Fiona - imam naručene druge, one roze, 100 komada - čekam da stignu, pa mi je bezveze sad plaćat ponovo,
Didi - ja uzmem na Ebayu, tamo su najisplativije.
Petrisa - danas mi je 12dc, e sad s obzirom da mi nekad ciklus bude i 38 dana, vidjet ćemo kad će biti O i hoće li i biti.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
I da, radim oko podne uvijek.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Fiona - imam naručene druge, one roze, 100 komada - čekam da stignu, pa mi je bezveze sad plaćat ponovo,
Didi - ja uzmem na Ebayu, tamo su najisplativije.
Petrisa - danas mi je 12dc, e sad s obzirom da mi nekad ciklus bude i 38 dana, vidjet ćemo kad će biti O i hoće li i biti.
Tako imam i ja od 31 do 38 cikluse i uvije mi bude izmedu 17 i 24 dana ovulacija. Vidjet ces sad po lh trakicama. Meni tocno od kad pokazu ovulaciju 14 dana nakon dobijem m...tako znam kad moram dobit i jedan put kad mi nije dosla 14 dan bila mi je biokemijska i vec 15 dan pozitivan test..
Jel ti Petrisa koristis svaki mj, trakice ili?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Jel ti Petrisa koristis svaki mj, trakice ili?
Od 11 mjeseca prosle godine.. samo sam ovaj mjesec narucila one step i koma su mi...
Meni je ovo prvi put da koristim trakice. Pijem vrkutu, i nekako sam se nadala da će ona moje cikluse unormaliti. Ali s obzirom da je na trakici tako blijeda crta, očito će opet biti dug ciklus.
Prema aplikaciji ovulacija bi mi trebala biti tek 12.04. (to je kao prosjek ciklusa zadnja tri mj.)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure..vidite li vi jako jako slabu liniju na testu?
Ja i muz vidimo ali samo pod posebnim kutom.. 😑
Evo link slike: https://postimg.org/image/whkizot3x/
Tina draga, ja ti tu ne vidim ništa (čak sam uvećala sliku)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Bilježim trakicu lh..danas kao da je malo tamnija.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Cure..vidite li vi jako jako slabu liniju na testu?
Ja i muz vidimo ali samo pod posebnim kutom.. 😑
Evo link slike:https://postimg.org/image/whkizot3x/
Na slici se ne vidi testna linija uopće, samo kontrolna. Barem moje oko tako vidi. A jel imaš još koji test drugog proizvođača da ponoviš? Ali nije više prvi jutarnji urin možda opet bude slaba linija.
Sortiraj odgovore
Najstariji