Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 15:46

Vrh!!!i ja ju vidim 😘😘😘😘😘
    Btw. Di si uzela test za 13 kn? Jer bi i ja uzela sebi

_svjesna
    19. Ožujak 2018. 15:47

Ponovi ga ujutro na jutarnji urin i biće plus ko kuća.
    I sada je, ali zbog puno tečnosti je blijed.
    Bravooo :))))

• Venea
    19. Ožujak 2018. 15:49

U klasičnoj gradskoj, ZU Ljekarna 

MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 15:50

Da nije ti prvi jutarnji urin zato se slabije vidi :))))))odma ujutro ponovi test , u 7 ujutro i da vidis razliku ;))

_svjesna
    19. Ožujak 2018. 15:51

Venea, jesu li ti ciklusi bili uredni, kad ti je mogla biti ovulacija i kako si ju ulovila? Imaš li PCOS?

• Venea
    19. Ožujak 2018. 15:54

Hvala vam žene. Ovaj osjećaj ne mogu opisati nikako... znate i same, a i pisala sam kako od simptoma niš posebno. Klasično kao pred M. No, primijetila sam ovaj mjesec nekakve slabe vrtoglavice, žgaravica prije tjedan dana (mučila me 3-4 dana) i nadutost. Sad pipam donji dio stomaka i tvrd je kao kad trebam mokriti. Ako je ovo stvarno trudnoca i ako test ne vara, neću moći shvatiti kako kad sam otpisala T, nada se pojavi. Ajmeeeee žene mojeeee 😍😍😍😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 nadam se da ću i sutra ovako sretna pisati. Ako i je pogreška u testu nemojte mi zamjeriti. U vama pronalazim mir. 

• Venea
    19. Ožujak 2018. 15:59

Evo ovako. Ciklusi unazad 5 godina točni kao švicarski sat na 31dc. Kad sam se preselila počeli su zezati. Znalo je biti i 38 nekada pa i 40 u vrijeme priprema za svadbu. Odem prije pola godine kod ginica i sve je Okej. Nemam pcos. Urednih je dimenzija sve i Papa je super. Ali, brisevima mi je utvrđena ureaplasma. Izliječila ju nakon prve kure lijekova. Uz med i propolis. Pila sam u prosincu i siječnju duphaston jer su mi ciklusi divljali zbog 10^5 ureaplasme. Krenuli ovaj mjesec u akciju uz konzumiranje matične mliječi. I evo ga 🤩

• Venea
    19. Ožujak 2018. 16:02

Ovulaciju ulovila po iscjetku kojega je bilo kao nikada do sada. Dva dana prije toga smo imali akciju i taj dan kad sam vidjela iscjedak na dnevnom ulošku 😅 U grudima sam osjetila kao nekakvo strujanje, vrućina me obuzela. I ginić je potvrdio da u to vrijeme imam ovulaciju zbog dužih ciklusa. Hvatala sam i trakicama unazad 2 mj i uvijek se pokazalo oko toga dana.

MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 16:03

Jel znas kad si otprilike imala ovulaciju?

• Venea
    19. Ožujak 2018. 16:05

20dc - 1. ožujka sam detektirala iscjedak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.