Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Selma123
    21. Kolovoz 2018. 14:55

Evo drage moje,u braku sam vec godinu dana,i samo prvi mjesec sam se cuvala da ne zatrudnim..poslije toga prestala sam sa cuvanjem,evo proslo je skoro godina nemogu da zatrudnim…isla sam ginekologu i propisala mi je Femibion 1 da pijem…evo popila sam vec drugu kutiju i nistaa….da li je neka od vas to pila,i koliko dugo se treba piti???

Mika111
    21. Kolovoz 2018. 15:49
    Nadam se da je to stvarno to😊😊😊😊😊. I da ce ovoga puta biti sve u redu.
    Nadam se da je to stvarno to😊😊😊😊😊. I da ce ovoga puta biti sve u redu.
    MiniCooper26
    21. Kolovoz 2018. 15:59

Draga Mika cestitam 💓 svim drugim curama koje cekaju svoj plus daj Boze da ga sto prije ugledamo 🍼🙏

Ana Donna
    21. Kolovoz 2018. 16:29

Mika draga, to je to, čestitam 😘😘😘😘 baš se lijepo vidi druga crta 😍
    Meni još nije došla M, možda sutra dođe...bole me grudi to je to...

Ana Donna
    21. Kolovoz 2018. 16:31

Selma Silajdzija

Evo drage moje,u braku sam vec godinu dana,i samo prvi mjesec sam se cuvala da ne zatrudnim..poslije toga prestala sam sa cuvanjem,evo proslo je skoro godina nemogu da zatrudnim…isla sam ginekologu i propisala mi je Femibion 1 da pijem…evo popila sam vec drugu kutiju i nistaa….da li je neka od vas to pila,i koliko dugo se treba piti???

Draga Selma, dobrodošla :) 
    Nemam iskustva sa Femibionom...ako neka cura ovdje ima sigurno će ti se javiti...jesi radila neke pretrage, muž ? 

tata_me_zove_zlato
    21. Kolovoz 2018. 17:09

Mika, cestitaaaaam!!!! 😍💖
    Grizli, ja znam da si u pravu isto kao i moj nuz. Ja bih prva tako isto savetovala nekog drugog i rekla da se previse brine. Ne znam sta mi je, probacu da se opustim malo. 

url=https://lilypie.com]

• Selma123
    21. Kolovoz 2018. 17:26

Ana Donna

Selma Silajdzija

Draga Selma, dobrodošla :)
    Nemam iskustva sa Femibionom…ako neka cura ovdje ima sigurno će ti se javiti…jesi radila neke pretrage, muž ?

Radila sam samo nalaz prolaktina,i malomalo je povisen al.kaze ginwkolog da to nije nista strasno

• Wonderland19
    21. Kolovoz 2018. 17:45

Mika cestitam! ❤
    Povisen prolaktin koci ovulacije. Jesu ti utvrdili redovne ovulacije?

Babyq
    21. Kolovoz 2018. 18:02

Mika čestitam.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Selma123
    21. Kolovoz 2018. 18:04

Wonderland19

Mika cestitam! ❤
    Povisen prolaktin koci ovulacije. Jesu ti utvrdili redovne ovulacije?

Nisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.