Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    19. Ožujak 2018. 17:45

Cure moje, vidim da ste nove ili sam ja zaboravila :/ 
    Javljala sam se u 10 i 11 mj i onda sam se iskljucila jer sam imala osjecaj da mi cesto tipkanje ovde stvara presing :( i evo danas napokon napravila test i pokazao pozitivno. Nisam uopce imala namjeru radit test i radila oko podne, uopce nije prvi jutarnji...jos sam sokirana 😂  nemogu vjerovat!!! Cestitam svima koji su ugledali plusice, i vama koji se trudite zelim sto prije da ugledate svoje plusice...ja sam bas nervozna, nestrpljiva samo molim boga da je sve u redu!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    19. Ožujak 2018. 17:45

Javljala sam se u 10 i 11 mj i onda sam se iskljucila jer sam imala osjecaj da mi cesto tipkanje ovde stvara presing :( i evo danas napokon napravila test i pokazao pozitivno. Nisam uopce imala namjeru radit test i radila oko podne, uopce nije prvi jutarnji...jos sam sokirana 😂  nemogu vjerovat!!! Cestitam svima koji su ugledali plusice, i vama koji se trudite zelim sto prije da ugledate svoje plusice...ja sam bas nervozna, nestrpljiva samo molim boga da je sve u redu!

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• anavi88
    19. Ožujak 2018. 17:46

Drage Venea i Okozeleno cestitam vam od srca!!!!!

• anavi88
    19. Ožujak 2018. 17:47

Gricko3 i tebi cestitam od srca!!!

19. Ožujak 2018. 17:49

Venea

Ponovila test maloprije. 🎉🎉🎉💕 Bože hvala ti. Žene, hvala i vama do neba. ❤️ Bez vas ovo ne bi bilo tako.

Divan je ➕ 😀😀, čestit od 💗

19. Ožujak 2018. 17:50

Ena31

Venea

Ponovila test maloprije. 🎉🎉🎉💕 Bože hvala ti. Žene, hvala i vama do neba. ❤️ Bez vas ovo ne bi bilo tako.

Divan je ➕ 😀😀, čestit od 💗

Čestitam😍😍😍

19. Ožujak 2018. 17:52

Gricko3

Javljala sam se u 10 i 11 mj i onda sam se iskljucila jer sam imala osjecaj da mi cesto tipkanje ovde stvara presing :( i evo danas napokon napravila test i pokazao pozitivno. Nisam uopce imala namjeru radit test i radila oko podne, uopce nije prvi jutarnji…jos sam sokirana 😂 nemogu vjerovat!!! Cestitam svima koji su ugledali plusice, i vama koji se trudite zelim sto prije da ugledate svoje plusice…ja sam bas nervozna, nestrpljiva samo molim boga da je sve u redu!

Čestitam na pozitivnom testiću 😍😍😍😍😍, ma bit će sve u redu, samo polako i hrabro dalje😍💪💪💪

Grizli
    19. Ožujak 2018. 18:12

Vanea fantastican plusic!!!  Jos jednom sretno. 
    Gricko sjecam te se od onda, drago mi je da si napokon uspjela. Cestitam ti i zelim suspjeanu trudnocu.
    Pa ovo je neki sjajan tjedan poceli nam se + redati... 😍

_svjesna
    19. Ožujak 2018. 18:53

Cure, je li ijedna od ovih trakica pozitivna trakica? 

• hope1234
    19. Ožujak 2018. 19:09

Gricko3 sretno!!!!!

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.