Selma, ja Femibion pijem od drugog trimestra trudnoce, pre toga samo folnu. To su samo vitamini, ne uticnu direktno ni na ovulacije ni na zaceca samo generalno na stanje organizma
url=https://lilypie.com]
Drage moje opet se jedva ulogirala...svako 2 tjedna me izbaci i neda opet se prijavit.jedva uspim..
Mika, pa to je to , koji ti je danas dc? Meni bila takva crta ista na 28dc 🤗🤗🤗🤗cestitaaaaam😘😘😘😘
Hvala svima na podrsci sutra sam popodne tek pa eto...sta Bog dragi da 🙏❤
Drage moje opet se jedva ulogirala…svako 2 tjedna me izbaci i neda opet se prijavit.jedva uspim..
Mika, pa to je to , koji ti je danas dc? Meni bila takva crta ista na 28dc 🤗🤗🤗🤗cestitaaaaam😘😘😘😘
27dc, 14dpo, druga crtica se pojavila u roku od minute, samo da bude sve u redu, mora😊😊.
Mala Tajna, sretno sutra i samo opušteno, vjeruj da je sve u redu😄😘.
Mika cestitam!!!! Super!!! Predivno, sretnu i urednu trudnocu zelim.
Tata iskreno ja kad nesto i najmanje sumnjam za svoj mir odmam i napravim pretragu uopce ne zelim sebe opterecivat. Znam da panicarim i da to isto nije dobro al gle lako je savjete dijeliti dok se nas ne tice. 😉
Selma dobro dosla, nazalost vitamine koje pijes nece ti pomoc da zatrudnis. Mozda bi trebala krenut raditi pretrage. Prolaktan zna biti malo povisen ako si bila pod stresom ili nisi mirovala prike vadjenja krvi zatp vjerokatno nije tvoja gin obratila paznju previse.
Mika cestitaaam ❤❤❤❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Mika, super sad jos malo i prvi pregled 🤗🤗
Ana, nadamo se skuoa s tobom 🙏
Mika, najiskrenije čestitke ❤ bas mi je drago zbog tebe, simptomi te ipak nisu varali 😊 sretno i puno zdravlja
Malatajna , iscekujemo sutra popodne s tobom 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji