Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tratinčica_maslačak
    22. Kolovoz 2018. 16:07

Hvala svima na odgovorima :) Ana Donna baš tako, cijelo vrijeme si mislim kako imam školski ciklus i još bila kod ginekologa lani u ovo vrijeme i sve super, kad ono za par mjeseci - i nije baš tako. Tko zna, možda nam se posreći ovaj mj s obzirom da vjerojatnu ovulaciju, samo ne znam kako da tempiramo odnose. Možda najbolje svaki drugi dan pa što bude. Danas mi je 12 dc i ne znam kako ću uopće dočekat kraj ciklusa, ako ništa drugo da vadim hormone pa da vidim barem to na čemu sam. Naručit ću i trakice pa da sam spremna za idući ciklus. 

MalaTajna222
    22. Kolovoz 2018. 19:21

Evo mee... vidila sam bebu , ima 17 mm. Kuca joj srceko, gin.kaze da je sve uredno. Kontrola za 4 tjedna (ajme kako zvuci daleko)...a u tih mj.dana treba obaviti neke osnovne pretrage:krvna grupa, tsh, krv, urin i cini mi se da je zapisala jos nesto. Hvala vam svima na podrsci bas sam se jako brinila, a brinem se naravno i dalje. Bas kaze gin, nema zene koja se ne brine u trudnoci .❤❤❤

Mika111
    22. Kolovoz 2018. 19:37

Mala Tajna baš mi je drago da je sve u najboljem redu. Sad ti je ipak malo lakše. 😘😘

Gricko3
    22. Kolovoz 2018. 19:47

MalaTajna222

Evo mee… vidila sam bebu , ima 17 mm. Kuca joj srceko, gin.kaze da je sve uredno. Kontrola za 4 tjedna (ajme kako zvuci daleko)…a u tih mj.dana treba obaviti neke osnovne pretrage:krvna grupa, tsh, krv, urin i cini mi se da je zapisala jos nesto. Hvala vam svima na podrsci bas sam se jako brinila, a brinem se naravno i dalje. Bas kaze gin, nema zene koja se ne brine u trudnoci .❤❤❤

Ma predivnoo, znala sam da je sve u redu ❤❤❤ divne vjesti. Ja idem sljedeci cetvrtak opet, umrit cu do tada a mogu mislit kako je tebi cekat jos 4 tj 😀🙏❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Ana Donna
    22. Kolovoz 2018. 22:53

Malatajna, lijepe vijesti 😍 

Cvjetić24
    22. Kolovoz 2018. 23:58

MalaTajna222

Evo mee… vidila sam bebu , ima 17 mm. Kuca joj srceko, gin.kaze da je sve uredno. Kontrola za 4 tjedna (ajme kako zvuci daleko)…a u tih mj.dana treba obaviti neke osnovne pretrage:krvna grupa, tsh, krv, urin i cini mi se da je zapisala jos nesto. Hvala vam svima na podrsci bas sam se jako brinila, a brinem se naravno i dalje. Bas kaze gin, nema zene koja se ne brine u trudnoci .❤❤❤

Čestitke draga, sve najbolje zelim :) 

23. Kolovoz 2018. 01:49

MalaTajna222

Malatajna, tako mi je drago zbog tebe 😍 iskrene čestitke , sad uzivaj i cuvaj se❤

Grizli
    23. Kolovoz 2018. 07:54

Nove cure dobrodosle... I svim naravno zelim ++++ sto prije. 
    Alisa koje hormone si sve vadila? 
    Tratincica sorry prvo sto sam ti skratila ime al ne volim maslacak. He he he... Trakice uzmes prekoebay iz UK naruci dodju jako brzo i dobre su. Jesi vadila kad lh hormon bitno bi bilo da znas dal ti trebaju osjetljivije trakice ili manje osjetljive. Dobre su za pratiti O, al kako kaze moj dr oni na humanoj ih ne vole. Prati svoje tijelo, zelju za odnosima i sluz zapisuj najbolje neka app za mob ima ih puno ako vec ne koristis koju. Vazno je zapisat svaki dan i kroz 2 mj skuzit ces kako funkcijoniras i kad ti je O. Ako nemas O gin ti moze dati klomifen i uputit da dolazis na folikulometriju da se tempiraju odnosi. Sto te sve od hormona uputila da vadis?
    Miha dobro cure kazu ovo su kao policisticni jajnici kod tebe, stitnjaca ti je po nalazu ok ja bi rekla. Najveci problem mislim da je taj prolaktin tako visok trazi daljne pretrage vezano za taj prolaktin. Inace kad su lh i fsh u inverziji a prolaktin visok to je znak da je tijelo u jakom stresu zato i tu pripazi probaj se opustiti odmarat raditi sto volis i izbjegavat stres. Mislim da Mini ti moze dat uputu malo jer koliko se sjecam imala je isto povisen prolaktin pa sad se vraca u normalu. I estradiol ti je malo nizak onaj u pg. Jesi uzimala ikad kontracepciju kakvu? 

tata_me_zove_zlato
    23. Kolovoz 2018. 08:04

Mala Tajna odlicne vesti ❤️💖jako mi je drago da sve ide urednim tokom. 
    Svim novim devojkama i ja zelim dobrodoslicu i da ne postaju veterani na ovoj temi. Ja sam odlucila ostati ovde i pratiti i druziti se sa vama sve dok nase veteranke na ovaj ili onaj nacin ne dobiju svoje plusice i stomake. 🤰😍

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    23. Kolovoz 2018. 08:43

Hvala cure ❤❤❤
    Aurora, i meni je receno da imam jajnike policisticnog oblika, nezz zasto se tako izraze. Jer ili je pcos ili nije. Ee nisam ti mjerila prije temp.pa nezz. Draga ti bi trebala na folikulometriju u gin , pa da vidi stanje sa folikulima na uzv. Jer temp isto zna varirati , pogotovo ako se ne spava 7,8 sati bez budjenja.moja preporuuka za privatnog gin.jer ja imam losa iskustva sa socijalnim.ali dobro nema svak neko ima i bolje gin.pa ne treba privatno.ti si sad negdje pred O? Sve vi pokrivajte ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.