Oh nema me dan a već plusica more. Cestitam svima 😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
My name is Cathy and I want to testify of the great spell cast called Priest Mirror, my husband and I are married or 5 years old we have no child and the doctor told me that I can not give birth because my bowels were damaged due to incorrect prescription drugs I received So worried my husband was not happy so he decided to marry another girl and divorce me I was so sorry I told my friend about it she told me about the powerful magic boat gave me his email address and I never believe in it so much though I just decided to give it a try and he told me it would be 3days to get my husband back to me and i will get pregnant i suspected him 3rd day my husband came back for me and cried he did not want to divorce more 3 weeks after the doctor confirmed I was pregnant he can also help you send it to chiefprist@priest.com
what'sapp +2348076821983
Add it to Viber +2348076821983
to će biti tako nepošteno od mene, nakon što je Svemogući Bog iskoristio svećenika Babake da blagoslovi mene i moju obitelj, nisam postavio svoje dobro djelo na mrežu kako bi ljudi vidjeli, svećenik Babaka mi je pomogao da zatrudni, nakon 8 godina s bez djeteta, imam potragu za svim sredstvima da imam vlastitu bebu. ali sve to bez uspjeha, onda sam jednog dana došao preko Priest Babaka mail i kontakt kako je on pomoć ljudima da bi zatrudnili, onda sam odlučio pokušati vidjeti i može li mi također pomoći, pa sam ga kontaktirati i on mi je rekao da moj je problem riješen, kažu da ću uskoro imati svoju bebu, ako sam učinio sve što mi je tražio. Najprije sam ga sumnjao, ali sam odlučio vjerovati i vidjeti hoće li to uspjeti. na moje iznenađenje i baš kao što je veliki čovjek rekao da se stvarno dogodi. I ja i moj muž rado živimo kao nikada prije. Sve zahvalnosti odlaze na svećenika Babake.
Pošaljite ga na adresu chiefprist@priest.com
what'sapp +2348076821983
Dodajte ga na Viber +2348076821983
Ja kao i u prosloj T opet nikakve simptome. Osim bolnih grudi i tu i tamo neki grc u stomaku kao pred M, iscjedak kao pred M ma sve isto samo eto M nije dosla i test pozitivan. Nisan se uopce nadala jer eto nisam kao imala nikakve simptome, a nisam imala ni u prosloj T al uvik ocekujem mucninu, pospanost 😂 jedinoo sta me najvise zbunilo to je sta me prije 2 tjedna jednu noc uzasno bolia stomak kao da cu dobit, i isla na wc i smedi iscjedak a to mi ceszo tna tako bit dan, dva pred M. I ja vec se pomirila s tim da cu dobit, nosala ulozak tjedan dana... ugl se nadam da ce sve bit u redu. Bas me strah. Vec imam jednu neuspjelu trudnocu, pa me bas jako jako strah 😕 al nadam se da bude sve u redu...drzim fige svim cura da sto prije ugledate plusice 💖
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Hvala svima na lijepim rijecima i cestitkama ❤💖😍
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Çestitam drage moje meni dns 5dnt... U prošlom sam već 7dn počela krvariti... Nadam se da će ovaj put izdržati...
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Venea i Gricko... jjjjjeeeeeejjjjjjj.... iskrene čestitke!!!! Bit ćemo terminuše!!!!!
Hvala još jednom svima na čestitkama... ja sam još u pozitivnom šoku... doslovce se nisam nadala ovaj mjesec pa evo ga... <3
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Jel mi možete odgovoriti na pitanje sa strane 42 ?
Jel mi možete odgovoriti na pitanje sa strane 42 ?
41 pardon
Sortiraj odgovore
Najstariji