Ja prvo šta napravin kad dođe vještica, iden izračunat kad bi bija idući termin poroda 😀
Ja vec nakon ovulacije racunam termin poroda, koliku cu kad bit T.. 😂
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pencil je rekla da joj je stigla,a za Tinu ne znam,mozda nas obraduje.
Mene vec pocinje pms,onako grcevi dole ...Cekam sutra cike da pocnu ,pa sam onda sigurna da ce doci 1og.
Grizli,kad je tebi ovulacija,racunas li ili pokrivas po principu svaki drugi dan?
url=https://lilypie.com]
Pencil i Tina jeste radile test?
Ja sam rekla neću više nema šanse test radit dok mi ne kasni jedan dan
Pencil je rekla da joj je stigla,a za Tinu ne znam,mozda nas obraduje.
Mene vec pocinje pms,onako grcevi dole …Cekam sutra cike da pocnu ,pa sam onda sigurna da ce doci 1og.
Grizli,kad je tebi ovulacija,racunas li ili pokrivas po principu svaki drugi dan?
Pa O mi u principu bude izmedju 12-15 dana prepoznam jer me boli tupo jajnik, iscjedak i svi ostali simptomi. Ovaj mjesec me samo malo muci sto sam pocetkom vec 6-7 dan ciklusa imala te simptome, a pp kalemdaru sam trebala O imati prije 3 dana a onda su isto bili prisutni medjutim kao u blazoj verziji. Tako d ane znam sto se dogadja zapravo ovaj mjesec. Al mi ti bogami pokrivamo cijeli mjesec al ne bas ono svaka 2 dana nego kako nam dodje. Nekad svaki nekad nakon 2-3 dana. Kombinirano. Naravno kad osjetim O ne preskacemo. I to je to.
Tina kakvo je stanje, jesi piškila?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Tina kakvo je stanje, jesi piškila?
Jesam..ali ništa od toga. 😑😑 idemo dalje..
Svaki mjesec imam osjećaj da jesam a nisam..valjda sam si već počela umišljati...
Cure jedno pitanje..dali ima koja probleme sa crjevima za vrjeme O???mene svaki mjesec dan prije i na dan O boleee za poludit,nemogu ni na wc,sjedit na stolici teskom mukom,hodam zgrcena puzevim korakom....a kad prode O nestanu i bolovi
Sortiraj odgovore
Najstariji