Venea i Gricko… jjjjjeeeeeejjjjjjj…. iskrene čestitke!!!! Bit ćemo terminuše!!!!!
Hvala još jednom svima na čestitkama… ja sam još u pozitivnom šoku… doslovce se nisam nadala ovaj mjesec pa evo ga… <3
Jel mi možete odgovoriti na pitanje sa strane 41?
Venea, Gricko i Okozeleno bas ste nam u trenutku podigle dobre vibre u temi, prekrasne vijesti 😍 čestitam svima i zelim vam urednu trudnoću 😘😘
Mi smo jucer nakon cetiri godine pokusavanja imali prve konzultacije na humanoj reprodukciji, dobila terapiju za snizavanje tsh i obaviti prohodnost jajovoda pa se javiti s nalazima i s obzirom da sam mlada (30) doktorica bi prvo pokusala inseminaciju ukoliko mi jajovodi nisu zastopani..dala bi mi jos i neku terapiju za ovulaciju, nisam zapamtila sve nazive lijekova, pa iako znam da inseminacija nema ne znam kakvu uspjesnost opet sam sretna jer smo krenuli i nadam se da cu kroz godinu, dvije drzati nasu mrvicu.. Uglavnom bez stresa, ne zelim nista pozurivati i ici glavom protiv onoga na sto ne mogu utjecati... 💞
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jutro, evo meni ipak stigla M. A ništa sad cekat da prođe i u nove pobjede :). Novim trudnicama sretna i bezbrižna trudnića, a trudilicama puno sreće u ovom Uskrsnom mjesecu 😘
Hope, sretno i samo pozitivno, bit ce sve u redu 🤗
Darliv, čovjek se bolje osjeca kad krene i nesto poduzme za trudnoću, super, samo naprijed i sretno 🤗🤗🤗
Profa, bas mi je žao zbog M, al samo pozitivno, da ti Uskrs donese plusiic 🤗🤗🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Venea i Gricko… jjjjjeeeeeejjjjjjj…. iskrene čestitke!!!! Bit ćemo terminuše!!!!!
Hvala još jednom svima na čestitkama… ja sam još u pozitivnom šoku… doslovce se nisam nadala ovaj mjesec pa evo ga… &lt;3
Pencil... bila sam zivcana kao nikad do sad! I jos kazem muzu: jbt koji me pms pere, nema sanse da sam trudna... a ono, + je tu...
S obzirom da mi je ovo treci put, bila sam iznenadena jer prije mi se nije to desavalo...
Ostalo je sve isto... simptoma nema nikakvih, osjecam se super... 😊
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Ja sam skroz opustena (stres ne donosi nista novo), ocekujem M i veselim se trudu u novom ciklusu. Samo da mi dodje da mogu odma kod gin otic (za dodatna savjetovanja) jer mi smo tek poceli sa bebom 😍😍 vesele me vasi plusici ko da su moji jer to je znak da Bog vidi sve ❤
Trudilice bez stresa bez panike.uzivat sa dragim i bit ce 👶❣❣❣❣
Hvala još jednom svima na čestitkama… ja sam još u pozitivnom šoku… doslovce se nisam nadala ovaj mjesec pa evo ga… &amp;lt;3
Pencil… bila sam zivcana kao nikad do sad! I jos kazem muzu: jbt koji me pms pere, nema sanse da sam trudna… a ono, + je tu…
S obzirom da mi je ovo treci put, bila sam iznenadena jer prije mi se nije to desavalo…
Ostalo je sve isto… simptoma nema nikakvih, osjecam se super… 😊
Ahaha, super hvala na odgovoru. Uživaj draga na najjače 😘😍💟
Ja sam skroz opustena (stres ne donosi nista novo), ocekujem M i veselim se trudu u novom ciklusu. Samo da mi dodje da mogu odma kod gin otic (za dodatna savjetovanja) jer mi smo tek poceli sa bebom 😍😍 vesele me vasi plusici ko da su moji jer to je znak da Bog vidi sve ❤
Trudilice bez stresa bez panike.uzivat sa dragim i bit ce 👶❣❣❣❣
Mala tajna, joos nije gotovo, ima jos uvijek nade za plusic 🤗🤗🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Cure, trebam pomoć. Naime, dogovorila sam idući tjedan pregled kod gin. Rekao je da uzmem vitamine po svojoj slobodnoj volji. Ja nemam pojma što je najbolje. Zna li neka? Unaprijed zahvaljujem 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji