Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Venea
    20. Ožujak 2018. 12:06

Danas mi polako izviru simptomi. Lice mi je izuzetno suho (ne pomaze krema/e), osjetim da polagano kreće nekakav bijeli iscjedak i da rodnica nije tako suha. Pomalo sam zbunjena i dezorijentirana. Pušač sam pa sad prestajem. Možda i od toga. Dnevno sam 10ak zapalila. Sad imam grižnju savjesti u slučaju da bih zapalila, ali me pere nikotinska kriza (pušači će shvatiti). 

MalaTajna222
    20. Ožujak 2018. 12:09

Venea

Danas mi polako izviru simptomi. Lice mi je izuzetno suho (ne pomaze krema/e), osjetim da polagano kreće nekakav bijeli iscjedak i da rodnica nije tako suha. Pomalo sam zbunjena i dezorijentirana. Pušač sam pa sad prestajem. Možda i od toga. Dnevno sam 10ak zapalila. Sad imam grižnju savjesti u slučaju da bih zapalila, ali me pere nikotinska kriza (pušači će shvatiti).

Zeno obavezno se toga kloni !!!! 

20. Ožujak 2018. 12:26

MalaTajna222

Kike koliko vi radite na plusicu ?

Dvije godine 🙏😢

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

20. Ožujak 2018. 12:29

Venea

Venea, nemoj se nervirati, nisi znala, nista to nece nastetiti plodu, zato ih sada baci, ako bas ne mozes odmah prestati, raspodijeli si dvije cigarete na dan, tako su cure oko mene radile kad bi saznale za trudnocu, ta kriza je najvise u nasoj glavi, zato kad te uhvati zaokupiraj se nekim drugim stvarima, sve za bebicu ❤

MalaTajna222
    20. Ožujak 2018. 12:34

kike000

MalaTajna222

Dvije godine 🙏😢

Bit ce draga bit ce i to brzoooo ❤❤

20. Ožujak 2018. 13:08

MalaTajna222

kike000

MalaTajna222

Dvije godine 🙏😢

Bit ce draga bit ce i to brzoooo ❤❤

Hvala, i ja vjerujem da hoce, pozitivna sam, nastojim sta vise pozitivne energije jer je i ona vrlo bitna 💪
    Jutros sam sanjala da sam trudna, da imam mali trbuh i da ga samo mazim, bas stvaran i predivan san, onda alarm zvonio i probudio me, al sam bar uzivala u snovima 🤗🤗

mina04
    20. Ožujak 2018. 13:12

Venea

Cure, trebam pomoć. Naime, dogovorila sam idući tjedan pregled kod gin. Rekao je da uzmem vitamine po svojoj slobodnoj volji. Ja nemam pojma što je najbolje. Zna li neka? Unaprijed zahvaljujem 💜

Meni je moja rekla da na pocetku samo uzmem folnu, a poslije vitamine. S tim da sam ja velike mucnine imala pa kao oni poticu jos vise.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ena1989
    20. Ožujak 2018. 13:14

Kike bit će i naši plusići uskoro 😊mi pokušavamo već 2 godine i 4 mj 😕 Ja se ovih dana ne želim uopće opterećivat s tim dal će nam uspjet ovaj mjesec, drugi ili ko zna kad. Jučer baš mirno pričala s dragim o tome, kako on veli bit će kad je suđeno a onda smo najsretniji ljudi na svijetu! 💏 govori on meni da se on s tim ne želi zamarat jer kad više razmišlja o tome to samo uništava psihu, ovako lijepo laganini i uživamo jedan u drugom bez ikakvog stresa i pritiska dal smo uspijeli ili ne. Mislim da će bit onda kad budemo najmanje očekivali :)

Grizli
    20. Ožujak 2018. 13:19

Darliv super sto se krenuli na humanoj. Drzim fige da je sa jajnicima sve ok pa da ce odmah ici u postupak i naravno uroditi +. Koliko ti je tsh? 
    Vanea ja bi ti preporucila neke tablete sto imaju aktivnu folnu ucinkovitija je. Meni je super Novalac i PrenataS.  za pusenje is ve ostalo do momenta implatacije zapravo ne djeluje na plod jer nije direktno povezan sa nasim krvotokom. Tako je meni dr rekla. A sad se okani toga i ne brini sve ce buti super

• Babylove
    20. Ožujak 2018. 13:19

mina04

Venea

Cure, trebam pomoć. Naime, dogovorila sam idući tjedan pregled kod gin. Rekao je da uzmem vitamine po svojoj slobodnoj volji. Ja nemam pojma što je najbolje. Zna li neka? Unaprijed zahvaljujem 💜

Meni je moja rekla da na pocetku samo uzmem folnu, a poslije vitamine. S tim da sam ja velike mucnine imala pa kao oni poticu jos vise.

Ja sam pocela piti A-Z mama sadrzi i folnu kiselinu i vitamine, nisu nista posebno ali ako unosis kroz hranu dovoljno vitamina sasvim je ok i to, to mi je savjetovala jedna cura da pocnem piti iako joy nisam trudna... 20 kn ti je za 2 mj imas u dm-u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.