Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?
Jesu li ti ovo one step lh trakice? Ako da savjetovala bi ti da isprobas neke druge jer su ove meni osobno komaa.. ovaj mjesec sam narucila one step i mogu rec da je bila velika pogreska jer se uopce ne mogu pouzdat u njih. Meni osobno najbolje ove..
I ja te imam. Ovo mi je današnje testiranje. Mislim da to još nije to. Pokrili smo jučer navečer akcijom valjda i današnji dan što vi mislite?
Danas sam dežurna do sutra ujutro. Nadam se da neću opet fulat tajming te je….jajne stanice☹
Monikaharmonika, ja imam ko Anymany te one step, veceras sam se testirala, i dosta mi potamnila ali nije to još pozitivna, nešto je tamma ko tvoja...
Anymany kada očekuješ Ovulaciju? Kakav ti je ciklus?
Bok svima, javljam se nakon puno vremena.. Muz i ja radimo na bebi vec tri godine. Meni je sad 30, njemu 38. Prije godinu i pol imala sam operaciju prohodnosti jajovoda, Tu se pokazalo da su, vjerojatno zbog infekcije, jajovodi bili zacepljeni. On je dva puta dosada radio spermiogram i njegovi rezultati su dobri. Prosle godine smo imali dosta stresno razdoblje, i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci zbog posla tako da nismo imali prilike pokusavati. Ja sam od ovog mjeseca pocela koristiti LH trakice i dobila sam pozitivan rezultat pa smo se bacili na posao :) Ako ne bude nista, sljedeci ciklus idem na pracenje ovulacije. Zabrinuta sam, jer je ocito sve ok i kod jednog i kod drugog a nista se ne dogada. :(
Sjecam te se fiona.. bitno da ste se sad pokrenuli. Ma to mora biti odma dobar rezultat.. jeste li pokusali se javiti za ivf
Nismo. Ja sam onda nakon operacije dobila neke tablete koje su trebale pokrenuti bolju proizvodnju jajasaca (ne sjećam se više kako se zovu). Medutim, nista. Doktor mi je prije 3 mjeseca rekao ako ne bude nista za 3-6 mjeseci, da probamo sa inseminacijom.
Vidim da koristite OneStep trakice. Te i ja imam. Ali uzela sam i Clearblue digitalni test, onako za usporedbu. 13 dc je OneStep pokazao slabu testnu crtu, a digitalni veliku 0. Dan poslije su oba bila pozitivna :)
Vidim da koristite OneStep trakice. Te i ja imam. Ali uzela sam i Clearblue digitalni test, onako za usporedbu. 13 dc je OneStep pokazao slabu testnu crtu, a digitalni veliku 0. Dan poslije su oba bila pozitivna :)
Meni je danas 18 dc. Inace imam ovulaciku izmedu 17-22 dc. One roze lh trakice inace mi lijepo pocnu tamniti dok testna ne bude jaca od kontrolne a ove one step me izluduju jer je jedan da svijetlija drugi dan tamnija i tako vec 6 dana 😂.. nadam se da ce mi pokazat o...
AnaDona neznam, jer ja nemam cikluse kako spada nego mi dolaze svaki mj.različito, tako da uopće neznam kad mi je ovulacija.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Anymany, zar nemaš neke simptome ovulacije pa da se možeš po tome orijentirati?
Petrisa ja sam još relativno nova u tome sa trakicama 😀 zato sam uzela dvije vrste, ako jedna pokaže krivo, druga će valjda točno 😂
Ja osjetim kad dolazi O, to obično bude 12-15 dc. Inače mi ciklus traje 27-29 dana..
Fiona di si uzela ovaj clearblue test? Ja sam ga vidila da je 200,00kn u ljekarni, nezz moze li se nac jeftinije di
Fiona di si uzela ovaj clearblue test? Ja sam ga vidila da je 200,00kn u ljekarni, nezz moze li se nac jeftinije di
Uzela sam ga u DM-u, u Njemackoj.platila sam ga 25 eura.
fiona12 - nažalost ne. Nikad nisam primjetila onu "sluz", ni neke simptome koji bi mi ukazali da je ovulacija.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji