Pozz cure..evo imam jedno pitanje za vas,mozda se kojoj desilo.
Dakle prosli mjesec, 2tj nakon zavrsetka menstruacije, pojavile su mi se 2 tockice krvi na gacama. Ovaj mjesec mi je m kasnila 10 dana ali je dosla, s tim da je trajala 5 dana ali je curila toliko da sam doslovno 2 uloska mogla u tih 5 dana nosit i jos se nebi napunili. Jel nekoj od vas bilo ovako a da je bila trudnoća u pitanju?
Moguće, dali si radila test?
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Bok svima :) Nova sam na ovom forumu, ali vas već duže čitam :)
Dakle, dečko i ja već neko vrijeme pokušavamo proširiti obiteljicu, točnije zadnjih 5-6 mjeseci. Ja imam 26, a dečko 35 godina.
U kolovozu sam imala jednu biokemijsku, ali inače je sve ok sa zdravstvene strane. Imam pitanje, pa ako mi možete pomoći :)
Ciklusi mi traju cca 30-33 dana, a ovaj mjesec smo "delali" 3, 5, 7, 9 i 12.03., trebam dobiti 24.03. Test nisam još radila. Od simptoma: bolne cice (ali zadnjih par ciklusa me počinju boljeti uvijek cca 16 dana prije m), strašan umor, znači spavam gdje i kad god mogu, neka glupavost me ulovila, zbunjena sam i usporena i izraženije promjenjivo raspoloženje. E sad, danas mi je krenuo nekakav svjetlosmeđi iscjedak, ali više ga ima nakon brisanja nego na gaćicama, popraćen laganim grčevima, a mene inače menga ubije odmah prvi dan i krene odmah jako i curiti i boljeti. Da prijeđem na pitanje, da li mislite da je moguće da mi je implantacija bila tek danas? Oprostite na dugom postu. I da, nadam se da sam pogodila temu, odnosno forum :)
Pozz cure..evo imam jedno pitanje za vas,mozda se kojoj desilo.
Dakle prosli mjesec, 2tj nakon zavrsetka menstruacije, pojavile su mi se 2 tockice krvi na gacama. Ovaj mjesec mi je m kasnila 10 dana ali je dosla, s tim da je trajala 5 dana ali je curila toliko da sam doslovno 2 uloska mogla u tih 5 dana nosit i jos se nebi napunili. Jel nekoj od vas bilo ovako a da je bila trudnoća u pitanju?
Moguće, dali si radila test?
Nisam jer ga svaki put radim,nadam se a nista :( bome su ljekarne profitirale na meni i mojim testovima 😂
Pozdrav curke 😊
Kao i Anitram čitam vas vec duuuugo, no nikako se pridružiti vašoj veseloj (unatoč svim poteškoćama koje nas muče) družini. Danas sam odlučila sa vas vise necu špijunirati, vec zelim s vama prolaziti kroz sve nedaće našeg dragog menstrualnog ciklusa! Pa ne mozes vjerovati koliko naučiš o svome tijelu kada kreneš raditi na bebi 🙈🙉. Evo mi se vec duze vremena ne pazimo ( skoro 2 i pol godine), sve sam si mislila ma biti ce.nisam bila previse opterećena time. No zadnjih nekoliko mjeseci polako postajem. Uglavnom, da sada ne pišem romane...vjerujem da cemo sve ostvariti tolikooo željene plusice i dočekati trenutak kada cemo držati male bombončiće u zagrljaju.
Zenske dobro dosle nove.
Tina tebi je mozda to na sredini ciklusa bilo implatacijsko. Mozda da test odradis posto to sve upucuje tebi na jedan + 😀
Sretno
Evo mene s pregleda..5+2 vadila krv, tlak, vaganje, urin, pregled okej za te tjedne, dobila trudnicku, kontrola za 4 tjedna. I to je to :) sad triban prizivit ova 4 tjedna uuuh ka vjecnost.
❤💗💓
Pozdrav curke 😊
Kao i Anitram čitam vas vec duuuugo, no nikako se pridružiti vašoj veseloj (unatoč svim poteškoćama koje nas muče) družini. Danas sam odlučila sa vas vise necu špijunirati, vec zelim s vama prolaziti kroz sve nedaće našeg dragog menstrualnog ciklusa! Pa ne mozes vjerovati koliko naučiš o svome tijelu kada kreneš raditi na bebi 🙈🙉. Evo mi se vec duze vremena ne pazimo ( skoro 2 i pol godine), sve sam si mislila ma biti ce.nisam bila previse opterećena time. No zadnjih nekoliko mjeseci polako postajem. Uglavnom, da sada ne pišem romane…vjerujem da cemo sve ostvariti tolikooo željene plusice i dočekati trenutak kada cemo držati male bombončiće u zagrljaju.
Blacky dobro došla, ja isto san sve pročitala stranice na staroj temi i tek se nedavno uključila
Ajme glupe vještice kako me u zadnju sad tira da se ponadam, znači imam dobit za pola dana i sad se vraćam iz grada i osjetim da sam dobila, mislim se ajde konačno (pogotovo šta iz određenih razloga nebi tila da se od svih ciklusa bas sad uvatilo). Kad ono šok, na gaćicama bjeli iscjedak šta nisan u životu imala 😣😞
Odoh radit nešto samo da mi prođe vrime
Bok novim curama i dobro došle. Neka se i Vama posreći čim prije :)
ANITRAM - ja sam ti zbunjola po tom pitanju, ali pošto u vrijeme pms-a imam sve simptome trudnoće, preporučujem ti da napraviš test pa vidiš kako je stanje.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Bok svima :) Nova sam na ovom forumu, ali vas već duže čitam :)
Dakle, dečko i ja već neko vrijeme pokušavamo proširiti obiteljicu, točnije zadnjih 5-6 mjeseci. Ja imam 26, a dečko 35 godina.
U kolovozu sam imala jednu biokemijsku, ali inače je sve ok sa zdravstvene strane. Imam pitanje, pa ako mi možete pomoći :)
Ciklusi mi traju cca 30-33 dana, a ovaj mjesec smo "delali" 3, 5, 7, 9 i 12.03., trebam dobiti 24.03. Test nisam još radila. Od simptoma: bolne cice (ali zadnjih par ciklusa me počinju boljeti uvijek cca 16 dana prije m), strašan umor, znači spavam gdje i kad god mogu, neka glupavost me ulovila, zbunjena sam i usporena i izraženije promjenjivo raspoloženje. E sad, danas mi je krenuo nekakav svjetlosmeđi iscjedak, ali više ga ima nakon brisanja nego na gaćicama, popraćen laganim grčevima, a mene inače menga ubije odmah prvi dan i krene odmah jako i curiti i boljeti. Da prijeđem na pitanje, da li mislite da je moguće da mi je implantacija bila tek danas? Oprostite na dugom postu. I da, nadam se da sam pogodila temu, odnosno forum :)
Ja ti mogu samo rec da je meni implatacisko krvarenje ako tako mogu nazvat bilo tjedan do 10 dana odprilike od ovulacije i ja sam mislila da polako dobivam M jer mi tako inace bude al nista. To je moje iskustvo sada, dok u prosloj sam imala sa 5+3 tjedna...pricekaj jos malo drzim fige da je T u pitanju. I mene cice uzasno bole al drugacije nego prije M.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji