Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 12:34

Je li moguce da test pokaze negativno na dan ocekivane menstruacije a samo 2 dana kasnije pozitivno? S tim da je od ovulacije do testa (kad je bio negativan) bilo tocno 15 dana.
    Venea, jesi ponivila testic?😗

• Venea
    19. Ožujak 2018. 12:48

Nisam draga još. Ako stignem danas idem po testić pa ujutro ponavljam. Koji je tebi dan ciklusa? 

MalaTajna222
    19. Ožujak 2018. 12:54

35-i ..al ne osjecam nista u vezi M.a inace pristevi grudi ledja sve sve.sad se bojim da se nesta poremetilo.narucit cu se kod gin ako ne dodje jos koji dan.

• Pencil
    19. Ožujak 2018. 13:08

Tobože je žena u plodnim danima kilo lakša. Kako mi se još neda ž sa tim trakicama i nemam doma toplomjer, ja idem baš ovo testirati. Neko čuo, probao?

Grizli
    19. Ožujak 2018. 13:38

MalaTajna222

Je li moguce da test pokaze negativno na dan ocekivane menstruacije a samo 2 dana kasnije pozitivno? S tim da je od ovulacije do testa (kad je bio negativan) bilo tocno 15 dana.
    Venea, jesi ponivila testic?😗

Moze moze. Meni se dogodilo da nisam imala ni jedan simptom, na dan ocekuvane M -, kako i dalje nisam bila dobila radila bila testa 2 dana poslije i + bio bas lijep na testeru. Tako da sve je moguce.

• Venea
    19. Ožujak 2018. 15:16

Upravo napravljen test. Ima blaga crtica cure mojeeee 😍😍😍 jel to ono što mislim???? Aaaaaaaa. Kupila sam test za 13 kn jer ono uvjerena da nije ništa!!! Šok, tresem se evo. Prvo javila mužu pa vama. Što mislite? 

• Venea
    19. Ožujak 2018. 15:31

19. Ožujak 2018. 15:35

Venea

Upravo napravljen test. Ima blaga crtica cure mojeeee 😍😍😍 jel to ono što mislim???? Aaaaaaaa. Kupila sam test za 13 kn jer ono uvjerena da nije ništa!!! Šok, tresem se evo. Prvo javila mužu pa vama. Što mislite?

Blijeda je ali je tu 😀😘, vjerojatno je rano još. Ponovi kroz dva, tri dana za svaki slučaj.

_svjesna
    19. Ožujak 2018. 15:43

I ja ju vidim :))))
    Koji ti je dan ciklusa?

• Venea
    19. Ožujak 2018. 15:45

38dc. Danas sam jako puno tekućine popila, 3 kave. Užurban dan. Ovo je neočekivan ishod skroz. Crta je svijetlorozna. Pojavila se nakon 1min.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.