Evo drage moje,u braku sam vec godinu dana,i samo prvi mjesec sam se cuvala da ne zatrudnim..poslije toga prestala sam sa cuvanjem,evo proslo je skoro godina nemogu da zatrudnim…isla sam ginekologu i propisala mi je Femibion 1 da pijem…evo popila sam vec drugu kutiju i nistaa….da li je neka od vas to pila,i koliko dugo se treba piti???
Draga Mika cestitam 💓 svim drugim curama koje cekaju svoj plus daj Boze da ga sto prije ugledamo 🍼🙏
Mika draga, to je to, čestitam 😘😘😘😘 baš se lijepo vidi druga crta 😍
Meni još nije došla M, možda sutra dođe...bole me grudi to je to...
Evo drage moje,u braku sam vec godinu dana,i samo prvi mjesec sam se cuvala da ne zatrudnim..poslije toga prestala sam sa cuvanjem,evo proslo je skoro godina nemogu da zatrudnim…isla sam ginekologu i propisala mi je Femibion 1 da pijem…evo popila sam vec drugu kutiju i nistaa….da li je neka od vas to pila,i koliko dugo se treba piti???
Draga Selma, dobrodošla :)
Nemam iskustva sa Femibionom...ako neka cura ovdje ima sigurno će ti se javiti...jesi radila neke pretrage, muž ?
Mika, cestitaaaaam!!!! 😍💖
Grizli, ja znam da si u pravu isto kao i moj nuz. Ja bih prva tako isto savetovala nekog drugog i rekla da se previse brine. Ne znam sta mi je, probacu da se opustim malo.
url=https://lilypie.com]
Draga Selma, dobrodošla :)
Nemam iskustva sa Femibionom…ako neka cura ovdje ima sigurno će ti se javiti…jesi radila neke pretrage, muž ?
Radila sam samo nalaz prolaktina,i malomalo je povisen al.kaze ginwkolog da to nije nista strasno
Mika cestitam! ❤
Povisen prolaktin koci ovulacije. Jesu ti utvrdili redovne ovulacije?
Mika cestitam! ❤
Povisen prolaktin koci ovulacije. Jesu ti utvrdili redovne ovulacije?
Nisu
Sortiraj odgovore
Najstariji