Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    20. Kolovoz 2018. 22:26

MalaTajna222

Monika, 😍😍😍
    Mika, kad ti trebas ne dobiti? Vidis sa grudima u svakoga drugacije. Ja sam zbog njih pomislila da je trudnoca jer su me pocele boliti 3 dana nakon O. A inace bole svega par dana prije M. I zaista grudi mi bile jedini simptom drugaciji no u pms.
    Ostalo tipa umor, ledja i sl.to obicno se psiha igra sa nama.

Sutra mi je 14 dana od O, a u četvrtak 28.dc, vidjet cu kad cu praviti testic ako sutra ne dođe. Zadnjih 6mj.mi je uvijek tocno dolazila 14 dana nakon sto sam procijenila O. Mene su ovaj mjesec grudi pocele boljeti nekih 6dana poslije O i onda od prije 3 dana bole puno manje😒😒. Vidjet cemo, vec sam luda od tih (NE)simptoma.

20. Kolovoz 2018. 22:48

Tata preslatko mi je vidjeti tebe i curu 😍 samo tako nastavite ❤
    Malatajna , wonderland, babyq hvala na savjetima ❤ vjerojatno cu u kbc izvadit hormone, jer mi nije toliko hitno hvala Bogu. Narucit cu se za dva tjedna na pregled, i Još ovaj ciklus cu pokušati opušteno i bez nadanja i sekiranja, a sljedeći idem na put i godišnji do iduce sezone 😊 kad vrućine i guzva popuste lakse se dise. Kako ih vi trudnice podnosite?
    Mika, slično je i meni 😓 sutra je dan d? Imas li grceve inace pred m?

Mika111
    20. Kolovoz 2018. 23:00

Inače znam imati i smeđi iscjedak 2-3 dana prije M, zasad ga jos nema.....grceve nemam inace, jutros sam imala kratko i u petak poslijepodne.....sve je to nekako neuvjerljivo. Jos sam ovaj ciklus bila i na moru pa se mozda i zato nešto poremetilo.

Ana Donna
    20. Kolovoz 2018. 23:59

Draga Mika, jel ces onda radit test sutra ili?  Ja ju isto neočekujem sutra po kalendaru, ali po O bi rekla srijeda, četvrtak...svakako ti drzim fige da uskoro ugledas plusić 😘😘

tata_me_zove_zlato
    21. Kolovoz 2018. 07:20

Mika,Ana Donna,ajde radite testice da se radujemo :-)
    Pina ,hvala ti.
    Monika,ne mogu ti objasniti koliko sam uplasena.Muz ludi od mene,kao vec su ti rekli da je sve ok,a ja ne mogu da se opusti.Znaci ,menjala sam dr.Presla kod drugog jer me ova prva ni na urinokulturu nije poslala.Ovaj juce video da je sterilna i kao ok,desava se u trudnoci to.I ode na more covek i kaze za mesec i po na kontrolu da dodjem.Devojke,Grizli,Monika,bilo ko imalo upucen,kome da se javim i insistiram na daljim pretragama.Lekaru opste prakse?Ili da trazim uzv abdomena  da se vide bubrezi i besika.Papa je uredan bio,ali nikakvi drugi brisevi mi nisu radjeni.jako sam uplasena,osecam kao da mi ne posvecuju dovoljno paznje(mozda mi je to od trudnoce,ne znam) i da treba da proverim dalje,a ne ogu cekati sad tu kontrolu pocetkom 10og meseca da bih trazila.

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    21. Kolovoz 2018. 07:41

Tata jesi radila CRP? Kakav je? 

Monikaharmonika
    21. Kolovoz 2018. 07:41

tata_me_zove_zlato

Mika,Ana Donna,ajde radite testice da se radujemo :-)
    Pina ,hvala ti.
    Monika,ne mogu ti objasniti koliko sam uplasena.Muz ludi od mene,kao vec su ti rekli da je sve ok,a ja ne mogu da se opusti.Znaci ,menjala sam dr.Presla kod drugog jer me ova prva ni na urinokulturu nije poslala.Ovaj juce video da je sterilna i kao ok,desava se u trudnoci to.I ode na more covek i kaze za mesec i po na kontrolu da dodjem.Devojke,Grizli,Monika,bilo ko imalo upucen,kome da se javim i insistiram na daljim pretragama.Lekaru opste prakse?Ili da trazim uzv abdomena da se vide bubrezi i besika.Papa je uredan bio,ali nikakvi drugi brisevi mi nisu radjeni.jako sam uplasena,osecam kao da mi ne posvecuju dovoljno paznje(mozda mi je to od trudnoce,ne znam) i da treba da proverim dalje,a ne ogu cekati sad tu kontrolu pocetkom 10og meseca da bih trazila.

Ne znam stvarno. Ja imam uvijek krvi u urinu. I išla sam na pretrage, kateterizirali su mjehur i iz njega uzeli urin i nalaz je isti. Napravila ultrazvuk bubrega i našli mi urođenu manu kao neko klupko krvnih žila ali one nisu uzrok krvarenja. I radila cistoskopiju. Pitam urologa nakon svega toga pa što je onda uzrok a on meni : a neki ljudi su takvi, ne nađemo uzrok. Eto i ja se pomirila s tim. 

tata_me_zove_zlato
    21. Kolovoz 2018. 08:30

Znaci da probam da se opustim tih nesec i oo do sledeceg oregleda, pa cu ga pitati. Pitala bih ja i juce, ali tek posle sam to eto proverila sa tobom ovde. Puno hvala na info svakako. Svjesna, ne znam iskreno, posle cu videti nalaz krvi pa ti kazem, ali krvna slika je uredna bila. 

MalaTajna222
    21. Kolovoz 2018. 09:02

Pozz svima, cure koje rade testove ovi dana da je sa srecom!!!
    Meni je sutra pregled i bas sam zabrinuta .trebalo.bi biti po izracunu gin .8 punih tjedana pa me bas jako strah 😔

tata_me_zove_zlato
    21. Kolovoz 2018. 09:20

Mala Tajna, ne brini, videces bebu i odmah ce ti biti lakse i bices srecnija jos. Ja sam posle svakog uzv sve srecnija ako je to uopste moguce 😊cekamo da nam javis lepe vesti sutra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.