Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Ožujak 2018. 19:37

_svjesna

Cure, je li ijedna od ovih trakica pozitivna trakica?

Svjesna, koliko vidim predzadnja mi izgleda pozitivna

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• dulcinela
    19. Ožujak 2018. 19:54

Venea, znala sam! Bravo, cestitam od srca! Imala sam osjecaj po tvome opisu da si ti ulovila plodne dane i da ti se tek kasnije dan dva dogodila ovulacija. Jer prozirna sluz i pozitivna trakica znaci da je O dan ili dva poslije! Uzivaj u trudnoci!!
    Gricko, takodjer, cestitke na plusu i zelim ti ugodnu trudnocu! Lijepo ste nastavile cure s plusicima u ozujku. Supeeerrr!

• Venea
    19. Ožujak 2018. 20:08

Daa Dulcinela 😁 sjetila sam se odmah tvojih riječi. Hvala svima na potpori. Sad malo vrtim film, o mogućim simptomima. Tjedan dana nakon ovulacije sam bila totalno protiv keksa s mužem. Dobrica je pa je to prihvatio. Prošlo je 10 dana da nismo. Rekla sam mu da mi se ne da. I stvarno sam imala odbojnost prema tome. Prije 2 dana smo opet i uživala sam, ali jedva sam se natjerala. A ja to uopće nisam povezivala s T 😂 
    Bome od onako loših prognoza za ožujak, u jednome danu buuuuum. Tako će i ostalima biti. 

• Pencil
    19. Ožujak 2018. 20:16

Asti koliko plusića, Gricko3 i Vanea iskrene čestitke 🎊 💟💝

• Pencil
    19. Ožujak 2018. 20:18

MalaTajna222

Vrh!!!i ja ju vidim 😘😘😘😘😘
    Btw. Di si uzela test za 13 kn? Jer bi i ja uzela sebi

Ima u mullera ovako jeftinih, kad je akcija budu po 10 kn, i u dma i bipi isto, šta dođu po dva za 30tako kuna 

• Pencil
    19. Ožujak 2018. 20:46

Gricko3 i Vanea te ostale trudne ili koje imate iskustva: jeste li imale pms ono kad si nadrkenzi i svi te nerviraju?  To me jako zanima. 

• ANYMANY
    19. Ožujak 2018. 21:30

Čestitke svima koje su nam javile plusiće. Svjesna meni ove tvoje trakice izgledaju super , ali recimo 2 3 5 6 - ja bi rekla da su te najizraženije, pa mi sad sve to čudno.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

_svjesna
    19. Ožujak 2018. 21:38

I meni je cudno, poredane su redoslijedom kako sam ih radila, i meni ova predzadnja izgleda pozitivna pogotovo kada sam ju tek piskila, kasnije su linije nesto izblijedjele.
    A mozda nikako i nije bila ovulacija, je li moguce imati ovakve trakice a da nije ovulacija?

• Babylove
    19. Ožujak 2018. 22:07

Cure cestitam svima na predivnim plusicina, tako sam sretna zbog vas 😊😊😊 sretno dalje

Netko je pitao za spermiogram u Vinogradskoj, moj muz je radio tamo, samo sam nazvala i za 3 dana je isao, nalaz isti dan gotov, ali ja sve obavljam tamo, neznam kako ide ako nisi njihov pacijent

MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 22:35

Gricko cestitke i tebi od srca!!! 😗😗😗😗
    U mene nista novo , konstantno onaj bijelo zuckasti iscjedak , na svako brisanje i na dnevnom ulosku. Kako sam stalno mokra dole , uvijek kad idem na wc strah me da ne ugledam vjesticu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.