Venea cestitam!! To je to..i meni je bila tako svijetla pa svaki dan sve tamnija. Nek ti bude uredna i blagoslovljena trudnoca 💕
Okozeleno također!
Cure racunajte da ako ste poceli piti neke cajeve ili vitamine vam moze promjeniti ciklus i simptome.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Venea cestitam!! To je to..i meni je bila tako svijetla pa svaki dan sve tamnija. Nek ti bude uredna i blagoslovljena trudnoca 💕
Okozeleno također!
Cure racunajte da ako ste poceli piti neke cajeve ili vitamine vam moze promjeniti ciklus i simptome.
Je li uzimanje folne kiseline moze utjecat na kasnjenje menstruacije ?
Venea, cestiiiiitammmmmm, hvala.Bogu jos jedan plusic u ozujku ❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗🤗
Mala tajna sad je tvoj red da nas obradujes 🤗🤗🤗🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Ajme Vanea bas mi je drago! Cestitam.imaju cure pravo nije prvi jutarnji urin i pumo tekucine pa je crtica slaba al se vidi. Sretno potvrdjivanje trudnoce i uspjesno do kraja! 👍👍👍😀😀😀
Vanea čestitke :)👶❤️. Ja još čekam M. Trebala doć prekjučer (jučer cb test bio negativan). Imam non stop grčeve lagane već tjedan dana kao da cu dobit :/. Trčim u wc svakih 10 min i očekujem (a nadam se da ipak nece doc). Mrzim ovo mučenje, inace točna u dan i onda ovako zeza sad :/
Okozeleno također!
Je li uzimanje folne kiseline moze utjecat na kasnjenje menstruacije ?
Ma ne moze..drzim fige da nam javis dobru vijest.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Curke čestitam na plusićima! ❤❤❤
Mi lovimo plodne dane, mada mi ovaj mjesec M trajala 10 dana, luda sam bila već, u petak imam pregled pa ću vidjet šta se dešava
Ponovila test maloprije. 🎉🎉🎉💕 Bože hvala ti. Žene, hvala i vama do neba. ❤️ Bez vas ovo ne bi bilo tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji