Cure jedno pitanje..dali ima koja probleme sa crjevima za vrjeme O???mene svaki mjesec dan prije i na dan O boleee za poludit,nemogu ni na wc,sjedit na stolici teskom mukom,hodam zgrcena puzevim korakom….a kad prode O nestanu i bolovi
✌️ javljam se...gotovo identicno, kao da na igle sjedam, zgrcena jer kad se ispravljam imam osjecaj da rastezem i kidam nesto u sebi, znaci preeestrasno, ali mene boli 4 do 5 sati i mislim da mi tocno u tom trenutku dođe do prsnuca folikula..ovaj ciklus je bilo popraceno toliko kritom sluzi koja je valjda u komadu izasla u tom trenutku, nimalo nalik ovulacijskog, prosarano s krvlju..uglavnom vecina ginekologa potvrdi da neke zene imaju takve simptome i stavljaju to pod normalno.. No zato me M gotovo nista ne boli, dva puta godišnje mozda popijem neki analgetik..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hm…ANAVI88 jel to ona neka jaka tupa bol, a u biti neznaš dali te boli zdjelica ili debelo crijevo??
Imam i ja neku tu čudnu bol, kao da mi se zdjelica raspada od bola, ali tada ni hodat ne mogu a kamoli da bi imala odnos.
Bol traje kako kada isto par sati, nekad se u noći javi čak..užas.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Prestrasna bol,jutros me pocelo boljet,uzas od bola nikak sjest,namjestam se ko kvocka,sad je vec malo popustilo,a sta se tice iscjetka ja ga skoro pa nikad nemam,mozda 3 puta imala onaj bjelanjak iscjedak,a sto se tice M nikad mi nije bolna,par noci prije se samo jako znojim i dan prije me boli u kicmi i malo glava bolucka,i ujutro kad je dobijem samo me prefrce u trbuhu ko da imam proljev(haha) i to je to,procuri i mir do O al onda me posteno boli
Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?
Jesu li trakice bile istog proizvođača i osjegljivosti, jesi li se testirala u isto vrijeme oba dana, koliko si i kada tekućine popila prije testiranja. To mi pada na pamet eto što bi moglo utjecati na rezultat.
Anavi, tako je i meni, O bolne (jedino sto to kod mene traje 2-3 sata - bas jaka bol). Gin mi je rekao da mogu slobodno onda popit tabletu protiv bolova. Premda nemam potrebe kad znam koliko traje i da ce proći. Dok M skoro uopce ne osjetim. Cure, moram ići vaditi krv za hormonalni status... piše od 3-5 dana ciklusa... E meni bi bas odgovaralo da idem vadit 6 dan 😂... ja mislim da jedan dan ni tamo ni vamo 😂🙉
Jesu li trakice bile istog proizvođača i osjegljivosti, jesi li se testirala u isto vrijeme oba dana, koliko si i kada tekućine popila prije testiranja. To mi pada na pamet eto što bi moglo utjecati na rezultat.
Anymany, možda si pila puno tekućine...meni 9dc bila blijeda crta, 10dc tamnija, pa jučer opet svijetlija jer sam se sjetila da sam pila puno tekućine.
Testiraj se ujutro oko 11, i navečer oko 18-19. Ja si navijem alarm na mob oko 16h kao upozorenje da ne pijem puno tekućine do 18, pa onda napravim test.
Ako nisi tad doma, uvijek u torbi nosi jedan test sa sobom.
Anavi tako i ja nekad. A par dana prije m dode mi da se ubijem od bolova doslovno na wc nemogu od bolova. I do 2 dana m mi je tako. Pila sam vrkutu pa mi je sad malo popustilo to sve. Boli ali ne tako jako.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bok svima, javljam se nakon puno vremena.. Muz i ja radimo na bebi vec tri godine. Meni je sad 30, njemu 38. Prije godinu i pol imala sam operaciju prohodnosti jajovoda, Tu se pokazalo da su, vjerojatno zbog infekcije, jajovodi bili zacepljeni. On je dva puta dosada radio spermiogram i njegovi rezultati su dobri. Prosle godine smo imali dosta stresno razdoblje, i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci zbog posla tako da nismo imali prilike pokusavati. Ja sam od ovog mjeseca pocela koristiti LH trakice i dobila sam pozitivan rezultat pa smo se bacili na posao :) Ako ne bude nista, sljedeci ciklus idem na pracenje ovulacije. Zabrinuta sam, jer je ocito sve ok i kod jednog i kod drugog a nista se ne dogada. :(
Pa vrijeme je tu negdje, jedino što ja pijem jako puno tekućine, pa moguće da je to onda. Iste su trakice. Sve je isto, nisšta, neću piti onda sada ništa, pa probat popodne opet.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji