Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Selma123
    22. Kolovoz 2018. 09:09

tata_me_zove_zlato

Selma, ja Femibion pijem od drugog trimestra trudnoce, pre toga samo folnu. To su samo vitamini, ne uticnu direktno ni na ovulacije ni na zaceca samo generalno na stanje organizma

okk,to nisam znala...a da li.je neka od vas pila macinu travu slucajno,jer to mi svako kaze da pomaze???

Cvjetić24
    22. Kolovoz 2018. 11:06

Selma Silajdzija

tata_me_zove_zlato

Selma, ja Femibion pijem od drugog trimestra trudnoce, pre toga samo folnu. To su samo vitamini, ne uticnu direktno ni na ovulacije ni na zaceca samo generalno na stanje organizma

okk,to nisam znala…a da li.je neka od vas pila macinu travu slucajno,jer to mi svako kaze da pomaze???

Ja sam je pila, al meni eto nije pomogla, al moj muz ima los spermogram, a to nismo znali, pa et.. Sad sam porucila kutiju Fertilup, danas mi stiglo, pa cu vidjeti kako se bude osjeca, nakon ove kutije. Ako bude okey, narucicemo jos. Doduse, kod nas u Bosni su bas bas skupo, msm da moraju iz tog razloga biti i dobre. Usput  Selma Bajram Šerif Mubarek Olsun :) 

MalaTajna222
    22. Kolovoz 2018. 11:34

Ana , kakvo je stanje nadam se da nije dosla M🙏

Ana Donna
    22. Kolovoz 2018. 11:43

MalaTajna222

Ana , kakvo je stanje nadam se da nije dosla M🙏

Nije, ali sigurno će danas, imam sve simptome one svoje da dolazi M...ma i ovako smo promašili O prošli ciklus za 2-3 dana :/ bit ce drugi put 😊

Cvjetić24
    22. Kolovoz 2018. 12:14

Jel i jedna od vas ima pol. Jajnike ?? 

• Alisa
    22. Kolovoz 2018. 12:34

Pozdrav svima!prvo,čestitke svima vama koje ste ugledale plusice i uredne trudnoće!
    Moj M i ja god dana radimo na bebi,moji hormoni u redu,on će napraviti spermiogram sad na jesen.
    Ciklusi su mi 32-34 dana,danas je 30.dan i napravila sam test,naravno -
    Nadam se da će se i nama uskoro posreciti a i vama koji se trudite 😉

Cvjetić24
    22. Kolovoz 2018. 12:39

Alisa

Pozdrav svima!prvo,čestitke svima vama koje ste ugledale plusice i uredne trudnoće!
    Moj M i ja god dana radimo na bebi,moji hormoni u redu,on će napraviti spermiogram sad na jesen.
    Ciklusi su mi 32-34 dana,danas je 30.dan i napravila sam test,naravno -
    Nadam se da će se i nama uskoro posreciti a i vama koji se trudite 😉

I mi dugo radimo na bebi, i sve hajd nema problema   ma to je lako.. Ne ide, pa ne ide. Odem ja na pregled, polic. Jajnici.. Hajd, kontam bice opet, jer ima zena koje i stim ostanu trudne, opet nista.. Nema sta pila nisam . Ode muz uraditi sperm. Kad azoospermija , prvi put .. Ni jednog navodno zivog nema. Pise uzorak oskudno dat, jer nije u casicu skoro nista ubacio. Naravno ne predajemo se, idemo dalje  i ne vjerujemo prvom nalazu. Jer i sama doktorica kaze, prvi nalaz nikad ne treba uzeti zdravo za gotovo..a i ako jeste kao azoospermija, da se poraditi na tome pa vidjecemo. 

Cvjetić24
    22. Kolovoz 2018. 12:40

Alisa, obavezno muz da odradi nalaz, sto je prije moguce, ne treba cekati, znam iz svog iskustva. Mi smo cekali, a da smo odmah nesto poduzeli, bilo bi bolje. 

• Alisa
    22. Kolovoz 2018. 12:42

Mog M je strah napravit spermiogram upravo jer se boji loseg nalaza,al ajd uspjela sam ga nagovorit..
    Sve se nekako iz mjeseca u mjesec nadamo ali eto..za sada nista.
    Samo hrabro naprijed,sve je moguće,samo treba ustrajat 😉

MalaTajna222
    22. Kolovoz 2018. 13:08

Ana nista nije nemoguce vidit cemo 🤗🤗🤗
    Cvjetic, ja iman pcos..a u tog sindroma je najgore sta izostaju ovulacije jer samim time teze se dolazi do trudnoce, ali uz terapiju moze se vec kroz mjesec dana postici ovulacija. Samo biti ustrajna i najvaznije imati nekog gin koji nije povrsan/a

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.