Gricko, blago tebi. Barem znaš da je sve u redu. Ja ću puknuti do svoga pregleda u srijedu. Rekao je da najbolje čekamo do tad jer bi trebao čuti srce 😍
100 pitanja mi se vrti po glavi. Naravno, potkrade se i koje loše kao recimo jel beba na pravom mjestu, u maternici, malo me žigaju jajnici povremeno pa ne znam jel to normalno. Nemam jako puno iscjetka kako neke pišu da imaju u početku. I tako.
Uh vjerujem. Ja sam prvo bila ljuta jel me narucila tako rano al opetja barem sam mirnija s te strane sta znam da je u maternici i da je za sad sve okej cim mi je dao trudnicku knjizicu. I mene zignu jajnici, a iscjedak uh neznam sta smatras pod obilno. Ja ga imam isto al ono ne bas sad preobilno. Kad mozda u ovulaciji.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Curke ja vam se pridruzujem u iscekivanju plusica!
Ovaj mjesec mi je kasnila 8 dana...ali nazalost dobila sam..
Svima puno srece!
Novi mjesec nove pobjede!
Uh vjerujem. Ja sam prvo bila ljuta jel me narucila tako rano al opetja barem sam mirnija s te strane sta znam da je u maternici i da je za sad sve okej cim mi je dao trudnicku knjizicu. I mene zignu jajnici, a iscjedak uh neznam sta smatras pod obilno. Ja ga imam isto al ono ne bas sad preobilno. Kad mozda u ovulaciji.
Meni je manje nego u ovulaciji. Više je kremasto i bijelo žute je boje uz dodatak nekakvog prozirnog iscjetka. Od simptoma me napada žgaravica i dalje, grlo me boli (ostavila se cigaretaaaa 💪🏻) i ujutro se probudim mokra kao miš. Pogotovo po leđima. I taj neki osjećaj peckanja u donjem dijelu kod jajnika. Ništa strašno, ali za mene nekakav novi simptom. Nadam da se je ovo sve navedeno uredu i da će to u srijedu i biti potvrđeno.
Nove cure, puno vas pozdravljam i ako vam se da pročitajte moje doživljaje od prije neki dan ovdje. Kako mi je neočekivano sijevnio +. To želim i vama. ❤️ Joj nekako mi teško napustiti ovu grupu drage moje. Jako sam se vezala za sve vas...❤️
Meni je manje nego u ovulaciji. Više je kremasto i bijelo žute je boje uz dodatak nekakvog prozirnog iscjetka. Od simptoma me napada žgaravica i dalje, grlo me boli (ostavila se cigaretaaaa 💪🏻) i ujutro se probudim mokra kao miš. Pogotovo po leđima. I taj neki osjećaj peckanja u donjem dijelu kod jajnika. Ništa strašno, ali za mene nekakav novi simptom. Nadam da se je ovo sve navedeno uredu i da će to u srijedu i biti potvrđeno.
Nove cure, puno vas pozdravljam i ako vam se da pročitajte moje doživljaje od prije neki dan ovdje. Kako mi je neočekivano sijevnio +. To želim i vama. ❤️ Joj nekako mi teško napustiti ovu grupu drage moje. Jako sam se vezala za sve vas…❤️
E pa takav je i meni iscjedak. I kasljem ko manijak sve me boli koliko kasljem i ista stvar mi je bila u prosloj trudnoci.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
https://www.pcelarstvo-radosevic.hr/iskustva-korisnika
Pročitajte iskustva korisnika. Ne znam jel smijem tako zalijepiti, nije u cilju reklame nego da vidite što je mene potaklo na korištenje i nakon mjesec dana eto nam plusića. Ovo je sve u želji da i vama drage moje pomognem. Možda će netko misliti da umišljam da je od toga, ali ovdje ima hrpa iskustava ljudi koji su pokušavali po 5-10 godina. Lijep vam ovaj vikend!
Hajde da cujemo koja odbrojama 14 dana do nedolaska M???? Ima kakvih novoh pluseva? Mala Tajna pretpostavljam da nisi dobila jos? Ili nisam stigla popratiti sve...
Vanea hvala za link. Maticna mlijec je zaista odlicna stvar, samo ako imate problema sa nadbubrežnom zlijezdom pazite i naravno oprez ako imate alergije na trave, provjeriti sa pcelarom koji polen pcele skupljaju tj. sto im je bila pasa.
Pročitajte iskustva korisnika. Ne znam jel smijem tako zalijepiti, nije u cilju reklame nego da vidite što je mene potaklo na korištenje i nakon mjesec dana eto nam plusića. Ovo je sve u želji da i vama drage moje pomognem. Možda će netko misliti da umišljam da je od toga, ali ovdje ima hrpa iskustava ljudi koji su pokušavali po 5-10 godina. Lijep vam ovaj vikend!
Koristila njihovu matičnu mlječ i meni na žalost nije pomogla.
Još 9 dana do ne dolaska M ;) to je prognoza mog dragog :) a sad kako bude
Radila sam test, nesto jako slabo (ili sam ja umislila drugu crticu)..u svakom slucaju ponavljam sutra ujutro 😊😊
Koristila njihovu matičnu mlječ i meni na žalost nije pomogla.
Još 9 dana do ne dolaska M ;) to je prognoza mog dragog :) a sad kako bude
Nadam se da ti je dragi u pravu,a ne cekamo je istog dana :-)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji