Aurora meni tvoj graf izgleda pravo skolski.O je bila to je sigurno.ja sam pocela mjeriti tek kad sam pocela sa stimulacijom.ajde da ti ovaj mjesec bude taj rekla si da si ljetno celjade 🙏💋
Gricko, kako si ti??
Mika, kada ides na prvi pregled?
E da i svim novim curama dobrodoslicu zelim(Miha, Tratincica, Alisa i ako jos ko ima)...uvijek nesta zaboravim napisat sad sam se sjetila 😁
Hvala cure ❤❤❤
Aurora, i meni je receno da imam jajnike policisticnog oblika, nezz zasto se tako izraze. Jer ili je pcos ili nije. Ee nisam ti mjerila prije temp.pa nezz. Draga ti bi trebala na folikulometriju u gin , pa da vidi stanje sa folikulima na uzv. Jer temp isto zna varirati , pogotovo ako se ne spava 7,8 sati bez budjenja.moja preporuuka za privatnog gin.jer ja imam losa iskustva sa socijalnim.ali dobro nema svak neko ima i bolje gin.pa ne treba privatno.ti si sad negdje pred O? Sve vi pokrivajte ❤
E pa to me zanimalo, hvala. Znaci pocela si ju mjeriti tek kad si pocela lijekove za ovulaciju uzimat. Koliko sam ja upucena, BT ne bi trebala pokazivati lazne ovulacije. Meni je svaki ciklus do sad bio jasno dvofazican sto znaci da sam imala ovulacije (jer gleda se cjelokupna slika na kraju ciklusa bez obzira na pojedinacna odstupanja, a nastojim imati iste uvjete i biljezim si kad je nesto drugacije). U pocetku su bile kasno, zadnji ciklus 15.dc. Sad mi je 12.dc. Bas me zanima kad ce mi ovaj biti O. Inace, ciklusi su mi redovni, nisam pretila iako imam na stomaku viska kg. Otpada mi jako kosa i da, dlakava sam, oduvijek. Netko je pitao za dlake na grudima, ja ih imam par oko bradavica i na stomaku a to biser cupam pincetom jer me izluđuje. Drugih simptoma PCOS nemam. Danas sam pitala svoju dr.opce prakse moze li me ona poslati vaditi spolne hormone i rekla je da moze ali da joj moram saznati koje tocno kad je sumnja na pcos i u kojim danima ciklusa. Tako da cu poslije privatnika od nje traziti da mi da uputnice.
Ja sam pisala za dlakavost, meni je doktor rekao da imam pol. Jajnike i muskih hormona i da moram ici vaditi spolne hormone, a sto se tice grudi na njima imam bas bas dosta dlaka, jednom sam ih cupala pincetom, i boljelo me, pa ovalo nekada s vremena na vrijeme obrijem, kad se tusiram, drugacije ne mogu . I da, kao ti imam dvije 3 oko pupka, tj na stomaku. A ostali simp ne opada mi kosa, dosta mi je lice masno i zna mi kasniti menstr. A prije mi je bila redovna 28 dana ciklus bio. Sad se skroz poremetilo.
Mini ovo je vec prilicno tamno bar sto je moje iskustvo tako da mislim da bis mogla O imati oko 9-10dc najkasnije. Kazem kako se meni pokazalo dok sam mjerila.
Da i mene je zacudilo🙄 pocela sam od jutros piti sok od aronije.savjetovala mi jee prijatateljica koja vec 2 godine ima dijagnosticiran hashimoto.. I evo ke sad trudna 3 mj
Drage tipkalice!
Citam vas svaki dan, ali nakon biokemijske (testa, veselja, euforije, pa nakon 3 dana nista) stvarno sam izgubila bila malo volju za svime.
Svim novim curama zelim dobrodoslicu i ovo svima postane kao dio higijene uci na forum i procitati sto ima novo svaki dan! Bas!!! Meni je cak mobic stavio na pretrazivac link odmah od Klokanice jer je to strancia gdje najvise ulazim. 😀
Mala tajna jako sam sretna da je sve sve super!!! I zaista se sada prob malo opustiti!!! Nista od straha nemamo.
Mini Cooper po mojoj procijeni bi pik mogao biti kroz 2-3 dana, obavezno prati!
Aurora obavrzmo trazi uputnice za sve, ja redovno npr.Betu vadim privatno i placam umjesto da budala odem po uputnicu u drzavne ginekologice. 🤭😴
Meni je danas 27.dan ciklusa.
O nisam ovaj mjesec uhvatila trakicama. 🤔 Bilo je dvaput blizu, ali pik ne, a uradila sam ih preko 20. 😂
Jutros radila test s E baya osjetljivosti 10, neg. Maloprije opet ponovila, neg, i napravila test iz Muellera isto osjetljivosti 10. I dok se susijo mi se nesto malo nadzirala druga crtica, i kada se osusijo skroz za cca pola sata se sada skroz vidi.
Ali neznam da li je to evaporacijska sada ili ne. 😥
Otici cu popodne ponovno po taj i ponovit ujutro.
Obuzela me sreca, ali ne zelim se veseliti uopce.
Evo slikice ispod, ako je neko imao slicna iskustva napisite molim vas.
😘 svima!
Mala Tajna, danas planiram nazvati svoju ginekologicu samo da se posavjetujem s njom obzirom na prosli spontani trebam li sada uzimati nesto od lijekova ili na nesto vise obracati paznju, mirovati....vidjet cu sta ona kaže.
Misica, na testu bi ti trebalo pisati u kojem periodu je ok ocitati rezultat, ja sam koristila One step test i tamo pise da poslije pola sata ne treba ocitavati rezultate, dok je na nekima taj period samo 10 minuta tako da to svakako provjeri, nadam se da ce ujutro test biti poz.😊😊
Misica, drago mi je što si nam se opet pridruzila...nazalost isto nisam sigurna kad gledam u tvoj test, bolje ga ponovi ujutro, sretno 🤞
Malatajna, još nije došla M ali veceras ce sigurno, cijel dan imam grceve i zivcana sam...još mi svekrva digla zivce, ono najradije bi pobjegla na neki pusti otok da me svi puste na miru, danas je dan D :(
Mini mogla bi pik uhvatit sutra vec najkasnije preksutra, u akciju onda i sretno 😘
Evo mene sa pregleda, sve nam je u redu, beba je nestasna jako, jedva smo ju uhvatili. Zbunila me dr, kaze da sada joj se cini da je ipak decko, ali skupljenih nogica pa ne da nam da vidimo, tako da sam narednih mjesec dana u nedoumici. Ali najbitnije mi je da sve je u redu ❤️
Misica, drago mi je da si nam tu jer si nam falila!!!!😘
Sta se tice testa , vidi se crta draga ali sad nisam pametna posto kazes da je proslo po ure....ajme saljem ti puno pozitive za ujutro 🙏
Ana , nadam se da je sva ta nervoza zbog necega drugog 🙏
Mika kako se ti osjecas?
Sortiraj odgovore
Najstariji