Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pencil
    24. Ožujak 2018. 13:55

Meni kasni pola dana 😁😂😀

Grizli
    24. Ožujak 2018. 14:35

Tina1510

Radila sam test, nesto jako slabo (ili sam ja umislila drugu crticu)..u svakom slucaju ponavljam sutra ujutro 😊😊

I slaba crta je crta. 😀 al nek onda sutra bude potvrda pa da ti cestitamo 

MalaTajna222
    24. Ožujak 2018. 15:00

Grizli, drugi dan M mi je danas. Izmucila me jutros sa klasicnim bolovima pa sad kad zavrsi idem kod gin., vec sam se narucila za iduci tjedan. Pa cu malo ptoc detaljno neke stvari sa doktoricom. Ljudi ajte javite koji plusic ❤
    Tina, ja ne bi izdrzala kupila bi odma novi test 🤞🤞

MalaTajna222
    24. Ožujak 2018. 15:01

Pencil

Meni kasni pola dana 😁😂😀

Ima li nade za plusic?

• Pencil
    24. Ožujak 2018. 15:10

Tina1510

Radila sam test, nesto jako slabo (ili sam ja umislila drugu crticu)..u svakom slucaju ponavljam sutra ujutro 😊😊

Onda ćemo skupa ujutro čini mi se

• Pencil
    24. Ožujak 2018. 15:13

MalaTajna222

Pencil

Meni kasni pola dana 😁😂😀

Ima li nade za plusic?

Ne znam šta bi rekla. Cili dan ležim na kauču sa uloškom jer stvarno mi je točna u sat i iman osjećaj da dolazi. Ubiti možda je i došla al nisan odavno na zahodu bila 😰🙈🙉🙊

darliv
    24. Ožujak 2018. 20:59

Pencil

Meni kasni pola dana 😁😂😀

Ahhaaha kraljice 😂👸 drzim fige da i ne dođe 😀

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

wannababysomuch
    25. Ožujak 2018. 00:45

Ajde ujutro javljajte da imamo pravi boom plusica ovaj mj. Meni kasni al znam da ce doc.. osjetim vec... tocnije vise se ni ne nadam.. al opet lijepo mi se veselit uz vas. Sad su tu neki plusici krenuli. Mislim proljece je sad ljepse vrijeme,veselimo se nadamo se.. 😁😉

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Pencil
    25. Ožujak 2018. 01:01

Meni došla vještica, ali mi je i drago bilo, dok mi se hormoni malo ne dovedu u normalu. Točno je to za proljeće, sad će nama krenut svima osjećam to 💝💝

• Pencil
    25. Ožujak 2018. 01:05

Ja prvo šta napravin kad dođe vještica, iden izračunat kad bi bija idući termin poroda 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.