biokemijska i spontani,spremamo se iduci mj na mpo ali mozda ni ne.mozda nam se napokon posrecilo,oprostite na malo duzem postu,sretno svima
Didi, bitno da ste pokrili vi sve dane, bila ona tada ili ne, ja ti želim svu srecu da sto prije ugledas svoj plusic ❤
Kike hvala i tebi i svim curama želim da su trbusaste sto prije.
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Venea draga koliko ste se trudili za bebicu, i meni ciklusi du tako nekako kao tvoji do 35 dana pa zato pitam.,jesi li pila sta folnu neke cajeve za bolju ovulaciju jel s vama sve ok? Kod mene je donekle kao blazi oblik pco.,dragi moj ima dovoljno spermija samo su dosta abnormalni, pa pije profertil sad vec 1.,5mj pa nadam se da nam je uspjelo ovaj put...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
I ja bih probala s tim trakicama,a gdje ih mogu kupiti znam da ima u ljekarni dali su skupe.mozda negdje drugdje ima gdje si ti kupila?♡
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
I kod mene isto.. koji dan ciklusa ti je? Meni je 20 dc i jos nista.. al nije to nista cudno jer budu cak do 22.. jesi radila test ujutro ili popodne.. ja sam primjetila da mi popodne jacu crticu pokaze..
Sortiraj odgovore
Najstariji