Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    26. Ožujak 2018. 18:24

fiona12

Bok svima, javljam se nakon puno vremena.. Muz i ja radimo na bebi vec tri godine. Meni je sad 30, njemu 38. Prije godinu i pol imala sam operaciju prohodnosti jajovoda, Tu se pokazalo da su, vjerojatno zbog infekcije, jajovodi bili zacepljeni. On je dva puta dosada radio spermiogram i njegovi rezultati su dobri. Prosle godine smo imali dosta stresno razdoblje, i bili smo razdvojeni nekoliko mjeseci zbog posla tako da nismo imali prilike pokusavati. Ja sam od ovog mjeseca pocela koristiti LH trakice i dobila sam pozitivan rezultat pa smo se bacili na posao :) Ako ne bude nista, sljedeci ciklus idem na pracenje ovulacije. Zabrinuta sam, jer je ocito sve ok i kod jednog i kod drugog a nista se ne dogada. :(

Sjecam te se fiona.. bitno da ste se sad pokrenuli. Ma to mora biti odma dobar rezultat.. jeste li pokusali se javiti za ivf

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Grizli
    26. Ožujak 2018. 19:16

Dobrodoala Fiona. Ostale curke ima kod koje koji novi simptom naznaka me dolasku M? Kod mene nis novoga, citam vas, al nemam nista pametno za rec pa eto da vidim kako ste

Hrabrica
    26. Ožujak 2018. 19:46

Evo i kod nas novosti...konačno kod mene pomak na bolje po pitanju endometrioze što nam je bio vjetar u leđa i par dana kasnije za svaki slučaj ode muž naspermiogram i tamo hladni tuš...loši nalazi..11,11% pokretnih.. :( Sad svako ganja svog doktora, on mora na mikrobiološki ejakulata i urina a ja čekam kontrolu da vidimo jel i ta druga cista konačno otišla (ili se bar smanjila)..ak nije onda ću vjerojatno na laparaskopsku gdje će odmah obaviti i prohodnost jajnika...I nakon toga nadam se konačno u nove pobjede...i da me naaaaapokon skinu s visanna jer već ludim od njih...red suza...red smijeha na izmjence svakih pol sata....doslovno...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Petrisa
    26. Ožujak 2018. 20:13

ANYMANY

Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?

Jesu li ti ovo one step lh trakice? Ako da savjetovala bi ti da isprobas neke druge jer su ove meni osobno komaa.. ovaj mjesec sam narucila one step i mogu rec da je bila velika pogreska jer se uopce ne mogu pouzdat u njih. Meni osobno najbolje ove..

• ANYMANY
    26. Ožujak 2018. 20:35

Petrisa - da, One step su trakice. Izdržala sam 3 sata, popiškila se i ista stvar. Kontrolna crta je tu, ali ove druge nema :/

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Monikaharmonika
    26. Ožujak 2018. 20:38

Petrisa

ANYMANY

Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?

Jesu li ti ovo one step lh trakice? Ako da savjetovala bi ti da isprobas neke druge jer su ove meni osobno komaa.. ovaj mjesec sam narucila one step i mogu rec da je bila velika pogreska jer se uopce ne mogu pouzdat u njih. Meni osobno najbolje ove..

I ja te imam. Ovo mi je današnje testiranje. Mislim da to još nije to. Pokrili smo jučer navečer akcijom valjda i današnji dan što vi mislite?
    Danas sam dežurna do sutra ujutro. Nadam se da neću opet fulat tajming te je....jajne stanice☹

• ANYMANY
    26. Ožujak 2018. 21:02

Monika-ovo je One step ili ove gore sa slike?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Monikaharmonika
    26. Ožujak 2018. 21:18

ANYMANY

Monika-ovo je One step ili ove gore sa slike?

Anymany ove sa slike sa ebaya. Samo sto sam ih ja kupila preko Njuškala.

• Babylove
    26. Ožujak 2018. 21:28

Grizli

Dobrodoala Fiona. Ostale curke ima kod koje koji novi simptom naznaka me dolasku M? Kod mene nis novoga, citam vas, al nemam nista pametno za rec pa eto da vidim kako ste

Kad ju ti ono ne ocekujes, pogubila sam se malo  😁

Hrabrica

Evo i kod nas novosti…konačno kod mene pomak na bolje po pitanju endometrioze što nam je bio vjetar u leđa i par dana kasnije za svaki slučaj ode muž naspermiogram i tamo hladni tuš…loši nalazi..11,11% pokretnih.. :( Sad svako ganja svog doktora, on mora na mikrobiološki ejakulata i urina a ja čekam kontrolu da vidimo jel i ta druga cista konačno otišla (ili se bar smanjila)..ak nije onda ću vjerojatno na laparaskopsku gdje će odmah obaviti i prohodnost jajnika…I nakon toga nadam se konačno u nove pobjede…i da me naaaaapokon skinu s visanna jer već ludim od njih…red suza…red smijeha na izmjence svakih pol sata….doslovno…

Fiona dobro dosla i sretno 😊

• Petrisa
    26. Ožujak 2018. 21:44

Monikaharmonika

Petrisa

ANYMANY

I ja te imam. Ovo mi je današnje testiranje. Mislim da to još nije to. Pokrili smo jučer navečer akcijom valjda i današnji dan što vi mislite?
    Danas sam dežurna do sutra ujutro. Nadam se da neću opet fulat tajming te je….jajne stanice☹

Po testu nije jos al mogla bi ti bit sutra ili prekosutra 😀 sretnoo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.