Ja uzimam folnu skoro svo vrijeme koliko pokusavamo... evo sad imam jos mozda za 20-ak dana od ove bocice pa si kupim novo... vjerovatno cu onda prec na nesto sto sadrzi i folnu i vitamine...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Gricko, Venea i Okozeleno sto drugo reci nego cestitaaaaam! Taman kad smo pomislili da ce ovaj ozujak biti dosadan eto nam lijepih iznenadenja 🤗🤗🤗 samo neka nastavi u tom tonu i dalje 🤞🤞🤞🤞 a vama zelim najdosadniju trudnocu bez ikakvih losih strana 😘 Stvarno se moram potruditi svaki dan doc na forum jer ovako pola toga propustim hahah 😁
Mi ostale trudilice idemo dalje, ovi plusici su nam lijep podsjetnik da ce i nasi pluseki uskoro!!! 😁
Venea kad si spomenula iscjedak da te odmah pitam kakav si imala od O do plusa, da li je uopce bilo kakvog iscjedka ili je bio oskudan ili suhoca a sad tek krenuo bijeli? Meni su ti iscjetci totalni misterij, ja ga nemam ni za vrijeme O, barem ga ne primjetim a i ostatak ciklusa je dosta oskudan a O su mi potvrdene vise puta folikulometrijom i svaki mj LH trakicama..
Kike bit će i naši plusići uskoro 😊mi pokušavamo već 2 godine i 4 mj 😕 Ja se ovih dana ne želim uopće opterećivat s tim dal će nam uspjet ovaj mjesec, drugi ili ko zna kad. Jučer baš mirno pričala s dragim o tome, kako on veli bit će kad je suđeno a onda smo najsretniji ljudi na svijetu! 💏 govori on meni da se on s tim ne želi zamarat jer kad više razmišlja o tome to samo uništava psihu, ovako lijepo laganini i uživamo jedan u drugom bez ikakvog stresa i pritiska dal smo uspijeli ili ne. Mislim da će bit onda kad budemo najmanje očekivali :)
Hoce Hellena i ja vjerujem u to 🤗 dijelim tvoje mišljenje, psiha je vrlo bitna, i mi smo rekli da se necemo opterećivati, iako se i pripremim da ce doci M, pa me uhvati neka tuga, al to je sasvim normalno, bitno da ne traje dugo, kao sta si napisala uzivat sa muzem, jedno u drugome, ja gledam na to sta jos beba nije dosla kao neki plus, jer puno toga mozemo jer nemamo dijete jos 🤗
Jesi obavila pretrage sve?
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Joj Petra takodje,mene nije bilo par dana i evo sad ne mogu izbrojati plusice ,diivnooo :-) Cestitam svima na svakom pozitivnom testicu!Ja sam dosla iz bolnice,sin mi je bolje,hvala Bogu.Isto mu hvala i na rezultatima za stitnu:
TSH 1,43
T3 3,35
T4 11,4 i secer 5,4 sve je u ref vrednostima .Dakle onaj TSH od 3,6 u drzavnoj ambulanti nije bas merodavan bio tako rukom izvrljan,sve je ok.Muz mi je otputovao juce ujutro,vraca se 2,aprila bas na dan kada trebam dobiti.Uglavnom,u ovom ciklusu,pored svih zurbi ,bolesti i vojske,mi smo imali jedan,ali vredan keks sa apstinencijom od 4 dana.Sve nade u njega :-)
url=https://lilypie.com]
Kike obavit trebam još neka vađenja krvi, pijem terapiju za štitnjaču, čekam nalaze biopsije jer u međuvremenu bila na gastroskopiji, za 2 tj natrag kod endokrinologa i hematologa pa da vidimo šta dalje. U petak kod ginekologa po nalaz koji moram hematologici nosit, nekad mi se čini da pretragama nikad kraj al sve za našu sreću
Petraaa, dakle iscjedak mi je najjači u vrijeme ovulacije. Bude dosta rastezljiv i ooobilan. Ovaj mjesec je bio poseban. Boja mu je prozirna do bijela. Nakon toga se dogodi “suho” razdoblje u kojem iscjetka ima tek kad se obrišem i to jaaako malo. Bude žućkasti. No, ovaj sam mjesec primijetila, a mislim da sam i ovdje pisala prije koji tjedan baš žuti iscjedak s malom kapilaricom krvi. Ali to je bilo odmah nakon O. Mislila sam da umišljam. Tada nije moglo bit implantacijsko jer je prerano. Kažem, ovaj ciklus je sve upućivalo da dolazi M.
Petraaa meni je taj iscjedak misterij totalni ali u drugom smislu jer ga neprestano imam. Jutros u wc na brisanje jos vise nego jucer .
Venea uzivaj u trudnoci, samo hrabro i opusteno. Javi nam sve sta je reko ginic i kako napreduje mrvica 👶🏻
Kike obavit trebam još neka vađenja krvi, pijem terapiju za štitnjaču, čekam nalaze biopsije jer u međuvremenu bila na gastroskopiji, za 2 tj natrag kod endokrinologa i hematologa pa da vidimo šta dalje. U petak kod ginekologa po nalaz koji moram hematologici nosit, nekad mi se čini da pretragama nikad kraj al sve za našu sreću
Dobro si rekla, bas izgleda da pretragama nikad kraja, ja sam napravila sta mi je dala ginekologica da napravim i napokon u četvrtak nosim sve nalaza da vidimo sta dalje.
Nadam se da ce bit sve u redu, također sretno ti sa daljnjim pretragama i da uskoro bude plusic 🤗❤🤗❤🤗❤🤗❤
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Sortiraj odgovore
Najstariji