Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    21. Kolovoz 2018. 18:19

Selma, ja Femibion pijem od drugog trimestra trudnoce, pre toga samo folnu. To su samo vitamini, ne uticnu direktno ni na ovulacije ni na zaceca samo generalno na stanje organizma

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    21. Kolovoz 2018. 18:39

Drage moje opet se jedva ulogirala...svako 2 tjedna me izbaci i neda opet se prijavit.jedva uspim..
    Mika, pa to je to , koji ti je danas dc? Meni bila takva crta ista na 28dc 🤗🤗🤗🤗cestitaaaaam😘😘😘😘

MalaTajna222
    21. Kolovoz 2018. 18:40

Hvala svima na podrsci sutra sam popodne tek pa eto...sta Bog dragi da 🙏❤

Mika111
    21. Kolovoz 2018. 18:59

MalaTajna222

Drage moje opet se jedva ulogirala…svako 2 tjedna me izbaci i neda opet se prijavit.jedva uspim..
    Mika, pa to je to , koji ti je danas dc? Meni bila takva crta ista na 28dc 🤗🤗🤗🤗cestitaaaaam😘😘😘😘

27dc, 14dpo, druga crtica se pojavila u roku od minute, samo da bude sve u redu, mora😊😊.
    Mala Tajna, sretno sutra i samo opušteno, vjeruj da je sve u redu😄😘.

Grizli
    21. Kolovoz 2018. 19:02

Mika cestitam!!!! Super!!! Predivno, sretnu i urednu trudnocu zelim. 
    Tata iskreno ja kad nesto i najmanje sumnjam za svoj mir odmam i napravim pretragu uopce ne zelim sebe opterecivat. Znam da panicarim i da to isto nije dobro al gle lako je savjete dijeliti dok se nas ne tice. 😉
    Selma dobro dosla, nazalost vitamine koje pijes nece ti pomoc da zatrudnis. Mozda bi trebala krenut raditi pretrage. Prolaktan zna biti malo povisen ako si bila pod stresom ili nisi mirovala prike vadjenja krvi zatp vjerokatno nije tvoja gin obratila paznju previse.

Gricko3
    21. Kolovoz 2018. 19:54

Mika cestitaaam ❤❤❤❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MalaTajna222
    21. Kolovoz 2018. 20:50

Mika, super sad jos malo i prvi pregled 🤗🤗
    Ana, nadamo se skuoa s tobom 🙏

yoyo102
    21. Kolovoz 2018. 21:32

Mika ❤️
    Sretno i cestitam 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Zelim ti naljepsih 9 mjeseci 🤰🏼

21. Kolovoz 2018. 22:06

Mika, najiskrenije čestitke ❤ bas mi je drago zbog tebe,  simptomi te ipak nisu varali 😊 sretno i puno zdravlja 
    Malatajna , iscekujemo sutra popodne s tobom 💖

Mika111
    22. Kolovoz 2018. 07:35

Hvala vam svima ☺!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.