Mislim da cu poslijepodne napraviti test, ako je T onda bi vec morao biti plusic.
Ana kad ti radiš test?
Mala Tajna, vjeruj da ce sve biti u redu i bit ce, drzim fige da sutra javis dobre vijesti.
Malatajna bit ce sve uredu draga 😘😘
Mika neću radit test, jedino ako ne dobijem, ne da mi se više to... Toliko puta sam to napravila, samo me baci u neki bed...
GRIZLI hvala ti na lijepim željama, držim ti palčeve da do jeseni bude i samo od sebe. Baš sam jučer na tv gledala prilog o onoj ženi što nikako nije mogla zatrudniti, pa je onda umjetnom oplodnjom uspjela, i taman kad su se odlučili na drugo dijete umjetnim putem – ostala je trudna prirodno <3
Cvjetić – nemoj da te brinu oni drugi, jer draga moja ti drugi i tako da ti trebaju nebi vjerovatno bili uz tebe. To su takvi ljudi koji samo jezikom rade, a zadnji bi ti pomogli. Nemate se čega sramiti, niti imate razloga drugima opravdavati zašto se nešto događa ili ne događa. U svemu tome nema mjesta sramu, jer to nismo sami birali.
Monika – ma kakav sram, pa to je tvoj muž. Ja iskreno zbilja neznam kako se tamo iko može opustiti, i kako bi to uspio obaviti onako lako bez ike frke. Trbušić je divan.
Pina – koristila sam obe, meni zelene nisu bile kako treba. Gotovo uopće nisam imala pozitivnu zelenu trakicu, dok rozu jesam. Tako da ja preporučujem rozu, ali znam da ovdje ima cura kojima su i zelene bile ok.
Tata me zove zlato – da ti olakšam, moj sin je do poroda bio cura J Tj. Doktor u bolnici je rekao da je dečko, ali moja ginekologica je tvrdila da je to nemoguće i da je cura – rodio se dečko hehe. Inače trudnički trbuh je uvijek nepoznanica, meni je obično sa 6-8 tjedana znao biti napuhan iz aviona se vidjelo, a onda bi splasnuo najednom. Inače imala sam gafove sa laptopom pa mi fali slika, ali koliko vidim malo je veći da, ali to ti sve ovisi o položaju posteljice isto. Uglavnom, ako doktor kaže da je sve oke, ne brini i uživaj. E da, a i recimo u drugim trudnoćama sve ti ide nekako brže i prije se vidi i sl. Pločasti epiteli kako je meni ginekologica rekla moguć su pokazatelj kamena u bubregu, ali ako te ništa ne muči oko bubrega, onda vjerovatno nije ništa. Inače meni je rekla da je normalno u trudnoći da ih ima više.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Tata me zove zlato išla sam naći trudničku knjižicu kod mene je bilo 15-20, i koliko vidim nikakvu terapiju nisam imala.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Pozz svima, cure koje rade testove ovi dana da je sa srecom!!!
Meni je sutra pregled i bas sam zabrinuta .trebalo.bi biti po izracunu gin .8 punih tjedana pa me bas jako strah 😔
Ma bit ce sve dobro dragaa, ne briniii. Sretno i javi nam se s lijepim vjestima ❤🙏🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Anymany, puno hvala na lepim recima i ohrabrenju. Nije te mrzilo traziti? Divna si. Sad kad se setim, u prvoj sam trudnoci ja i lezala na nefrologij zbog navodnog kamena u bubregu, medjutim to je sve tako nedoreceno ostalo i pustena sam posle 6 dana kuci bez terapije. Ja sam odlucila ponoviti urin jos jednom na svoju ruku ovih dana, ako bude opet puno leukocita, javicu se nekome. Muz mi kaze plasi se da cu prizvati neku nevolju sad sto se toliko brinem. Pijem puno tecnosti do davanja uzorka opet...
Nadam se da i nama nece na kraju decko biti jer smo poceli sa rozim i ljubicastim stvarcicama vec, a i sobu spremamo za curu. Ako i bude, ne verujem da ce bebi decaku ista od toga i smetati, samo da bude voljen i zdrav 💖☺️
url=https://lilypie.com]
Tata ako si radila CRP on ti dosta moze reci da li u tvom tijelu tinja neka upala, dobar je pokazatelj. Urinokulturu svakako odradi na svoju ruku, a briseve cudim se da ti nisu radili, meni je moja radila u 13 tjednu, pa cemo jos dva puta do kraja trudnoce, urin i nalaze nosim na svaki pregled dakle svaka 3-4 tjedna.
Sjesna, urinokultura je sterilna, a urin cu ponavljati. Trazicu ja briseve kad odem sledeci put. Sad cu ti postaviti sliku rez krvi, ne znam dali je vadjen i CRP. Tvoja drdeluje zaista savesno onda, i ja bih volela da me malo pazljivije prate.Ja ipak imam i hronicnu hipertenziju, pod lekovima sam, bar bubrege da provere. Ne znam, ili sam ja hipohondar, ili su oni nemarni, a sve privatno idem...
url=https://lilypie.com]
Tata draga nemoj se toliko bojati. Cesto je da se u trudnoci pojavi pjesak u bubrezima. Dobro je piti puno telucine i cesto mokriti. Dobro je za bilo kakvu urino infelciju piti caj ili sok prirodni od brovnice i brusnice i uzimat vitamin c. Zaista mislim da se ne trebas toliko plasiti, alj ako ces biti mirnija idi kod opce prakse i trazi da ti ponovi urin i crp ko sto su cure rekle. Bolje da se smiris nego nerviras slijedecih mjesec i pol. Sad moras uzivat a ne biti uznemirena.
Mika sretno da javis plusic
Anymany a nadam se da ce nam se posreciti sa bilo kakvim postupkom.
Sortiraj odgovore
Najstariji