Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    fiona12
    27. Ožujak 2018. 15:43

Venea čestitke od ❤! Jel ti to prva trudnoća? 
    Monikaharmonika držim fige, kod mene je tako bilo za vikend.. sad čekam dva tjedna da vidim hoće li biti rezultata 😆

Grizli
    27. Ožujak 2018. 15:54

Vanea sretno i kako je dr rekao mirovanje i sve ce biti super. Bitno da je sve ok, a mi znamo da ce tako i ostati! 
    Monika sretno i tebi onda ovih dana 🤗 da za 15 dana javis +! 
    E meni stigle lh trakice samo 10 dana kasnije, tako da tek u slijedecim ciklusu cu ih moc kkoristiti.Jel probala koja piskit na tu trakicu nakon O?Sto bude na tom testu onda ako je neka to pokusaval i imala sulude ideje kao ja😎

wannababysomuch
    27. Ožujak 2018. 15:59

Venea sad miruj bit ce sve ok. Fiona je nista mozda uskrsni zeko donese plusic. Navijat cemo  😘

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ana Donna
    27. Ožujak 2018. 16:13

Monikaharmonika

Ana Donna

Monikaharmonika

Petrisa

ANYMANY

Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?

Jesu li ti ovo one step lh trakice? Ako da savjetovala bi ti da isprobas neke druge jer su ove meni osobno komaa.. ovaj mjesec sam narucila one step i mogu rec da je bila velika pogreska jer se uopce ne mogu pouzdat u njih. Meni osobno najbolje ove..

I ja te imam. Ovo mi je današnje testiranje. Mislim da to još nije to. Pokrili smo jučer navečer akcijom valjda i današnji dan što vi mislite?
    Danas sam dežurna do sutra ujutro. Nadam se da neću opet fulat tajming te je….jajne stanice☹
    Monikaharmonika, ja imam ko Anymany te one step, veceras sam se testirala, i dosta mi potamnila ali nije to još pozitivna, nešto je tamma ko tvoja…
    Anymany kada očekuješ Ovulaciju? Kakav ti je ciklus?

Evo me i danas sam se testirala.Sad je testna za nijansu tamnija od kontrolne. Znači danas i ovih dana akcija kod mene. Cure držite mi fige,😊

Monikaharmonika, evo kod mene isto upravo pozitivna, muž tek večeras dolazi, napad slijedi 😂

jesi se testirala danas opet? 

• Venea
    27. Ožujak 2018. 16:50

Hvala na riječima podrške.. puno mi to znaci. ❤️ Prva mi je trudnoća.

Monikaharmonika
    27. Ožujak 2018. 17:26

Ana Donna

Monikaharmonika

Ana Donna

Monikaharmonika

Petrisa

ANYMANY

Danas mi je 9ti dan ciklusa, i zbunjena sam..7mi dan sam imala dve crte na trakici, a danas jedna..kako je to moguće?

Jesu li ti ovo one step lh trakice? Ako da savjetovala bi ti da isprobas neke druge jer su ove meni osobno komaa.. ovaj mjesec sam narucila one step i mogu rec da je bila velika pogreska jer se uopce ne mogu pouzdat u njih. Meni osobno najbolje ove..

I ja te imam. Ovo mi je današnje testiranje. Mislim da to još nije to. Pokrili smo jučer navečer akcijom valjda i današnji dan što vi mislite?
    Danas sam dežurna do sutra ujutro. Nadam se da neću opet fulat tajming te je….jajne stanice☹
    Monikaharmonika, ja imam ko Anymany te one step, veceras sam se testirala, i dosta mi potamnila ali nije to još pozitivna, nešto je tamma ko tvoja…
    Anymany kada očekuješ Ovulaciju? Kakav ti je ciklus?

Evo me i danas sam se testirala.Sad je testna za nijansu tamnija od kontrolne. Znači danas i ovih dana akcija kod mene. Cure držite mi fige,😊
    Monikaharmonika, evo kod mene isto upravo pozitivna, muž tek večeras dolazi, napad slijedi 😂
    Znači ovulacija slijedi od ovog trenutka 24-48 sati?
    Anymany jesi se testirala danas opet?

Ana Dona ako imaš upute od trakica pročitaj.Jer različitog su praga osjetljivosti.  Kod mojih piše od pozitivnog testa O slijedi nakon 12-24 sata. Jučer me žigao dosta lijevi jajnik a i sluzi ima dooosta. Samo nije prozirna nego još mutno bijela. Ja sam svog već zaskočila😂

• ANYMANY
    27. Ožujak 2018. 19:11

Venea - kod mene je tako oko 18tt plod bio nisko, ali je doktorica rekla da će se s maternicom pomaknuti i zbilja je. Poslušaj doktora, miruj za početak, i bit će to sve oke.
    AnnaDona jesam, bila je testna i druga je bila, ali jako slaba.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    27. Ožujak 2018. 19:15

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Ana Donna
    27. Ožujak 2018. 19:21

Anymany, vec ti se nazire crta, pricekaj jis 2-3 dana, mozda pocne onda tamniti, tak je i meni...
    Monikaharmonika nemam upute, narucila sam ih preko njuskala, mislim da bi mogla biti O za 12sati, tak mi bilo prošli mjesec ako se dobro sjecam....Testirala se navecer, pozitivan test, a sljedeci dan popodne osjetila neku tupu bolni sluz...

Diana30
    28. Ožujak 2018. 07:40

Jutro cure zelim vam sto prije velike trbuscice, ja sam nova u grupi...dali se kome desilo da je ovulacija uranila naime imala sam 13 i 14tog jake bolove u desnom jajniku i iscjedak onsko proziran to je ovulacija jrl da? Alo meni su ciklusi od 30-35 kako je moguce da je doslo tsko rano inace ovulaciju osjetim 17-18 dan,heh ali mi smo se seskali i pokrili te dane,osjetim bolne bradavice i jucer probadanja u trbuhu malo mi je rano za M,mi se trudimo 4god.,jena biokemijska i spontani,spremamo se iduci mj na mpo ali mozda ni ne.mozda nam se napokon posrecilo,oprostite na malo duzem postu,sretno svima

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.