Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    19. Ožujak 2018. 07:38

MalaTajna222

Tnx draga na podrsci ali tu sam mogucnost iskljucila s obzirom na danasnji negativni test.koliko dugo ti radis na bebi?

Pusti ti sto je on bio negativan, moze vec sutra biti pozitivan 🤞 ako si prerano radila ga. Nista nije otpisano dok M ne dodje. Mi ti vec sad 2,5 godine cekamo uspjesnu trudnocu, jer ja sam imala 4 puta spontani u tom periodu. 

_svjesna
    19. Ožujak 2018. 08:16

Hvala, slažem se :)
    Koja ti je mutacija od trombofilija?
    Ja imam PAI-1 4G/4G.
    Pretpostavljam da su sa heparinom iskustva većinom pozitivna. 

Hrabrica
    19. Ožujak 2018. 08:42

Dobro jutro trudilice. Molim za savjet ako itko ima friških iskustva...Muž je dobio uputnicu za spermiogram u Petrovoj..Jel se potrebno ranije naručiti i može li se dofurati od doma uzorak? Našla sam neki telefon na netu ali mi nezgodno sa posla zvati a bome ni muž nije u boljoj poziciji od mene..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

19. Ožujak 2018. 09:05

Svjesna, napisala sam ti koji post iznad, ja koristim heparin, nije nista strasno, malo pecka i ja imam masnicu na trbuhu jer sam se vjerojatno krivo ubola, ali inace nema nikakvih nuspojava od njega :) Koristim ga od pozitivne bete.

Hrabrica
    19. Ožujak 2018. 09:14

Hrabrica

Dobro jutro trudilice. Molim za savjet ako itko ima friških iskustva…Muž je dobio uputnicu za spermiogram u Petrovoj..Jel se potrebno ranije naručiti i može li se dofurati od doma uzorak? Našla sam neki telefon na netu ali mi nezgodno sa posla zvati a bome ni muž nije u boljoj poziciji od mene..

Evo i mali dodatak...muž zvao Petrovu i aparat im ne radi...Uputili ga na Vuk Vrhovec ili Vinogradsku..iskustva? Gdje se brže dobiju nalazi?

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

okozeleno
    19. Ožujak 2018. 09:25

Hvala Vam od srca na cestitkama i dobrim zeljama... nadam se da ce sve bit u redu... s obzirom da mi je ovo treci put, vec znam sve sta me ceka... i u trudnoci i nakon nje 😂
    Zovem sutra ginica za uputnicu za vadenje bete... a pregled za jedno 3 tjedna, kad budem nekih 8tt...

Vama kojima kasni, zelim da vam bude kao i meni... od svih mjeseci u kojima smo se trudili u ovaj sam najmanje nade polagala, pa evo ga...  ❤

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 09:40

Oko zeleno nisam znala da je treca bebica ti :)))) predivno...sretno ti i uzivaj u trudnoci 

MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 09:42

Grizli, zao mi je za to sve sta ti se desilo. Zato ce sada peto biti plusic ko kuca velik i jak 👶🏻

okozeleno
    19. Ožujak 2018. 09:57

MalaTajna222

Oko zeleno nisam znala da je treca bebica ti :)))) predivno…sretno ti i uzivaj u trudnoci

Da da, trece je... vec imamo dvoje od 7 i 4 i kusur... ❤😊

Za ovo je malo potrajalo... s obzirom da smo oba puta do sad uspili doslovce iz prve, sad sam se bila posteno zabrinula da nesto nije u redu... sveukupno 9 mjeseci truda uz skoro 6 mjeseci pauze...

Znam da ima tu trudilica koje pokusavaju i puno duze... ali dvaka se od nas zabrine cim ne ide po planu, pa makar to i samo dva mjeseca trajalo...
    Jbg... psiha....

Ali iskreno se nadam da cete sve vi ugledati svoje plusice uskoro i da cemo sve odselit s ove teme...

Ja se sad vec psihicki pripremam na sve... za prvo me prala euforija damo takva i jedva sam cekala dve nakupovat i nabavit, a nisam znala sta me ceka... za drugo sam isto bila euforicna ali kako dmo vec sve imali nisam se pretjerano sekirala i uzivala sam skroz u trudnoci, plus znala sam sta me sve ceka...
    A sad sam opet euforicna (euforija je popratna pojava trudnoce valjda 😂😂) ali i strah me jer se stalno pitam kako cu hendlat s troje i kako ce oni prihvatit bebu (makar oboje stalno pitaju kad ce oni bebu dobit... jet svi nasi prijatelji imaju bebe unazad godinu i pol, pa smo dtalno okruzeni bebuskama)...
    Ali rekla sam si sinoc... mogu ja to i sve ce bit u redu.
    Ako sam mogla dvoje, sta mi je jos jedno?! 😁😁😁

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

mina04
    19. Ožujak 2018. 12:25

Hrabrica

Hrabrica

Dobro jutro trudilice. Molim za savjet ako itko ima friških iskustva…Muž je dobio uputnicu za spermiogram u Petrovoj..Jel se potrebno ranije naručiti i može li se dofurati od doma uzorak? Našla sam neki telefon na netu ali mi nezgodno sa posla zvati a bome ni muž nije u boljoj poziciji od mene..

Evo i mali dodatak…muž zvao Petrovu i aparat im ne radi…Uputili ga na Vuk Vrhovec ili Vinogradsku..iskustva? Gdje se brže dobiju nalazi?

Moj muz je isao na Vuk Vrhovac..mislim da smo za tjedan dana dobili nalaz. I ne mozes donesti uzorak, navodno mora biti bas bas friski. Jedino sto je malo cudan nalaz, moj privatni ginic ga je jedva ocitao, nekako je cudan, a za Vinogradsku ne znam.

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.