Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    28. Ožujak 2018. 07:42

Citam vas svaki dan i szvarno ste vesela ekipa usprkos borbi za bebicu.,pozitiva pršti

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Gricko3
    28. Ožujak 2018. 08:26

Venea

Evo mene friško s pregleda. Bebica je 7mm ❤️ Još je rano za otkucaje, jer je 5tt. Izgledom je sve uredu. No, plod se ugnijezdio kod samog ulaza pa mi je rekao da mirujem i da to ne mora ništa značiti. Ali mi to zvuči malo opasno. Jel zna neka koji su ishodi kod takve trudnoće? Malo sam prestrašena, a ne znam gdje da pitam za savjet. Pitao me i jesam li krvarila, pa me to zabrinulo.

Sad sam ja zabrinuta, meni rekao ginekolog da je plod velicine 2mm, a kod tebe 7mm. Vjerojatno se bezveze brinem 😕😢 
    Super da je sve u redu, kako beba bude rasla povuc ce se gore samo miruj. Ja sam u prosloj T mirovala od 12tj do 22tj strogo samo krevet/wc, a kasnije samo mirovanje ne strogo. Al sve za bebicu!! 
    A za krvarenje evo meni je ovo 3 trudnoca.
    U prvoj ni kapi krvi a imala missed ab nikakve naznake nista. U drugoj krvarila u 5+3 isla na hitnu mislila sve otislo. A na kraju sve u redu. I sad 3 trudnoca opet nisam krvarila za sada nadan se da ce tako i ostat. Mada opet nema pravila. Al definitivno nije ugodno vidit krv. 
    Jel imas kakve simptome, mucnine i tako? Kad je tebi zadnja M bila?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• ANYMANY
    28. Ožujak 2018. 10:05

Gricko ne brini se, možda ti je kasnije bila ovulacija ili nešto. Meni ti je u svim trudnoćama do sada (a imala sam uredne cikluse), uvijek plod bio manji po uzv i to 7-10 dana nego što je trudnoća. Samo se drži uputa i bit će sve oke.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    28. Ožujak 2018. 10:07

Didi da nemaš možda dvije ovulacije? Mislim da sam čitala negdje, ali nisam ziher da je moguće i to.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    28. Ožujak 2018. 10:28

Pozdrav novim devojkama!
    Citam vas redovno,ali kao sto i Grizli rece ,nista pameto da kazem.Ja nemam simptome PMSa jos uvek,tj grudi jos nisu pocele boleti,a M (ne )treba doci u nedelju,1og.Ocekujem bol svaog momenta da ne bih dopustila sebi da se ista ponadam u ovom ludom i previse uzurbanom ciklusu sa samo jednim seksom.  

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    28. Ožujak 2018. 10:41

Ekipa vidin da ste se raspisale, a ima i novih cura. 
    Gricko ,Venea,mirujte nemojte nista teskoga podizati,  forsirati se.cure bit ce to sve super 💞
    A u mene je danas zadnji dan M , sutra sam kod gin, i tako jos samo malo i krecemo u nove akcije 🤞

_svjesna
    28. Ožujak 2018. 10:51

Cure, pomozite mi molim vas.
    Sinoc sam piskila trakice, imam i one od 20Iu, i one od 30Iu.
    Ona od 20Iu mi je bila pozitivna, a ova od 30Iu jedva vidljiva testna crta.
    Danas osjecam tup bol u desnom jajniku.
    Da li može biti da je ovo ovulacija, i zašto mi traka od 30iu to ne pokazuje.
    Inače sam ove od 30Iu uzela jer se znalo desiti da mi ove od 20iu budu više dana pozitivne.

Diana30
    28. Ožujak 2018. 10:55

ANYMANY

Didi da nemaš možda dvije ovulacije? Mislim da sam čitala negdje, ali nisam ziher da je moguće i to.

Ne znam to mi se nije jos dogodilo,citala sam da to nije dobro kao ako je uranjena ovulacija a duhidugi ciklus da jajna stanica ne sazri dovoljno dobro i da takva trudnoca nemoze opstati,valjda ce biti sve ok i da samo uspjeli ovsj mj

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏

Diana30
    28. Ožujak 2018. 10:57

Gricko i Venea cestitam vam na trudnoći i da bude sve u redu s bebicama

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

Diana30
    28. Ožujak 2018. 11:00

_svjesna

Cure, pomozite mi molim vas.
    Sinoc sam piskila trakice, imam i one od 20Iu, i one od 30Iu.
    Ona od 20Iu mi je bila pozitivna, a ova od 30Iu jedva vidljiva testna crta.
    Danas osjecam tup bol u desnom jajniku.
    Da li može biti da je ovo ovulacija, i zašto mi traka od 30iu to ne pokazuje.
    Inače sam ove od 30Iu uzela jer se znalo desiti da mi ove od 20iu budu više dana pozitivne.

Bokic,nemanemam bas nekakva iskustva s trakicama ali ako imas boluckanja oko jajnika sigurno je ovulacija,jer tako i ja osjecam,nista draga navali na svog dragog ovih dana i mozda upali heh

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.